Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 627
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 660
Балканите, В4 и бившите републики не са от толерантните, даже никак.

В4 явно не влиза в плановете, за бившите републики не бих се обзаложила, че някой не гони по-дългосрочни интереси. Мисля, че Южна и Северна Осетия са много примамливи цели за ислямизация - по един или друг начин и с течение на времето.

# 6 661
https://www.youtube.com/watch?v=lfIlbKCLiOg&feature=youtu.be

Изявление на шефа на полицията Райнер Венд.
"Паралелни общества от 30 години, престъпност в Берлин, 20 арабски клана, контролиращи търговията с дрога ,проституция, детски бракове. Малолетни бежанци, които не знаят азбуката, но искат да станат артисти, пилоти, инженери. как може на някого да му хрумне идеята да каже:"Ще се справим." Интеграцията в Германия не функционира и това беше доказано. Хора с по няколко регистрации в Германия, знае се, че някои не са малолетни, но не се прави нищо. Въпреки че се знае ,че не са малолетни, това не се проверява нарочно и им се осигурява обслужващ персонал, защото има достатъчно пари да им осигуряват развлечения. Няма машини за пръстови отпечатъци и т.н. На всеки мигрант се полага поне по един обслужващ, или на всеки двама, докато в старческите домове медицински сестри, получаващи смешно малки заплати, се грижат през нощта за 50 човека. "

Тоест всичко, което си говорим тук. Венд отдавна се опива да каже истината, но малко хора го чуват.

# 6 662
  • Най-красивата страна
Защо този изрод още не е в затвора?
http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/gospodin-prezident-zashcho … a_news493279.html
Много добър въпрос Twisted Evil

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 15:25 от -veni-

# 6 663
Защо този изрод Емил Джасим още не е в затвора?

Без изобщо да защитавам Джасим, когото смятам за вреден, това са пълни предизборни глупости. На какво основание да е в затвора - защото цитирал някакви деца / в измислен или не диалог/ с цел да подкрепи някаква своя теза?

# 6 664
  • Най-красивата страна
Да,май е по-добре да не му се обръща внимание и да не се популяризира името му.
Могат да се справят с него и без много шум Thinking

# 6 665
И защо да не обръщаме внимание?
Все пак е добре да се знае кого представлява и кой подкрепя глупостите му. #Cussing out

# 6 666
В едно от елитните софийски училища елитна учителка по БЕЛ е агатирала децата за ДА, България и им говорила за Емил Джасим.
Да не забравяме, че 12. клас са пълнолетни и могат да гласуват, НО не считам, че е редно, етично, морално, нормално или каквото и да било още повече пък от учител по литература. Чак ми стана противно.

# 6 667
В едно от елитните софийски училища елитна учителка по БЕЛ е агатирала децата за ДА, България...
В училище! Shocked
За мен е същото престъпление като купуването на гласове. Sick

# 6 668
  • Varna
Тъкмо това щях да напиша и аз, но delpel
ме изпревари.
Тази учителка, случайно да не би да е курабийкопекачка под прикритие newsm78

# 6 669
ме изпревари.
Има нещо такова. Гадна работа. Казала им, че Да, България ще се бори с корупцията. Mr. Green

# 6 670
Доколкото знам, в училищата е забранено да се показват или обсъждат политически пристрастия, камо ли да се агитира...
Потърсих произволен правилник за вътрешния ред и попаднах на това (отнася се за учителите):
Цитат
14. да не внася партийно-политическа или религиозна идеология и пристрастия в учебно- възпитателния процес; да не провежда партийно-политическа или религиозна пропаганда в училището;

# 6 671
Доколкото знам, в училищата е забранено да се показват или обсъждат политически пристрастия, камо ли да се агитира...
Потърсих произволен правилник за вътрешния ред и попаднах на това (отнася се за учителите):
Цитат
14. да не внася партийно-политическа или религиозна идеология и пристрастия в учебно- възпитателния процес; да не провежда партийно-политическа или религиозна пропаганда в училището;
Тъкмо се опитвах да търся, че ми се вмъкна точно това в мислите. Peace

# 6 672
  • Най-красивата страна
Тази учителка би трябвало да е уволнена .Това е незаконно.

# 6 673
https://www.youtube.com/watch?v=lfIlbKCLiOg&feature=youtu.be

Изявление на шефа на полицията Райнер Венд.
"Паралелни общества от 30 години, престъпност в Берлин, 20 арабски клана, контролиращи търговията с дрога ,проституция, детски бракове. Малолетни бежанци, които не знаят азбуката, но искат да станат артисти, пилоти, инженери. как може на някого да му хрумне идеята да каже:"Ще се справим." Интеграцията в Германия не функционира и това беше доказано. Хора с по няколко регистрации в Германия, знае се, че някои не са малолетни, но не се прави нищо. Въпреки че се знае ,че не са малолетни, това не се проверява нарочно и им се осигурява обслужващ персонал, защото има достатъчно пари да им осигуряват развлечения. Няма машини за пръстови отпечатъци и т.н. На всеки мигрант се полага поне по един обслужващ, или на всеки двама, докато в старческите домове медицински сестри, получаващи смешно малки заплати, се грижат през нощта за 50 човека. "

Тоест всичко, което си говорим тук. Венд отдавна се опива да каже истината, но малко хора го чуват.

Шеф на полицейския профсъюз е Райнер Венд, не шеф на полицията.
Още от началото той се обяви срещу обогатителите и разказваше открито за културните им особености.
Обаче и на него искат да му видят сметката...
Оня ден четох, че заформят някакви разкрития за него, какви пари е получавал неправомерно и т.н..

# 6 674
ме изпревари.

На Лилето софийската братчедка. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт