Сладкарничка за книги - Тема 66

• 31 232
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Я кажете на кой какво да донеса за четене?  Party

Аз съм пас. Книги няма да взема.  Peace

# 46
До 14.30 съм в книжарницата, момичета!  Peace

Мери, мини да си вземеш разделител, без значение в коя от книжарниците. Имаме такива с планетки и  нови коледни, много яки!  Peace Hug Hug

# 47
И аз съм пас за книги
Марииш дано дойдеш :*

# 48
И аз съм пас.  hahaha
Ех, Бъбли, не знам дали ще смогна. Я ме светнете от жп гарата до Халите какъв транспорт да си хвана.  Mr. Green Ако трябва сметрото, към коя посока? Ама като за индианец ми обяснете, че винаги хващам наобратно това метро.  Tired Grinning

# 49
  • София
И аз съм пас.  hahaha
Ех, Бъбли, не знам дали ще смогна. Я ме светнете от жп гарата до Халите какъв транспорт да си хвана.  Mr. Green Ако трябва сметрото, към коя посока? Ама като за индианец ми обяснете, че винаги хващам наобратно това метро.  Tired Grinning

Мери, с метрото от Метростанция Централна жп гара хващаш в посока лъвов мост, може да питаш на касата, там е ти кажат, в коя посока  точно, че не знам какво пише на указателните табели.
Имаш 2 спирки
Метростанция Лъвов мост
Метростанция Сердика 2. От там излизаш напрово на халите. Като слезеш от метрото трътваш в обратната му посока на движиние и си на Пиротска. Там трабва да пише.

# 50
Пете, благодаря.  Hug
Глътнах 80стр от Хана. Колко бързо почна да става интересно.  Shocked

# 51
  • IT
Добър ден и от мен. Който си е заръчал картички-пуснах ги Wink грозно пиша Wink ама се направих и на хитра и исках и цитати на латински хахха. На всички еднакви.Надявам се и вярвам, че ще стигнат

# 52
  • Телиш/Плевен
Много сте мили момичета, благодаря ви още веднъж за подкрепата! Hug И за пожеланията за сватба благодаря! Heart Eyes Hug

Бъбли, моята майка също страда години наред от кожни проблеми (прави контактен дерматит от какво ли не Sad) и точно това се замислих тези дни - че има хора, които цял живот са така. Така че съм благодарна, че при дъщеря ми положението е приемливо и дано не наследи проблемите на майка ми, че наистина ще се види в чудо. Praynig

Алекса7, да, вчера тъкмо купих бебешки прах и вече ще пера дрехите ѝ с него. Чакам с нетърпение картичката. Heart Eyes

Дадка, браво и за този изпит! Hug

Колко е хубаво, че може да си организирате срещи. Heart Eyes Аз, като имам път към София, задължително ще се обадя и задължително ще посетя книжарницата, в която е Бъбли. Hug

Прегръдки за всички и пожелания за хубава седмица! Hug
Миналата беше кошмарна за мен, но тази започва добре (даже сутринта получих много мил имейл и още не мога да спра да се усмихвам Heart Eyes) и се надявам, че няма да има неприятни изненади. Или поне да не са свързани с детето и близките ми хора, другото все някак ще го преглътна. Praynig

# 53
  • на североизток от Рая
 Обеден привет! Hug

Лаленце, пожелавам ти никога повече да нямаш кошмарни седмици! Без проблеми не може, но дано поне да са леки и решими.  Hug

Добър ден и от мен. Който си е заръчал картички-пуснах ги Wink грозно пиша Wink ама се направих и на хитра и исках и цитати на латински хахха. На всички еднакви.Надявам се и вярвам, че ще стигнат

Почеркът е най-най-маловажното нещо. Жестът ти е красноречив и говори за отношението ти към нас. Самото ти предложение ми направи толкова силно впечатление. Благодаря ти отсега за вниманието,  allexa.7! И как ми се иска да те наричам с истинското ти име, толкова е хубаво.  Heart Eyes

Какъв е тоз пас за книги?!  Shocked Е, това не е било никога.  Mr. Green Пренаситени ли сте, какви сте, бе, девойки? Но поне се наприказвайте хубаво. И да не почнете да подарявате, рано е за оподаряване.

Някой по-назад попита откога ще почваме да пращаме подаръците. Ами, не е ли добре поне декември да стане, поне от 5-ти нататък, пети е понеделник, затова така споменавам тази дата, не за друго.  Peace

А пък аз такава чистка направих у нас, два гардероба разчистих със замах. Две огромни торби с дрехи чакат да бъдат изхвърлени. Нещо имам мерак да хвърлям днес, ако можех да съм така по-често. Но съм толкова сантиментална, все прибирам, все за друг път. Ааааа, не, как е хубаво сега като отворя гардеробите, място има, всичко наредено, установих, че имам нужда от нови дрехи.  Joy Миналата седмица си купих три нови блузи, извадих необличани и забравени, но все имма нужда от още като всяка жена. До обед пък проверявах едни тестове, около 50-тина.  Crazy Че и точки изчислявах и така се измориха очите ми. И пица успях да направя, каня се да отида до шивачката, на фризьор, до магазин, ииии то ще се стъмни. Но е толкова хубаво да имам един цял свободен ден, нищо, че съм изморена, поне умората има причина, има резултат от цялата ми работа.

Как е времето при вас, момичета? Тук е студено, но пък така хубаво напече. Излязох преди малко по къс ръкав на терасата, търпи се. Не духа вятър изобщо. Но вчера е имало доста поражения в града ни - скъсани жици, изпочупени дървета, паднали клони и ламарини. Дано да няма такова чудо скоро, много неприятно беше, и е мръсно навсякъде, летяли са боклуци от всякакъв вид.

Хубав да е следобедът ви! bouquet

# 54
  • ГОре на черешата...
Добър ден,аз съм работна.
Свърших де и се прибирам с една торба чушки,  ах как ще омириша квартала, така да обичам...И кафе с приятЕлка имаше, набърборихме се.
Алекса,  чакам и аз с нетърпение и сърдечно ти благодаря за милия жест bouquet!

# 55
  • Кърджали
Алекса, и аз ще чакам с нетърпение картичката. Много мил жест.
Моите книги от Сиела още ги няма. Ни кост, ни вест. Пфу...
Тук е облачно, студено, студено и облачно.
Лаленце, повече никакви лоши седмици, само хубави неща да ти се случват.
Завиждам ви за срещичката. Завиждам. И аз искам.

# 56
  • IT
Алекс говори ми за книги от сиела, няма и телефон, на който да се оплача. Последен път ми е от тяхна книжарница. Обичам в София Хеликон на патриарха и витошка и грийн(как и беше цялото име) на витоша

# 57
  • Кърджали
Алекса, има надежда. Получих СМС че утре ще пристигнат. Аз очаквах да има забавяне, та не съм се нервила. Та, другарче,  утре ти пристига книжката. Юпииииииии.

# 58
Идваммм преди да сме се видели с момичетата , ноо с прекрасна новина
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Одобрена съм за студентска практика в аптека от МОН
Сега ще си намеря академичен наставник в университета , правя график съобразен със лекциите ми и упражненията иии ще си работя в аптека общо  240 часа в следващите 6 месеца

Скоро не съм се радвала толкова много
Мечтата ми да работя в аптека малко по малко се осъществява Hug Hug Hug

# 59
  • София
Дадка, честито.

Общи условия

Активация на акаунт