Сладкарничка за книги - Тема 66

• 31 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Телиш/Плевен
Ленинка, ние пък сме свикнали по този начин. Grinning Липсваме си, разбира се, но в крайна сметка това му е мечтата - той е авиотехник и обожава самолетите и всичко, свързано с тях. И знам, че ако някой ден моята мечта ме отведе нанякъде, той също ще ме подкрепи. Като тръгнахме да живеем заедно, той заряза всичко и се прибра в родния ни град, понеже аз не исках да живеем в София. Намери си работа тук и наистина бяхме постоянно заедно, но ми беше много мъчно когато го виждах как се прибира след работа и как му греят очите като си пусне някой клип с авио нещо си или просто прочете някоя статия с такава тематика. Работата му беше свързана със селскостопански машини и той твърдеше, че са му много интересни, но аз виждах какво му е изражението, когато говори за тези машини и какво е, когато дори само види самолет. И му казах, че оценявам това, което направи за мен, но не искам да ходи на работа с нежелание. И така взехме решение да си продължи като авиотехник. Той се тревожеше, че няма да приема пътуванията му и ми даваше примери с колегите си ергени или разведените такива. Но аз и тогава му казах да не сравнява с другите и ето, че при нас се получават нещата. Heart Eyes

Нели, аман от тези болести. Sad Бързо да оздравяваш! Hug

Бъбли, голямо гуш! Hug За съжаление, има и такива тежки моменти в живота, няма как. Confused Но ще се справите. Много е хубаво, че си до приятеля си и го подкрепяш, със сигурност това значи много за него. Пуловерчето ти е много сладко! Heart Eyes

На другарчето всичко му е готово, само трябва да надпиша картичката и писмото, което смятам да пратя. И да избера подходяща опаковка, де. И ще видим кога ще пратя пакетчето. Heart Eyes Нетърпеливо ли си, другарче? Или ти се чака до Коледа? Hug

Днес направих последните поръчки на подаръци за Коледа. Сега ги чакам да пристигнат и се започва опаковане, надписване на картички... Heart Eyes Само на дъщеричката подаръчето остана, но е набелязано в конкретен магазин и ще го купя съвсем скоро. Ох, много хубави са тези емоции преди Коледа. Heart Eyes

В Плевен ни дъжд има, ни сняг. Засега. Ще видим утре. Mr. Green

# 286
Пууу, на морето само ни дави, няма сняг.  Crossing Arms Cry Sad

# 287
  • ГОре на черешата...
ДСУ! Лекичко побеля,  колкото да зарадва децата.
Лаленце,  толкова мило си го описала, съхранете пламъка на любовта си вечно!
Другарче, и аз не бързам, и аз под елхата ще сложа подаръка, така че може и да съм последна Peace.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 12:23 от mari_eta

# 288
  • София
ДССУ, (добро студено снежно утро),

Как хубаво вали сняг. Обичам го, но само да го гледам през прозореца. Хич не обичам да карам на такова време. Мрън.
И аз не бързам за подарък, но както се разбрахме Маришка ми е другарче.  Mr. Green Mr. Green

Нели ще подарява на Дадка, така каза кристалното кълбо.  Mr. Green

Бъбче, Hug
Скрит текст:
По тази неприятна тема мога много да говоря. Надявам се бързо да ти стане коледно и само хубави емоции да имаш. Продължавай да подкрепят ТП, защото от това по-важно няма, особено в този момент. Ако може иведи го на кино, на разходка, където и да е. Само и само да се разсейва, нищо че не са били близки.

Дев, най-добре знаеш, че ако нещо не е твое - то не идва. Ще дойде още по - прекрасно паленце да зарадва макото, прекрасно торнадо, а и вас. Mr. Green Но относно поведението на този глурак  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Дадка, приятно пътешествие.

Подаръци ще има само за малката. Уф, обаче все иска едни идиотии  ooooh! ooooh! Моят коледен подарък вчера дойде  Mr. Green, използвах намаленията от черния петък.  Embarassed

Тази година няма да правя онези огромни количества коледни сладки. Също така, няма да си игая да ги украсявам, само с щампичка и приключвам. Най-много да топна меденките в шоколад. Уморена се чувствам и не ми се прави нищо. Дори не ми е коледно. Не знам дали искам да идва Коледа. Мрън.

Помрънках ви. Извинете.
Сега ви желая много хубав ден.  Hug Hug bouquet

# 289
  • Кърджали
Добро утро!
Тук вали дъжд.
Минавам са ви нагледам докато чакам болното мрънкалчи да заспи.
Пете, Мариши е мое другарче пък.  Crossing Arms Докато не получа подаръка всички са мои другарчета. Mr. Green  
Дев, ще намерите кученцето за малката. Много гадно са ви излъгали, и аз бих се подразнила, ядосала.
И вкъщи тече подготовката на подаръците за Коледа и преди това рождения ден на Анди. Кати както винаги си е скромна конструктор и кукла. За Анди съм измислила разни играчки дето си мисля че ще му харесат. Само ги чакам да пристигнат от Хиполенд и Емаг.

# 290
  • на североизток от Рая
 Добро утро! Снежно е при нас, толкова бяло и красиво. Снегът е полепнал по дърветата, не пада и са като нарисувани. Леко прехвърчат снежинки, но май няма да вали повече, поне според прогнозите. Обичам такава зима, красива, без виелици, просто бяла.  Close-mas: Nature Snowman Close-mas: Предстои ми да тръгна за работа, но се чудя пеша ли да повървя, или да взема такси. Имам доста багаж - тетрадки, естествено, колкото да напълнят ремарке. Crazy Но имам и нови ботуши от вчера и искам и тях да разходя, да проверя пързалят ли се, че затова имам размисли как да пътувам.  newsm78

Другарче съм на всички, не можете да познаете на кого ще подаря. хахаха  smile3534

Не съм решила на кого какво ще подарявам за Коледа. Това ми е трудна и болна тема. Някой ако реши, може да пусне идеи тук, просто като предложения, не конкретно на кого какво бих могла. То в магазин най-добре ще се подсетя, но нямам никакво време и възможност да ходя. Освен в петък преди обед.  Confused

Спокоен да е денят ви, момичета! Да сте усмихнати и с настроение!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 291
  • София
Нели, правиш малки кексчета или няколко вида сладки, опаковаш като подаръци и си готова. Аз така практикувах няколко години.

То е ясно, че си другарче на всички.  Hug

# 292
  • в огледалото на живота
Добро утро момичета!

Честит ни снежец  Grinning

Ние сме от радващите му се.... Flutter Особено моето снежно момиченце...нали е неговия сезон...щастлива е  girluu
Обичам да валят снежинки,тихо и кротко без бури и виелици обаче.

Пете,благодаря за чайчето  Hug Предлагам парче тиквеник към него  Mr. Green
Това остана само от снощи.. Blush

Вчера си харесах един много шарен керамичен чайник и мисля днес да си направя един предколеден подарък с него. В къщи се пие много от тази напитка,особено през зимата.Любимият ми аромат е на липов цвят  Heart Eyes

А ти защо с такова настроение,а  Rolling Eyes
Топла прегръдка от мен  Hug

Нели,дръж фронта без болести  Naughty Добре звучиш днес  сякаш  Hug
Синузита е гадно нещо,знам... Confused
Вземаш ли нещо за него?
Бързо да минава  Hug
Честити ти нови ботушки,хоп-троп  Party

Кати,малчо как е  Rolling Eyes

Благодаря ви за подкрепата и милите думи!Знам,че ще намерим това,което търсим.Ако не сега,то след време.Вчера и баткото ми помогна много за да поднесем новината безболезнено.Е,натъжи се малкото човече,но мисля успяхме да обясним ситуацията през друг поглед.

Мариш,благодаря и на теб.В предвид времето,което ми остава едва ли ще успея да намеря това,което желаем.Пък  и прогнозите сякаш не са подходящи вече за транспортиране на животинче.Ако не е проблем обаче разпитай познатите си.Всяка информация ще ми е ценна по нататък  Peace

Подаръци още не съм купувала за никого.На преден план е рожденичката в петък обаче.Раздадохме поканите още миналата седмица на приятелчетата и се вълнува много.
Детска му работа,какво да правиш  Grinning

Отивам да отмятам задачи.
На вас пожелавам спорен ден!

# 293
Здравейте, другарчета!
И при мен е снежно, но нещо не му се радвам на снега в момента, а по принцип го обичам.
Дев, сигурна съм, че ще намерите вашето кученце, когато е най-подходящия момент. Успех!
Бъбли, много ми хареса коледния пуловер, със здраве да си го носиш.
И аз харесвам дрехите от Лидл, качествени са определено и на нормални цени. От миналата зима имам една пижама-гащеризон, много си я обичам. 😊
Лаленце, всеки твой пост е удоволствие да се чете и преживява. Толкова мило и с много любов говориш за всичко. И най-важното - за семейството. Успех с лекциите, всичко ще се нареди.
Пете, сигурна съм, че щом си починеш и коледния дух ще те посети. Наистина, когато човек е уморен, няма как да има настроение. Тази Коледа, за разнообразие, постави себе си на първо място. 😊
Нели, никакво разболяване. Дано новите ботушки са анти-пързалящи се. 😊
Дев ни е почерпила с тиквеник, а аз вчера си омесих содена питка. Беше ми се прияла. 😊 Днес пък мисля да си направя от любимия кекс с масло и бисквити.
Дадка, приятно пътуване и успешна сесия. 😚
Хубав снежен ден на всички, аз отивам на фризьор. 🤗🤗🤗🤗

# 294
  • Телиш/Плевен
Имаме си вече първи сняг и в Плевен. People Santa Nature Snowman

Алекс, да оздравява бързо болното детенце! Hug

Дев, страхотен тиквеник! Heart Eyes Много обичам, ама никога не съм правила. Баща ми прави често и става много вкусен. Често съм му помагала и знам кое как се прави, ама не смея сама да се захвана. Blush Баница със сирене правя сравнително често и се харесва на домочадието, значи съм усвоила горе-долу тънкостите. Laughing

Елинка, много ти благодаря за милите думи! Heart Eyes Hug

Нели, сигурна съм, че ще измислиш подаръци. Моите са едни такива символични и едва ли ще помогна с идея, но ето все пак списъка: Hug
Скрит текст:
На баща ми - комплект спиртомери за вино и ракия. Mr. Green От поне три години се каня да му подаря такова нещо, че той си няма и все взима от един комшия на село, като стане време за ракията и виното. И тази година най-накрая се сетих навреме да проверя дали продават такива неща и за мой късмет намерих даже цял комплект.

На майка ми - чаша Линдор, пълна с шоколадови мечета. Има ги къде ли не вече, а тя много обича такъв шоколад и много ще се зарадва. И чашата е много хубава, тъкмо ще си пие чая в нея.

На свекър ми - бутилка вино с персонализиран етикет, на който ще е негова снимка с дъщеря ми. На въпросната снимка дъщеря ми е още новородена, а той вдига наздравица с чаша вино, което му било специален подарък със заръка да го отвори като му се роди първото внуче. Heart Eyes Мисля, че ще му хареса, той е голям почитател на виното.

На свекърва ми - дамско огледалце, персонализирано със снимка на дъщеря ми. Миналата година ѝ подарих ключодържател със снимка и тя много си го хареса, та тази година беше ясно, че пак ще е нещо с любимото внуче, но беше трудно да реша точно какво. Ще видим дали съм уцелила.

На бабата на ММ - персонализирана чаша с пожелание за празниците и снимка на правнучето. Голяма слабост ѝ е дъщеря ми и мисля, че ще се зарадва. А и обича да пие кафе, та тъкмо ще си има нова чаша.

На дъщеря ми съм ѝ набелязала такова чудо. Играчка за скачане се води. Много обича кончета, а вечер с баща ѝ се превръщаме в такива и тя ни „язди“ в хола, та смятаме, че ще се зарадва на това. Сега баща ѝ го няма, а аз отказвам да съм конче, че много ми е тежка и тя се качва на някоя от плюшените играчки и вика „конче, конче“. Joy

Единствено на сестра ми и зет ми (+ племенника) не мога да споделя тук, защото мисля, че сестра ми чете от време на време и да не разваля изненадата. Но не е нещо особено подаръкът, съвсем символичен е.

Усмихнат снежен ден ви пожелавам! Hug

# 295
  • София
Лаленце, моята калпазанка имаше такова. Викаше му - Коне, Коне. Ама беше на 1 динка и половина. Много му се радваше и си го яздеше с удоволствие до...тригодишна.

# 296
Здравейте сладурки
Тук натрупа многоооо

Всичко е побеляло като в приказка
Със снега дойде и моето коледно настроение , така че другарчета от утре проверявайте поЩите за известие
Досега с вълнение писах писъмцето до другарчето и му подредих кашончето

Не мога да трая и както писах в писъмцето, вече дойде първия сняг и е време подаръче да отпътува към другарче .

Жокерче последно , днеска като пратя подаръчрто няма да пътува много Hug Hug
Като излизам и ще пратя подаръчето
 Hug Hug

И после имам да изнасям урок следобед пред колеги от групата Hug Hug

Мерси на всички за пожеланията за пътуването и за сесията Hug Hug

Гушвам ви
Довечера късно ще ви навестя , че вечерта с приятел сме на операта Набуко в НДК Laughing
 Hug Hug

# 297
Добро снежно и мразовито утро!  Crazy Heart Eyes  Или поне за мен е утро, защото станах преди половин час  Mr. Green
Успях г/д да се наспя, после си грабвам шапката и ботушите и излизам да се боря с преспите до работата!!!  Crazy Heart Eyes  

Ето как е при нас:
Скрит текст:

А това е от снощи!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Явно цяла нощ не е спирало да вали, сега продължава с пълна сила! Ох, кеф!!!  Crazy Crazy Чак искам да правя снежни човеци!  Crazy
Извинете ме за фото-историята, ама се вълнувам!!!  Blush Heart Eyes

Мери, на мен МП категорично ми отказа да носи коледен пуловер, че и с елен на всичкото отгоре ...  Laughing Mr. Green

Лале, браво за мъдрото решение! Много обичам двойки, които се подкрепят взаимно и няма сръдни и цупни кой какво решил за развитието си и какво не. Зрели решения, подкрепени с мъдри компромиси и комуникация са много важни за една връзка! Основополагащи направо!  Peace
Пожелавам и на двама ви да формирате бъдещето си точно по представите си!  Hug
Много готини подаръци си измислила, всяко насочено към човека, за когото е, символични и скъпи за тях ще са!  Crazy Hug

Аз всяка година подарявам книги ... почти на всички...  Blush Blush Mr. Green

Петенце,  Hug Hug Hug
Подкрепям и аз, ще ти стане коледно като отпочинеш. Коледна отпуска нямаш ли си?  newsm78 newsm78

Алекс, скоро да оздравява мрънчо Анди и да се стягате за празниците. Украсихте ли вече, може и да си писала, а да съм изпуснала?  #Crazy newsm78 Blush

Нели, дано ботушите са със здрави грайфери и да те държат плътно заземена!  Mr. Green Hug
На мен си другарче, на мен!!!  Heart Eyes

Девче, ама какъв хубав подарък получи Мария за предстоящия си рожден ден! Зимно бебе, получи сняг!!!  Crazy Crazy Hug Hug

Елинка, тихо, че и на мен се прияде содена питка!  Heart Eyes Heart Eyes
Да кажеш после дали си доволна от фризурата! И аз трябваше да ходя тая седмица, но си чакам графика за декември да видя къде да позиционирам подобен ангажимент  Mr. Green Peace

Дадка, да не би ръчицата на Нелида е изтеглила като предния път и да пътува към мен подаръчето?  Crazy Whistling Whistling
Известия не ми пращат вече на мен, не мога да схвана само за международни пратки ли ми звъняха, пък за българските имах известие ... не помня.  newsm78 newsm78

Ама наистина, Нелче, има ли повтарящи се от преди двойки момичета да си подаряват???  #Crazy newsm78 Mr. Green Mr. Green

Хайде, дочитам "Трескав блян" на Мартин и после ...  cold santa2 Nature Snowman Nature Snowman Close-mas: cold animal037

# 298
Здравейте! Simple Smile

Доста сняг е паднал, красиво изглежда, но само ако го гледаш от прозореца. Не обичам поледици, то кой ли обича..

Лале, много хубави подаръци си измислила. Особено с чашата, идейно е. И историята с жирафите е много сладка. Simple Smile

Лени, хареса ми разказа ти. Радвам се, че сте изкарали добре. Барселона е една от мечтаните ми дестинации.

Бъб, чудно пуловерче.  Simple Smile Носи си го със здраве.

Харесва ми тиквеника на Дев. Не съм правила, мама прави. Както и страхотни баници със сирене. Аз не ям други. Със сирене и тиква са ми предпочитаните.

Ох, и други щях да спомена, но ми излетяха мислите. Случва се. Laughing

Подаръци не съм измислила все още. Нямам и на много хора да подарявам. Не съм украсила вкъщи, нямам настроение или просто не ми е дошла музата. Ще сложа тези дни няколко фигурки, малко снежинки на прозорците и вероятно ще е това. В градината украсихме, децата се радват- нормално. Simple Smile

След малко ще обядвам, не съм закусвала и вече съм гладна.

До скоро, дами! Hug

# 299
  • ГОре на черешата...
Ооо, Бъбли, колко много сняг си имате!
Девче, забравих да кажа, ама те мисля - по Коледа стават чудеса и се надявам едно такова да джафне под вашата елха Praynig Hug Heart Eyes!
Нелко, покажи ботушите, вчера охках и ахках по Десините, дай сега и по твоите. Аз си нямам още, ама и не мога да си избера Rolling Eyes...

Общи условия

Активация на акаунт