Сладкарничка за книги - Тема 66

• 31 242
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Хоп цоп и аз тук

Десии , мерси за новата тема , тъкмо си мислех вчера , че наближава време за нова темичка.
А дано я изпишем и в следващата да валят коледните подаръциии Hug Hug Hug

Гласувах , този път стана бързо , да видим довечера  какво е станало

Не знам накъде ще отиде тая държава след тия избории

Аз пък да ви се пофаля какво направих, една колежа ме зариби и пуснах документи за 4-5 студентски практики по програма на мон свързани са със фармацията  , фитохимия , ботаника , .... абе като цяло с научна работа
Ама готиното е че ще си имаш ръкооводител , ментор , одобрените ще работят в БАН за 240 часа и всеки получава накрая една месечна работна заплата -480 лв
Тия 240 часа можеш да ги разпределиш в рамките на 6 месеца  и ти си правиш график според програмата в унито
Не го правя заради парите , обичам да се занимавам с наука и ще ми е готино да мога още малко да си поработя в лаборатория и да науча нови неща

Та през новата седмица ще чакам дали са ме одобрили някъде
Стискайте палци

И нещо важноо - другарче да знаеш , че вероятно ще пратя поне след две седмицида си знаеш
Искам да изпипам всичко Hug Hug

Гушвам всички и отивам да чета по ботаника - утре пак мини изпит по ботаника - уляха се Mr. Green Mr. Green
Ще се появя пак Hug Hug

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 21:55 от dadka95

# 16
Благодаря за темата,Деси Hug
Ние гласувахме в 7:30 Mr. Green за да избегнем навалицата. И ходихме на кино с детето-Тролчета Mr. Green имахме такива играчки едно време. Сега започват задълженията Tired

Приятна ви неделя Hug

# 17
  • Телиш/Плевен
Искам да благодаря на всички за подкрепата и да кажа, че Елица (така се казва дъщеря ми) определено е по-добре. Party
Скрит текст:
Първите петна, които излязоха, вече почти не се виждат, остават само тези, които излязоха в следващите дни, но и те са видимо избледнели. В четвъртък сме на преглед при дерматоложката и тя ще каже, де, но това видимо подобрение ме радва много. Heart Eyes Единственото лошо е, че вероятно няма да разберем откъде дойде това чудо. Confused

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 18:27 от Лале в дъжда

# 18
  • на североизток от Рая
Искам да благодаря на всички за подкрепата и да кажа, че Елица (така се казва дъщеря ми) определно е по-добре. Party
Скрит текст:
Първите петна, които излязоха, вече почти не се виждат, остават само тези, които излязоха в следващите дни, но и те са видимо избледнели. В четвъртък сме на преглед при дерматоложката и тя ще каже, де, но това видимо подобрение ме радва много. Heart Eyes Единственото лошо е, че вероятно няма да разберем откъде дойде това чудо. Confused

Звучиш доста по-скпокойна, Лаленце, и много се радвам, че дъщеричката ти е по-добре. Hug

А за сватбата - дано се видиш в бяла рокля, сърдечно ти го пожелавам, защото си личи колко го искаш.  Heart EyesМакар че една сватба не променя взаимоотношенията между двама души. Но си е ден, в който ти си най-специалната. И най-гледаната, най-одумваната също.  Crazy

Не съм ходила да гласувам още. Но чакам брат си, имам да му давам нещо. То пък взе да притъмнява, май ще тръгвам, че колкото повече отлагам, толкова повече ме домързява да се приготвям. Навън така духа, толкова е студено и неприятно, че съвсем ме сдуха.

# 19
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Нели! Hug
Да, никога не съм крила, че една от най-големите ми мечти е за сватба. Blush Но така се случи, че се влюбих в противник на брака. Mr. Green Факт е, че сме щастливи заедно и си живеем добре, просто аз съм безкрайно романтична и само затова ми се иска. Blush Но каквото е писано. Може и наистина да се е решил, може и само да дава напразни надежди... Ще видим. Grinning Ние да продължаваме да се обичаме и разбираме все така, пък романтика има и в книгите, музиката, филмите... Wink

# 20
  • Кърджали
Лаленце, радвам се че Елица/ех, какво хубаво име/ се подобрява. Щом си мечтаеш за сватба, ти пожелавам да се сбъдне в най-скоро време.
Ние сключихме брак след 5 години заедно, дотогава все отлагахме.Накрая, както се шегувам, от скука отидохме и подписахме. Но сватба, бяла рокля аз не исках....

# 21
  • IT
Добър вечер момичета.
четох, четох и забравих на кой какво исках да пиша  Embarassed
Дадка, успех на мини изпита и за програмите.
Деси, мерси за темата.
На другарчето му взех подаръче от едно антично градче, в което бяхме днес.  Кога ли ще пристигнат книгите от сиела не знам....
но вчера прочетох за 1 ден един от тийн романите за пътешественици във времето, които обожавам. За жалост писателката е германка, и не мога дори да си купя другите книги, попнеже от този език грам, не отбирам, трябва да чакам Ибис да превеждат.Аз обичам разни такива и утопии също, освен крими и исторически.
Прочетох и Небостъргача, хареса ми.
Бъбли, абе 6та била книигата на леля ти Евдокия в Хеликон. Знаете ли дали момичето   от влака книгата е тази, по която е направен филма?

# 22
Алекса, да, филма е по същата книга,за която питаш.  Peace
Лале, радвам се, че момичето ти се подобрява.  Hug
Във Фб добавих някои момичета, които са в Сф, да се разберем за срещичка утре вечер. Цвети, нали и ти беше в София? Ако има още някой, да драсне едно ЛС, да се разберем.  Hug
Дадка, с една дума - апокалипсис.  Grinning Сега остава Б.Б. да си прибере магистралите. Сякаш парите от джоба си ги е вадил, така говори..  ooooh!

# 23
Деси, благодаря за новата тема!  Peace

Алекса, вече да!  Peace "Момичето от влака" е книгата, по която е филмът с Емили Блънт. За филма не знам, но книгата беше адски тъпа. Даниел Стийл за мен е по-силна, отколкото това ...  ooooh! Rolling Eyes

Лале, много се радвам! Кожните проблеми са така, никога не разбираш какво точно е, много трудно се диагностицира и лекува.  ooooh!  Дано повече да не ви тормозят такива проблеми!  Peace

МП го мъчи един себореен дерматит от години вече, уж ползва специална козметика, препоръчана му от дерматолог, но ... не спира тоя проблем. Чела съм сума ти информация, пробвах с натурални неща, може би не намерих точните. Ужасно е   Tired ooooh!

Дадка, един съвет:
Скрит текст:
едва ли имаш спомени за цитираните от теб неща/нито пък твоята колежка/, така че ми се струва неуместно да ги цитираш така уверено  Wink  Нека не се впускаме в политически разговори в темата, всеки има различни разбирания, а и никой не иска да му бъдат налагани чужди. Това пространство би трябвало да стои далеч от подобен род дискусии, в толкова задълбочен тон  Peace
Peace

Днес ми беше почивен ден, след гласоподаването си се прибрах и си четох Бил Брайсън - "Записки от един малък остров". Приятен ми е тоз човек, смея се с него, бавно чета книжката, наслаждавам й се. Малко съм пътувала, искам повече, но с такива книги, все едно отпътувам там, за където разказват  Crazy Crazy
Само не оцветявах, ама може и по-натам. Коледното настроение ме е обхванало, може да си поукрася стаята и тогава да оцветявам коледната книжка  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам хубава вечер на всички!
 Peace Hug

# 24
  • IT
Мерси Мери,
четох че филма е мн добър. Не обичам(освен Хари Потър Simple Smile) филми по книги да гледам. Още си спомням голямото ми разочарование от Птиците умират сами.
Ад не ми хареса и книгата, не  мисля и филма да гледам.
Лаленце, ще завяхнат пъпките не се притеснявай, аз си спомням че на мен ми бяха казали известно време да нося бяло памучно бельо и да пера с бебешки прах/сапун.

# 25
Бъбли приемам съвета Hug Hug , даже премахнах тази часто от поста си

# 26
  • IT
Бъбли, мерси за мнението за книгата.
Алекс, нали ти беше с Брит Мари? На мен ми хареса много, тук само човек на име Ове е преведен и беше първата, която прочетох.
Мариш, как е бебчо?

# 27
Алекса, ако четеш електронно, някои на автора ги има из интернет пространството.  Peace

# 28
  • IT
Мери, чета да Wink аз и тази на италиански ми е електронна. Мерси за съвета, въобще не се замислих, защото като излезна Брит Мари аз веднага я поръчах на хартия.

# 29
  • Кърджали
Алекса, да чета "Брит-Мари", но още съм в началото. На хартия чета по-рядко, четеца ми е по-удобен защото така мога да чета мощем, когато всички спят. През деня не ми остава време толкова. 

Общи условия

Активация на акаунт