След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Ето защо Борко толкова бързо се изнесе от сцената и хукна след Елка  Laughing, ходил е да я утешава  и там където ги хванаха за интервюто Елка беше с леко навлажнени очи( рускините предположиха ,че е плакала още тогава когато видяха интервюто)

# 436
  • Perla
И рускините говорят усилено за финал .
Ирко Heart Eyes Hug до нова година им оставатоще 7 еп. с тия 2 часа и половина  епизоди спокойно и сватба могат да вдигнат и да дадат след 1-2 години как всички са щастливи и с деца .....не знам каква интрига трябва да заформят за да го продължат до юни , с фирмите вече 2 пъти го даваха ,с киралъка също,гони ха са един друг ,то май нищо друго не остана  Rolling Eyes освен ако Мера не го направи както предния си сериал "Един мъж,една жена и деца" което беше продължението де  

ДИ, а как други сериали изкарват по 3-4 сезона? Едва ли в началото и те са имали такива интриги заложени, че да им стигнат за толкова време. Явно всичко се решава в движение. Спомням си, че по едно време миналата година Парчетата уж щяха да ги финализират, пък те сега и по- висок рейтинг от нашия имат. Другият сериал Пойраз Карайел също кара трети сезон май, пък главния знам, че го бяха убили. Разсъждавам си просто на глас. Thinking

# 437
Ето защо Борко толкова бързо се изнесе от сцената и хукна след Елка  Laughing, ходил е да я утешава  и там където ги хванаха за интервюто Елка беше с леко навлажнени очи( рускините предположиха ,че е плакала още тогава когато видяха интервюто)
е довчера бяха с теза,че са се целували  Joy
днес,че я бил утешавал  Joy Joy Joy

# 438
И рускините говорят усилено за финал .
Ирко Heart Eyes Hug до нова година им оставатоще 7 еп. с тия 2 часа и половина  епизоди спокойно и сватба могат да вдигнат и да дадат след 1-2 години как всички са щастливи и с деца .....не знам каква интрига трябва да заформят за да го продължат до юни , с фирмите вече 2 пъти го даваха ,с киралъка също,гони ха са един друг ,то май нищо друго не остана  Rolling Eyes освен ако Мера не го направи както предния си сериал "Един мъж,една жена и деца" което беше продължението де 

ДИ, а как други сериали изкарват по 3-4 сезона? Едва ли в началото и те са имали такива интриги заложени, че да им стигнат за толкова време. Явно всичко се решава в движение. Спомням си, че по едно време миналата година Парчетата уж щяха да ги финализират, пък те сега и по- висок рейтинг от нашия имат. Другият сериал Пойраз Карайел също кара трети сезон май, пък главния знам, че го бяха убили. Разсъждавам си просто на глас. Thinking
Доре,Ашка е романтична комедия с лек привкус на драма и няма много за разстягане ,докато при драмите каквито са Парчетата има - я ще убият някой ,друг ще пратят в болница и т.н и това държи зрителите ...снощи гледах Парчетата заради фрага ,ами наистина епизода не беше зле държеше под напрежени. А и доколкото знам Пойраза и Парчетата са добре пласирани в други държави ,а нашите къде се казва са все още прохождащи и ако няма добър рейтинг който да не удовлетворява даден канал и ги запраща в девета глуха както се случи например с ВО.

# 439
ми да де, утешавал я целувайки я  Mr. Green но уви прекъснаха  ги журналята  Laughing

# 440
ми да де, утешавал я целувайки я  Mr. Green но уви прекъснаха  ги журналята  Laughing
бе на ни една от тезите не вярвам  Mr. Green нЕма шанс

# 441
На церемонията за награждаването, заради неправилна организация ме изпратиха на сцената, преди да е обявено моето име. Поради това аз се оказах в много неприятна и неловка ситуация. Това се получи, не заради моето вълнение, разсеяност или неуважение....
bouquet

# 442
Mr. Green Организаторите и водещите на Келебека бая са се изложили,щом бабато е възмутен от водещия който не дал думата на спечелилите наградата за най-добро дизи"Възкресението на Ертигюл" и че водещия бил казал ,че дори и изобщо не е гледал най-рейтинговия сериал  Laughing Laughing Laughing

http://www.magazinkafe.com/erdogandan-dirilis-ertugrula-destek-18662/

# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug Hug Hug

# 444
Добро утро!

Ирка Hug
Смях пада зад камера

# 445
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Ели  Hug

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes  Hug Ели Heart Eyes Hug

# 447
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ирка  Hug Ели  Hug Диде  Hug

Направихте ми деня с тия снимки зад камера Heart Eyes

Да се чуди човек как въобще успяват да снимат нещо, след като непрекъснато се хилонтят. Много сладки, бе, много сладки! Само хубави неща ще си мисля- например, че ще гледаме сериалчето поне до пролеттта. Докъм май месец поне  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Mr. Green Организаторите и водещите на Келебека бая са се изложили,щом бабато е възмутен от водещия който не дал думата на спечелилите наградата за най-добро дизи"Възкресението на Ертигюл" и че водещия бил казал ,че дори и изобщо не е гледал най-рейтинговия сериал  Laughing Laughing Laughing

Сега прочетох, че водещият се е извинил за гафа, който е направил. Ама то да беше само един. Mr. Green

http://www.gecce.com/haber-okan-bayulgen-ozur-diledi

# 448
  • На юг от тук
Добро утро!

Ирка, Ели, Диде,Доре Hug Hug Hug Hug

Сигурно се смеят,че ако сега трябва да ядат ябълки,голям зор ще видят,докато махнат всички чували от Дафнето.

# 449
  • Perla

И на тая снимка Дафинка пак се смее от сърце на Йомер бей Heart Eyes Имаше направено увеличение на отражението и там Йомко се усмихва, пък Дафинка направо се е разляла в усмивка.

Кати Hug

Общи условия

Активация на акаунт