Сладкарничка за книги - Тема 66

• 31 237
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добро утро,

Слагам кафето

Софийските момичета, довечера, да се явят на задължителна заря- проверка  hahaha

Внимание: жокер: ще пращам по магистралата. Другарче, търпеливо или не, ще чакаш до началото на декември. Нека е малко по-коледно настроението.

Днес слънцето се усмихма, дано и вашия ден е слънчев и усмихнат.  Hug

# 31
Йееее, ще гледам заряяяяя.  Crazy Crazy Crazy
Тудуф-тудуффф, тудуф-тудуффф...  Grinning
Ще чакам, Пете, какво да правя! Grinning И аз искам да направя нещо ръчно на другарчето, ама се чудя какво да е. Да се яде или да не се яде?  Mr. Green

# 32
  • София
Мери, то нашите срещи са си за заря. Толкова рядко се виждаме.  Hug

# 33
Цвети не се явява в изповедалнята и ме притеснява. Grinning Искам да сме повече.  Mr. Green Heart Eyes Hug
Да взема да почна нова книжка ли (взех си Хана сама вкъщи). Ако дойде още някой, може и да си лафим. Grinning

# 34
  • София
Цвети не се явява в изповедалнята и ме притеснява. Grinning Искам да сме повече.  Mr. Green Heart Eyes Hug
Да взема да почна нова книжка ли (взех си Хана сама вкъщи). Ако дойде още някой, може и да си лафим. Grinning

Мери, Цвети се яви в изповедалнята и се изповяда , лично на кака Систър  hahaha  Най-вероятно няма да дойде.

# 35
Йее
Срещаа , Заряя
Едвам ще изръгам три упражнения и ще дочакам довечерааа
:*
Мини изпита по ботаника
Взеттт
Гушвам ви и ще следя :*

# 36
Еее, що така.  Sad Нищо де, колкото толкова.  Hug
Дад, честито. Grinning Дабо те приемат и за тия обучения към БАН, за които сподели. Звучи много интересно!  Peace

# 37
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

И аз съм тук днес, взех си един ден отпуск. Но си имам доволно количество работа, едно по едно отхвърлям нещата.

Мери, приятен път, тудуф-тудуффф!  Hug Хубава да е срещата ви, радвам се, че ще я осъществите. Hug Heart Eyes

Не съм чела за Брит-Мари, но другите две книги от автора ги имам и ги прочетох. Повече ми хареса книгата за Уве. Не са с кой знае каква стойност, но си имат и своите плюсове, съдържат човечност.

Искам днес да започна "Мосю Жан...", но не знам ще успея ли. Толкова неща искам да свърша в един ден, сякаш правя всичко забързано, за да успея, накрая ще се изморя от самото напрежение, не от липсата на време.

Дадка, браво за пореден път!  Peace

Ще мога да се включвам, ако има и други. Имам работа на компютъра за час-два, така че, ще съм тук.

# 38
  • София
Еее, що така.  Sad Нищо де, колкото толкова.  Hug
Дад, честито. Grinning Дабо те приемат и за тия обучения към БАН, за които сподели. Звучи много интересно!  Peace

Гледам, че две софийски девойки не са се разписали за довечера.
Да се явят веднага по служба и да докладват на бай Систър  hahaha , че да запази места.

# 39
Добро утро!  smile3507

Едвам станах, тази нощ не можах да спя като хората. Само се въртях, все нещо ми имаше. А как ме сърбя ухото, вътре, канала .... Такова нещо не ми се беше случвало. Ужас  ooooh! ooooh!  Не знам от какво беше причинено, ставах, почистих го с клечка напоена със сребърна вода .. Мина. Ама беше ужасно  ooooh! newsm78 #Crazy

Аз днес съм пас за срещата, няма да успея  Tired Sad

Мери, "Хана сама вкъщи" е доста брутална книга, на мен много ми хареса!  Peace Crazy Crazy

Нелче, то хубаво почивен ден, ама поне да беше почивен  ooooh! #Crazy
"Мосю Жан.." ако я почнеш, за ден ще я свършиш. Хубава и топла книга е, точно от типа на Уве и бабата, но на мен сякаш повече ми допадна. Въпреки че Бакман е много смешен, по-скоро смешно/тъжен, при мосю Жан има едно такова себевглъбяване, вътрешно съзерцание, което е нужно на всеки в някакъв момент смятам ... Дано ти хареса!  Peace Hug
А за доставката на "Дивашка жътва" не се изненадвам. Имах щастието да се запозная с издателя, млад и много симпатичен мъж, начетен, любезен ... вършат си работата с много любов тези хора, то им личи! Нямам търпение за втората книга на издателството /казва се "Да пораснеш в Самоа" и се чака в началото на декември  Crazy Crazy /  !  Crazy Heart Eyes
Абе, фен съм им до гроб!  Mr. Green Heart Eyes

Пожелавам хубав и успешен ден и начало на седмицата!  Peace bouquet

# 40
  • София
Бай Систър, веднага се явявам в изповедалнята, че да не бъда наказана с невзимане на книги от другарчета hahaha и да трябва да си отнеса обратно всичко, което донеса  Crazy
Казуса ми е: ММ се прибира в  19-19:10, ако няма някакъв проблем, оставям го с децата и с мръсна газ към центрото   Crazy Евентуалния проблем е 14-тото число на месеца, не го знам ММ колко и кои от хилядата фирми е дедесеросал...  Confused И дали няма да ми каже, че не може да гледа децата тази вечер...
Дев, качвай се и ти, мисля, че човека няма да се затрудни да ни спаси и трите  Wink

# 41
  • София
Маришка, ние ще те чакаме, въпреки всичко.

# 42
Почнах я, Бъбли, навъртях 30тина странички. Simple Smile Забравила съм си разделителя вкъщи и сега с някаква касова бележка.  Tired Много ми е криво така, обичам да си имам разделител.  Heart Eyes
Много ми се щеше да успееш да дойдеш на срещата. Sad Аз ще видя дали мога да дойда да те видя в книжарницата.  Heart Eyes
Между другото и аз много се въртях. От 5 часа до 7 не вярвам да съм мигнала. Що така, не знам. И сега ми се спи, парят ми очите, но не мога да заспя. Sad
Марииииииш!  Crazy Дано да можеш да дойдеш!  Heart Eyes

# 43
  • София
Почнах я, Бъбли, навъртях 30тина странички. Simple Smile Забравила съм си разделителя вкъщи и сега с някаква касова бележка.  Tired Много ми е криво така, обичам да си имам разделител.  Heart Eyes
Много ми се щеше да успееш да дойдеш на срещата. Sad Аз ще видя дали мога да дойда да те видя в книжарницата.  Heart Eyes

Бъбче, ти в книжарницата ли си? Може и ние да наминем с дребната.  Hug

# 44
  • София
Я кажете на кой какво да донеса за четене?  Party

Общи условия

Активация на акаунт