Нашите кухни - 66

• 114 104
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
  • Раковски
Здравейте!
Кухня си избрах, като е готова ще кача снимки. Сега избирам уредите- котлони, фурна, съдомиална, абсорбатор.
НЕ знам обаче кои марки са хубави, сполучливи и какви параметри трябва да гледам.........
Ако някои може да ми помогне....

Марки, не робувайте на марки, почти всичко е един дол дренки в нашето БеГе.

# 121
  • Бургас
Зависи с какъв бюджет разполагаш, какви изисквания имаш и т.н.
Дай малко насоки.

# 122
kroki_kk , отговарям бързо : немски марки, правени в Германия или за немския пазар. Но...- зависи от отделения бюджет. Всички останали са един дол дренки, както казва Шедоумен.

# 123
  • София
Да попитам за тандембокса. Това по-добрия вариант за чекмеджета ли е? Струва ми се, че с тандембокса се усвоява по-добре обема на чекмеджето, така ли е?

# 124
  • Раковски
Тандембокса е с ограничени страници, тоест дълбочина на чекмеджетата, ако е чекмедже със скрит монтаж и кутията се прави от пдч височината/дълбочината я решавате вие според нуждите ви.

# 125
  • София
А широчината? Прави ми впечатление по мебелните магазини, че като отвориш чекмеджето реалния му размер е много стеснен на широчина, т.е. отвън изглежда широко, а като отвориш са изядени едно 10-15 см примерно.

# 126
  • Варна
Здравейте!
Кухня си избрах, като е готова ще кача снимки. Сега избирам уредите- котлони, фурна, съдомиална, абсорбатор.
НЕ знам обаче кои марки са хубави, сполучливи и какви параметри трябва да гледам.........
Ако някои може да ми помогне....
Има и отделна тема за плотове, фурни, абсорбатори, както и отделна за миялните. Прочетете и там, разгледайте и по магазините, параметри, които търсите, бюджет и т.н.

# 127
  • Бургас
kroki_kk , отговарям бързо : немски марки, правени в Германия или за немския пазар. Но...- зависи от отделения бюджет. Всички останали са един дол дренки, както казва Шедоумен.

Аз да ви споделя за моите уреди. След като обиколихме магазинити предлагащи уреди не ни харесаха като обяснения и тогава седнахме с ММ и четохме из интернет. Купихме от сайт съдомиялната, от която съм много доволна. Предишната я ползавах близо 10 години и затова знаех какво търся. 45 см е широка и висока колкото шкафовете. Най-хубавото в нея, което много ползвам е следното. Средната кошница е регулируема и когато отдолу някой по-висок съд опира в перката се повдига нагоре - има 3 положения. Също така тази средна кошница се вади. То и на другите уреди се вади, но тук тънкостта е, че отзад на дупката, от която излиза водата се слага една кръгла джаджа и от там през дупчиците излиза и разпръсква водата. Ползвам я когато искам да ползвам целия обем за големи тави и тенджери. Да допълня само, че най-горната кошница е много плитка и там се нареждат приборите легнали. Предишната ми имаше кошничка в която се слегаха. Сегашната смятам, че по-добре ги мие.

Това е от мен. Успех при избора.

# 128
Здравейте,
кое принт стъкло бихте препоръчали за патладжанена кухня:

Вариант 1:

Вариант 2:

Вариант 3:

Благодаря предварително!
Нямам идея защо излизат такива огромни  Rolling Eyes

# 129
Здравейте! Знаете ли какъв професионален препарат за чистене на лепило ползват майсторите на кухни, за да почистят останалото по шкафчетата лепило при кантирането?! (дано съм обяснила правилно) Благодаря!
И втори въпрос: има ли вграден/вкопан контакт за стена?! (пояснявам: за стената на кухнята, не на плота/гърба на кухнята). Оказа се, че един от контактите ми на стената пречи на отварянето на един шкаф и го махнахме, но ми се иска да го върна. Отново благодаря! Simple Smile

# 130
Аз лично не харесвам този вид гръбчета за кухня, но при зададения въпрос, бих избрала последното, защото зеленото ще уравновеси патладжаненото много приятно:

# 131
  • Раковски
Здравейте! Знаете ли какъв професионален препарат за чистене на лепило ползват майсторите на кухни, за да почистят останалото по шкафчетата лепило при кантирането?! (дано съм обяснила правилно) Благодаря!
И втори въпрос: има ли вграден/вкопан контакт за стена?! (пояснявам: за стената на кухнята, не на плота/гърба на кухнята). Оказа се, че един от контактите ми на стената пречи на отварянето на един шкаф и го махнахме, но ми се иска да го върна. Отново благодаря! Simple Smile

https://rosi.bg/chistitel-za-lepilo-835.html
Дай снимка да видим контакта.

# 132
Към Александра - на мен ми харесва първия вариант , защото има перспектива в картината, все едно ти разширява помещението -нещо като оптическа измама Wink  може да бръкнеш с ръката и да достигнеш нещо в далечината. Точно на този етап съм и аз  - избор на принт стъкло за гръб, и съм се спряла на подобен пейзаж - но се чудя между нещо подобно и едни водопади. В случая цветово ти се вързва - лично мое мнение;)

# 133
Много благодаря за препарата!
Скрит текст:

https://rosi.bg/chistitel-za-lepilo-835.html
Дай снимка да видим контакта.

А ето снимка и на мястото на контакта. На шкафа в дясно е монтирана вратичка, която се отваря нагоре, т.е. при отварянето си тя минава плътно до стената и удря контакта. Затова си мислех за вграден/вкопан вариант?! Ако няма такъв ще изместим контакта до касата на прозореца.

# 134
  • В полите на Витоша :)
Здравейте,
кое принт стъкло бихте препоръчали за патладжанена кухня:

Скрит текст:
Вариант 1:

Вариант 2:

Вариант 3:

Благодаря предварително!
Нямам идея защо излизат такива огромни  Rolling Eyes

От дадените варианти и аз съм за последния. Но ако трябва да избирам аз, бих се спряла на нещо по-изчистено, в преобладаващо зелен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт