Лекарство Оки

• 21 113
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте! Някой купувал ли е прахчета Оки онлайн и ако да от къде? Трябват ми за мой близък, но в момента нямам познат, който да пътува до Италия, за да ми донесе

# 1
Здравей,не съм купувала,но мисля,че в Гърция също се продават-ако имаш познат там,питай:)Знаеш ли какво съдържат,евентуално за да се намери аналог тук?

# 2
Здравей,не съм купувала,но мисля,че в Гърция също се продават-ако имаш познат там,питай:)Знаеш ли какво съдържат,евентуално за да се намери аналог тук?
Мъжа ми пътува до Гърция, но е питал в 2-3 аптеки и нямало. Съдържа кетопрофен

# 3
Защо не пробваш с Дексофен прахчета,рекламираха ги доскоро,съдържат същото(декскетопрофен)?

# 4
Аз съм купувала в Македония, ако някой познаваш някой който пътува до там.

# 5
Купувал съм от Италия,когато бяхме в Бари.Купих 4 опаковки с по 20 пакетчета/ bustine/.Струваха по 9 евро опаковката от 20 сашета.Раздадох ги на познати и приятели.

# 6
  • София
И аз търсих преди няколко дни откъде да купя, и намерих във фейсбук - продават италиански стоки, 15лв. е кутийката.

# 7
  • Ямбол
Тези Оки от свекърва ми ги научих, редовно носи от Италия, но не съм се интересувала от цени, мога да попитам като си идва пак.

# 8
И аз търсих преди няколко дни откъде да купя, и намерих във фейсбук - продават италиански стоки, 15лв. е кутийката.
Може ли линк

# 9
# 10
Лекарство по интернет никога не бих купила,мислете малко Rolling Eyes

# 11
Защо? И аз намерих във фейсбук една страница на хора, които докарват препарати и храни от Италия, сетили са се и за лекарството. Дали ще ми го донесе някой или фирмата е все едно, купуват ги от аптека. Когато нямам друг избор и това е вариант

# 12
При нас има хора, които пътуват често. Последният път, който си купих, една кутия - 10лв.

# 13
Защо? И аз намерих във фейсбук една страница на хора, които докарват препарати и храни от Италия, сетили са се и за лекарството. Дали ще ми го донесе някой или фирмата е все едно, купуват ги от аптека. Когато нямам друг избор и това е вариант

Защото е лекарство и ако е фалшиво/има нещо в него последствията са си само за теб.Не можеш да кажеш-отрових еди кой си,ама тя една жена от фейса ми го продаде,както и да е всеки си решава,дано намериш,каквото търсиш. Peace

# 14
  • София
Милена, намери ли си?
Аз имам няколко прахчета от миналата година, взех го за децата от една приятелка(майка ѝ работи в Италия), но те не го харесват, че има вкус на паста за зъби.

Общи условия

Активация на акаунт