След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 34 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
В началото организаторите бяха подготвили най-абсурдното видео с наградени от минали издания на Пеперудите, които са говорили доста дълго при получаване на наградите. Направо ми се стори обидно това! Ако искат наградените да говорят по-малко, да им кажат, че имат точно тридесет секунди за благодарности и толкова, трябваше ли да ги осмиват пред всички!
Всичко на това награждаване беше под всякаква критика Tired Имам чувството, че просто искаха да отбият номера, и ако може всичко да мине от бързо по-бързо. Нямаше го блясъка, тържествеността и престижността, която уж трябва да носи тая церемония. Нали все пак тези награди не са каквито и да е, а се водят престижни. PeaceВсе едно, че гледах наградите на някой университет

# 31
Дани, тя цялата организация беше абсурдна  ooooh!
За да съкратят време и номинации не даваха...излиза си някой и хоп изплясква кой печели, отначало всички седяха като в небрано лозе  hahaha hahaha
Пък може да са махнали видеото с номинираните заради наградата на Дъщерите на Гюнеш миналата година...едни бяха номинирани,други взеха наградата  Whistling ooooh!

Каквото и да си говорим никаква тръпка нямаше, за разлика от мин година  Peace даже от тези гафове аз и на наградите не можах да се зарадвам  Confused едно ми е безразлично  Rolling Eyes
Ами Ани що аз не бях разбрала,че Бурчин е спечелила  Joy докат ми прекъсне сайта и презаредя и то минало награждаването Joy

# 32
В Туитър припомнят думите на турския Ален Делон, да цитирам Неви, когато обяви наградата на Боре - "До такова красиво момиче мисля, че е нужно да има един красив мъж! Наградата за най-добър комедиен актьор - Баръш!"

Как хубаво ги строиха иначе нашите да си вземат наградите един до друг, въпреки че си бяха в две различни категории. Ето това беше най-сполучливото в тазвечерната абсурдна организация.

# 33
Дани  благодаря  за превода

Най-добра комедийна актриса- Елчин Сангу
Такова красиво момиче.Мисля,че до него трябва да има красив мъж. Най-добър комедиен артист Баръш . Турция- Баръъъш (мир)
Елчин благодари на целия екип, на зрителите които винаги са били с нея и са я поддържали

преводът на рускините
Скрит текст:
— Лучшая комедийная актриса -Эльчин Сангу/актер Джунейт Аркын/
— Она уже здесь/ведущая/
— Такая красивая девушка.Думаю,рядом должен быть красивый мужчина. Лучший комедийный актер-Барыш.Барыыыш! Турция-Мир(Барыш).
Чтобы и тебе многие целовали руку,сынок(почитали). Хотите что-то сказать?/актер Джунейт Аркын/
— Пожалуйста(Эле)/Барыш/
— В первую очередь,прошу у всех прощения.Было проблематично выйти с задней стороны сцены и зайти с передней.Поэтому оказалась здесь.Я получаю эту награду за всех членов нашей команды,которые с самого начала работали с нами и вложил огромный труд.И благодарю всех зрителей,которые всегда были рядом и поддерживали меня.Всем хорошо повеселиться./Эльчин/
— Благодарю всех,кто любит и поддерживает.Большая честь получить награду с рук Джунейта Аркына.Большое спасибо!Хорошего вечера!/Барыш/

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 23:20 от eliNIM

# 34
Дани  благодаря  за превода

Най-добра комедийна актриса- Елчин Сангу
Такова красиво момиче.Мисля,че до него трябва да има красив мъж. Най-добър комедиен артист Баръш . Турция- Баръъъш (мир)
Елчин благодари на целия екип, на зрителите които винаги са били с нея и са я поддържали

преводът на рускините
Скрит текст:
— Лучшая комедийная актриса -Эльчин Сангу/актер Джунейт Аркын/
— Она уже здесь/ведущая/
— Такая красивая девушка.Думаю,рядом должен быть красивый мужчина. Лучший комедийный актер-Барыш.Барыыыш! Турция-Мир(Барыш).
Чтобы и тебе многие целовали руку,сынок(почитали). Хотите что-то сказать?/актер Джунейт Аркын/
— Пожалуйста(Эле)/Барыш/
— В первую очередь,прошу у всех прощения.Было проблематично выйти с задней стороны сцены и зайти с передней.Поэтому оказалась здесь.Я получаю эту награду за всех членов нашей команды,которые с самого начала работали с нами и вложил огромный труд.И благодарю всех зрителей,которые всегда были рядом и поддерживали меня.Всем хорошо повеселиться./Эльчин/
— Благодарю всех,кто любит и поддерживает.Большая честь получить награду с рук Джунейта Аркына.Большое спасибо!Хорошего вечера!/Барыш/
Hug
И аз ти благодаря за целия руски превод и за линковете и снимките тази вечер.

# 35
  • Perla
В Туитър припомнят думите на турския Ален Делон, да цитирам Неви, когато обяви наградата на Боре - "До такова красиво момиче мисля, че е нужно да има един красив мъж! Наградата за най-добър комедиен актьор - Баръш!"

Как хубаво ги строиха иначе нашите да си вземат наградите един до друг, въпреки че си бяха в две различни категории. Ето това беше най-сполучливото в тазвечерната абсурдна организация.

на тоя човек веднага му ставам фен! Peace Peace Peace

# 36
# 37

И аз,само трябваше малко да си съкрати бръщолевенето,че беше в повечко  Mr. Green
Даже наградените нямаха толко време

# 38
 Joy Joy Joy Joy Joy Сега има да ги майтапят

# 39
И погледнато от друг ъгъл, Боре как протяга ръка към кръстчето на Елка  Mr. Green

https://twitter.com/soley____/status/797909025228804096

# 40
  • Perla

И аз,само трябваше малко да си съкрати бръщолевенето,че беше в повечко  Mr. Green

А, Верче, ние имаме тренинг! Кой може да се сравнява с Корай по бърборене  Joy

А иначе за красивото момиче и красивото момче до него кой не ги е видял, той не го е казал. Ама пък сега се сетих Кита как ли се е почувствал в тоя момент hahaha hahaha hahaha hahaha Явно артистът не е знаел, че елкиният убавец е там Joy Joy Joy Joy

# 41
# 42
# 43
Верче

Скрит текст:
селфи от щастливи и влюбени.
Хареса ми Бурчин

# 44

А, Верче, ние имаме тренинг! Кой може да се сравнява с Корай по бърборене  Joy

А иначе за красивото момиче и красивото момче до него кой не ги е видял, той не го е казал. Ама пък сега се сетих Кита как ли се е почувствал в тоя момент hahaha hahaha hahaha hahaha Явно артистът не е знаел, че елкиният убавец е там Joy Joy Joy Joy
Мислим,че не е знаял и че тия двамата са в един сериал  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт