Нашите кухни - 66

• 114 192
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
  • По света и у нас
Честита да ви е новата кухня, Antoaneta_y! Изглежда елегантна и компактна. Simple Smile Харесва ми. Мивката на IKEA ли е?

# 676
  • София
Мерси, не е на Икеа мивката, а на Blanco и между другото за месец и нещо ползване - не съм във възторг. Иска доста поддръжка това бялото, лесно се цапа/драска.

# 677
  • София
Antoaneta_y Ех, че е хубава! Честито е със здраве. Аз да питам плотът какъв е?

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 17:17 от harry10

# 678
Страхотна е, честито! А и много удобна изглежда. Шкафът до хладилника тип килер ли е? Там има ли механизми?

# 679
"бозава"????? Чудесна е кухнята, направо красота. Да се чуди човек от къде ги намирате ния хубави плочки? Аз като търсих с клизма намерих, и не чак толкова хубави.

# 680
  • София
"бозава"????? Чудесна е кухнята, направо красота. Да се чуди човек от къде ги намирате ния хубави плочки? Аз като търсих с клизма намерих, и не чак толкова хубави.
Мерси, на мен също си ми харесва. Под "бозава" имам предвид, че някак не я усещам като "моя кухня" все още Simple Smile. Плочките са ми болна тема. Много си ги обичам тях, дълго търсихме и избирахме. Купени са от керамо и седмицата след като ги поръчах (с поръчка бяха) ги видях на друго място на почти половин цена. Ама нищо, здраве да е. 

# 681
  • При моето съкровище
kroki_kk , отговарям бързо : немски марки, правени в Германия или за немския пазар. Но...- зависи от отделения бюджет. Всички останали са един дол дренки, както казва Шедоумен.

Аз да ви споделя за моите уреди. След като обиколихме магазинити предлагащи уреди не ни харесаха като обяснения и тогава седнахме с ММ и четохме из интернет. Купихме от сайт съдомиялната, от която съм много доволна. Предишната я ползавах близо 10 години и затова знаех какво търся. 45 см е широка и висока колкото шкафовете. Най-хубавото в нея, което много ползвам е следното. Средната кошница е регулируема и когато отдолу някой по-висок съд опира в перката се повдига нагоре - има 3 положения. Също така тази средна кошница се вади. То и на другите уреди се вади, но тук тънкостта е, че отзад на дупката, от която излиза водата се слага една кръгла джаджа и от там през дупчиците излиза и разпръсква водата. Ползвам я когато искам да ползвам целия обем за големи тави и тенджери. Да допълня само, че най-горната кошница е много плитка и там се нареждат приборите легнали. Предишната ми имаше кошничка в която се слегаха. Сегашната смятам, че по-добре ги мие.

Това е от мен. Успех при избора.

Моля да споделите марка и модел на съдомиялната, защото звучи много добре.
Благодаря

# 682
Аз имам един въпрос към drago_2008 за плота върху, който са лепени плочките. Какъв е? В настоящата ми кухня отливахме бетонен плот и отгоре гранитогрес.
Много хубава кухня се е получила. Проектът ти е направо жесток.

# 683
С доста закъснение, ама ето и снимки на нашата кухня (дето ви казвам, че стана малко бозава Simple Smile. Специално за Madelaine.

https://photos.google.com/share/AF1QipM_6hrPyeMsWEk2_uH8waBt7xsR … wRlptNnI5ODE5XzNB

Между другото и аз имам дилемата с прозорец и врата, дето се чудя с какво да ги облека (пердета/щори).
Много е хубава! Честито!

# 684
Днес бяхме във Фато във Варна - двуумя си между  една мивка на Бланко и една на Шок и двете с големи корита и отцедници. Това което много ми харесва при Бланко а го няма при Шок е гевгира.

Може ли да каже някой ако е взел от тези нови фурни които чистят с Пиролиза процес. Също и котлони и съдомиялна от по висок клас проучваме. Препоръчаха ни миялната на Бош която ползва Зеолит.

# 685
  • София
...........................
Може ли да каже някой ако е взел от тези нови фурни които чистят с Пиролиза процес. ........
Пиролитичното почистване е голямо удобство.

# 686
Може ли да каже някой ако е взел от тези нови фурни които чистят с Пиролиза процес. ........
[/quot

Наистина ли почиства толкова добре?

# 687
  • София
[/quot

Наистина ли почиства толкова добре?
Съвсем наистина. Като нова светва. Забърсваш леко малко прах на дъното. Говоря от личен опит с фурна АЕГ.

# 688
Аз имам един въпрос към drago_2008 за плота върху, който са лепени плочките. Какъв е? В настоящата ми кухня отливахме бетонен плот и отгоре гранитогрес.
Много хубава кухня се е получила. Проектът ти е направо жесток.
Благодаря ти Hug Плотът е изграждан по американски модел. Пласт ОСБ, пласт бетонена плоскост или гипсофазерна импрегнирана май някаква ползвахме ние като алтернатива, над тях вече е залепен гранитогреса. С бетон много тежко щеше да стане върху шкафовете, освен ако не се изгради цяла конструкция и да се сложат после само полици и вратички като едно време.

# 689
С доста закъснение, ама ето и снимки на нашата кухня (дето ви казвам, че стана малко бозава Simple Smile. Специално за Madelaine.

https://photos.google.com/share/AF1QipM_6hrPyeMsWEk2_uH8waBt7xsR … wRlptNnI5ODE5XzNB

Между другото и аз имам дилемата с прозорец и врата, дето се чудя с какво да ги облека (пердета/щори).
Чудесна ти е кухнята, аз рядко изказвам мнение и рядко ми харесват показаните неща, но твоята определено ми хареса! Със здраве да си я ползваш!
Но в крайна сметка всеки си има вкус и най-важното е на теб да ти си харесва!

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 20:43 от Краси2603

Общи условия

Активация на акаунт