Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 200 612
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 14 970
Ще ни отнесат, като не се отбраняваме...

# 14 971
Ще ни отнесат, като не се отбраняваме...
Ами расистко е да се отбраняваш  Mr. Green
Нещо много им паянтова на испанците вратичката.Трябва огнестрелно оръжие,ток, трапове Laughing

Ако няма да се охраняваме,да казват поне землянки да копаме,че това ако се юрнеееее

Нели  Peace

# 14 972
Не е! Расизъм и ксенофобия нямат нищо общо със самозащита. Добре де ... Имат! Мисленето.
п.с. Отиде ми идеята по дяволите. Сега няма да мога да следя Видния Ислямски Теолог @kikamora

# 14 973
А някой теолог (може и не виден) може ли да каже що не могат да си бръснат брадите тия съкровища мамини златни?  newsm78

# 14 974
  • България
И пак не казваш нищо за това че секса с животни, според Корана е позволен!
Какво да кажа - че тактично се направих, че не съм го прочел, но ти нямаш спирачки? Чел съм посочената книга и там няма нищо подобно. Ти вероятно си виден теолог по ислямски науки и можеш да тълкуваш доста по-добре от мен книгата. Затова ако не те затруднявам, би ли ми посочила Сура и Аят където е дадено това позволение?

В четвъртък вечерта Либия нареди на всички чуждестранни кораби да напуснат бреговата и линия и НПО-тата нададоха вой. Защо никои не го спомена досега, а си говорим за бесни магарета? Да не би защото май още не се появило във Вести, Близ, Слънце или ЧукЧук?Confused
Ние, християните не сме длъжни да ви четем кораните. Какво пише там, никак не ми е важно.
Сигурно и на Кикамора, а и на други пишещи в темата.
Гледаме фактите.
Насилие над жени/мъже, деца, животни.
(Когато се насилвате помежду си, мен лично, не ме засяга.)
Ако на теб тия новини са ти скучни, не си длъжен да ги коментираш  Wink

# 14 975
Не е! Расизъм и ксенофобия нямат нищо общо със самозащита. Добре де ... Имат! Мисленето.
п.с. Отиде ми идеята по дяволите. Сега няма да мога да следя Видния Ислямски Теолог @kikamora
Все още не си казал нищо за регламентирания секс с животни в исляма!

П/с сори най - накрая си казал нещо по въпроса и както винаги се правиш на ощипана мома Wink.

# 14 976
Tурците в Германия няма да подкрепят Меркел. Четат новините на тусрки език от Турция, а там Ердоган е против Меркел. Голяма част от тях изобщо няма да гласуват, защото не виждали переспектива нито в Меркел, нито в Шулц. А тези които ще гласуват, ще изберът Зелените, защото имат единствените им турски представители са там Оцдемир например.
А и турците са против новите мигранти в Германия.
Това са около 1 милион, които Ангела Меркел ще загуби.

Следващите са руските немци преселници, които преди са били доарани от Хелмут Кол в Германия, и винаги са му били верни, това са окло 3 милиона. И те обръщат гръб на Меркел. Избранникът на АФД за Заарланд е точно руски немец- Валдемар Биркле. Той трябва да поведе руските немци срещу Меркел, и го прави много добре.

# 14 977
П/с сори най - накрая си казал нещо по въпроса и както винаги се правиш на ощипана мома Wink.
Чеки малко, откога незнанието е "ощипана мома"? Просвети ме моля те, винаги съм отворен за нови знания и тълкувания
Какво пише там, никак не ми е важно.
Но имате самочувствието да го коментирате и да налагате мнение на другите? Интересно..
А някой теолог (може и не виден) може ли да каже що не могат да си бръснат брадите тия съкровища мамини златни?  newsm78
Понеже аз не съм такъв като kikamora, ( дори и не виден ) няма да изкажа мнение просто защото нямам ни най-малка идея. Ти имаш ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 14 978
Лекари без граници се отказват от спасителните дейности, защото не искат да спазват кодекса, а без това на практика не могат да работят.

тъкмо исках да споделя

https://news.mail.ru/politics/30665689/?frommail=1

# 14 979
Чеки малко, откога незнанието е "ощипана мома"? Просвети ме моля те, винаги съм отворен за нови знания и тълкувания
Но имате самочувствието да го коментирате и да налагате мнение на другите? Интересно..
Понеже аз не съм такъв като kikamora, ( дори и не виден ) няма да изкажа мнение просто защото нямам ни най-малка идея. Ти имаш ли? Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност това било измислено от Хомейни, така че съм допуснала малка грешка Wink. Но защо ли са измислили такива правила, ако това не се практикува от никой? Wink
Ислямския свят е пълен с какви ли не гадости, с които християнския свят не иска да съжителства!

# 14 980
Оффф, с тия културни особености ми се налага да научавам неща които не съм си и представяла.
То не са забрадки всякакви видове,то не са екзотични болести, сега и полово предавани болести от животни. Пфууу.
Край няма това обогатяване.

Мигрантите в Испания се увеличават три пъти по-бързо от миналата година
http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/08/11/3022858_migrantite_v_ispa … ri_puti_po-burzo/
маршрутът през Испания е считан за по-безопасен и темповете, с които влизащите оттам мигранти се увеличават, нарастват по-бързо.
"Допускаме, че част от промяната е заради факта, че маршрутът (до Испания) през Мароко е смятан за безопасен," каза Джоел Милър, говорител на организацията, цитиран от Би Би Си и "Франс прес". "Възможно е тази година Испания да измести Гърция."

Тази седмица Испания затвори сухоземната граница на африканския си анклав Сеута с Мароко, включително движението на стоки, заради зачестилите незаконни преминавания на границата, отбеляза "Ел паис". Смята се, че над 250 мигранти са успели да проникнат от началото на август,

В началото на месеца лодка с мигранти акостира на плаж в Кадис, популярен сред туристи. Властите казват, че все още издирват пристигналите на плажа, които после се разбягали, и едва 9 от около 30 души са заловени до момента. Всички арестувани са без лични карти, но твърдят, че са непълнолетни и че са от Мароко.

Оооо, дано испанците са се поучили от грешките на Гърция и Италия и вземат адекватни мерки навреме. Обожавам Испания и всяка година ходим там на лятна почивка, не искам страната да се съсипва и туризмът й да стане опасен за белия европеец.

# 14 981
Всъщност това било измислено от Хомейни
Всъщност Рухолах Хомейни е известен политик, които подпомаган от бившия СССР осъществява успешно Ислямската революция в Иран и ... е шия! И като такъв неговата философия по никакъв начин не се покрива с крайно радикалните сунитски виждания за исляма ( жените като подчинени на мъжа и т.н. ), които така разпалено коментирате.
Ако ще ми отговаряш, моля те да се аргументираш с нещо повече от Ислямския свят е пълен с какви ли не гадости, с които християнския свят не иска да съжителства. Личното ти виждане ми е интересно като хипотеза, но не предполага диалог. Извини ме за грубите думи.

# 14 982
  • забравих си мисълта...

Забрана за бурките няма, но иначе на обществените места има камери за наблюдение с лицево разпознаване.
Как пък улучиха точно хуморa, който харесвам.

# 14 983

Така е казал Мохамед.
А и да се разпознават правоверните. Преди време четох, че ИД бяха наказвали строго тези, които си бръснели брадите, не помня в Ирак ли...къде беше.

# 14 984
  • България
и тълкувания
Но имате самочувствието да го коментирате и да налагате
Ако можеше и да не ме цитираш избирателно, щях да допусна че можеш да четеш, но уви.
"Ние, християните не сме длъжни да ви четем кораните. Какво пише там, никак не ми е важно.
Сигурно и на Кикамора, а и на други пишещи в темата.
Гледаме фактите.
Насилие над жени/мъже, деца, животни.

(Когато се насилвате помежду си, мен лично, не ме засяга.)
Ако на теб тия новини са ти скучни, не си длъжен да ги коментираш   Wink"
Кой пък си ти, да ми забраниш, да коментирам изстъпленията на мигрантите?!
Меркел?
Или проявяваш културните си особености...жена-  censored

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 22:50 от MoiraineD

Общи условия

Активация на акаунт