Нашите кухни - 66

• 114 463
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Фурната и плота (индукционен) са на Тека - от една седмица са сериозно натоварени и засега се държат добре Simple Smile
Аспираторът е от Лекс груп - 90 см
До мивката има вградена съдомиялна - също активно използвана Simple Smile

# 361
На Тека уредите са много добри. Пожелавам ти дълго и вярно да ти служат!

# 362
  • Раковски

На Тека уредите се правят (ся не казвам всички) в един завод с евролукс, близо до нас.

# 363
  • Sofia

На Тека уредите се правят (ся не казвам всички) в един завод с евролукс, близо до нас.
Simple Smile  Joy

# 364
Най-вероятно абсорберите - те затова са толкова шумни.

# 365
  • Раковски
Котлони, фурни... на някои модели котлони си пише made in Turkey, което не значи че е калпав уреда, но е хубаво да се знае от де идва.

# 366
не знаех за това, очевидно са нискобюджетните и по-семпли модели. Доколкото зная високият им клас уреди си се правят или при тях или в Германия.

# 367
  • Раковски
Взимал съм тази мивка от тях и да си призная не виждам защо е толкова скъпа а и се поддържа като обикновенна алпака.

# 368
Този абсорбатор  TEKA CNL1 3000 HP от 350лв нискобюджетен ли е?
Произведен е в Португалия:
Скрит текст:
ПП В Поругалия има и завод на Grohe

# 369
 Честито нови кухни на atom4e и vipp!
Ще се пробвам да кача моя проект за кухня

http://prikachi.com/images.php?images/503/8995503q.jpg

Да видим дали ще може да се види  Laughing

Приемам препоръки и идеи. Ще искам да се махне етажерката до прозорчето, защото около него не искам да има нищо (на неговата стена). Дърводелеца го е сложил, защото ъгъла е много крив и така му било по-лесно  newsm78

# 370
  • Варна
Краси, без рафтчета там и според мен ще е по-добре.
Къде е съдомиялната? В дясно от мивката ли?
На мен горните шкафове ме ... бодат. Твърде разнородни са ми, специално този над мивката, средния ми е особено странен. Също бих затворила аспиратора със същата вратичка като крайния десен. Или обратно, той да стане като този над фурната.

vipp,  честита кухня и на теб!:-) Доста белички кухни напоследък:-)))

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 23:55 от Flash*

# 371
Съдомиялната е под малкото прозорче, най-вдясно . Над мивката исках да имам една открита ниша под шкафа - за чашки за кафе. Търсех някаква симетрия да има в горните шкафове около аспиратора, И като цяло исках да е по-раздвижено, да не са само плътни вратички, да има и стъкло, но мога да променям още - ще се замисля.

Flash, мерси за коментара!

А относно 5 годишната гаранция от Лекс Груп, дали ще важи, ако си купя аспиратор на Фабер и котлони и фурна от Еуролукс, т.е от тях комплекта, но на различни марки  newsm78

# 372
  • Варна
Направи си ги така, както на теб ти харесва и ще ти е удобно.  Peace
Аз като чертаех моето кухне, бях направила 6 варианта горни шкафове за 120 и 190см стени. Laughing От мераци по механизми и въобще, голям мерак. И накрая направих абсолютно еднакви по размер вратички. С една разлика която мислех, че е ефект и само след месец вече съм убедена, че е дефект. Joy И след Нова Година съм решила да си поръчам нова вратичка и да я сменя, остава само да кажа на моя мъж и той да не припадне.Simple Smile) Добре, че става дума за вратичка 30/35см.

Предполагам и другите ще се включат с по адекватни от моите съвети.Simple Smile

хм, как ще прекарате вода и канал под прозореца, на външна стена? Интересно ... под прозорец обикновено слагат мивка ако има такава възможност. И хубава гледка.Simple Smile

# 373
Честито нови кухни на atom4e и vipp и от мен! Тъкмо за празниците! Много вкусотийки да си сготвите Simple Smile

Предполагам, че и още кухни ще се появят до края на 2016 г Simple Smile Тайно се надявам и аз да съм сред щастливките Praynig

Flash*, при нас също има канал за мивка пред прозореца и тръби, които продължават още по цялата стена с чупка, за да стигнат до миалната. Мръсният канал минава до мивката отзад зад шкафовете, а маркучът на миалната минава под шкафовете и влиза в този на мивката, където се оттича. Чистата вода е вкопана в стената.

Краси2603, само като вариант - може да направиш вратичките до долу да е симетрично редуването, а под тях или под крайния десен шкаф да ти сложат открита кутийка за чашките за кафе или поличка с зъбчета да не падат чашките. Аз такава съм замислила за тях. Аз също не харесвам полиците до прозореца, които ще махнеш.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 00:11 от drago_2008

# 374
atom4e, vipp, прекрасни кухни!  Hug Със здраве и радост да си ги ползвате!

atom4e, сините плочки случайно да са на Imola Ceramica? Може и да греша, но на една от техните серии ми приличат и са един от вариантите за кухненски плочки, към които съм се насочила аз.

При нас има леко изоставане с работата, съответно кухнята още не е монтирана и явно ще остане за след празниците, но да сме живи и здрави.  През Новата година с нови сили! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт