След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 34 000
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пълни антиподи, честно. ooooh! Единият е висок, строен, красив, секси ... Crazy Другият е кюфтечест и безличен. Tired Противоположности отвсякъде. Елке, Елкеееее! ooooh!

# 166

Радват се, искрят, има светлина в очите им - виновна ли съм, че виждам това, което виждам  Tired

Ей тук например виждам, че Боре съжалява, че е възпитан и не може му мелне един в мазната усмивка  Mr. Green  Къде вика Ирка, видя ли го и ме избива на агресия  Embarassed

# 167
Искам по-често да има такива събития Crossing Arms Mr. Green, много е приятно човек да ги наблюдава и да си прави заключения, феновете не изпускат нищо, всичко улавят, после се правят анализи..........е, рускините попрекаляват, но простено им е, при тях е доста студено не се знае какво използват, за да се сгряват  hahaha Joy Joy Joy

Е, ще има ли фраг днес  newsm78 Миналия понеделник го пуснаха навреме  Rolling Eyes

# 168
Пълни антиподи, честно. ooooh! Единият е висок, строен, красив, секси ... Crazy Другият е кюфтечест и безличен. Tired Противоположности отвсякъде. Елке, Елкеееее! ooooh!
hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей тук например виждам, че Боре съжалява, че е възпитан и не може му мелне един в мазната усмивка  Mr. Green  Къде вика Ирка, видя ли го и ме избива на агресия  Embarassed

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 169
Скрит текст:
Имаше снимка със Сечко и едно сиво котенце, което е било в кома, когато го намерил, но го излекувал и му търсеше стопани. Прилича ми на това котенце, което Левент държи.

Много ми хареса Елка на снощните награди. Направо разбирам Боре защо е със същия цвят устни като червилото ѝ! Ха, ха, шегувам се с бръмбарите на рускините, те нямат стигане по лудост! Joy

И дори в две различни категории да са им наградите, пак си ги взеха заедно. Или за да пестят време, оставиха Ален Делон да обяви и Боре, или са го планирали, което си е направо геройство на фона на снощната организация - да им хрумне такава чудесна идея да им дадат заедно наградата!

Както пишат в ТТ:"Ву нееее!" Отначало помислих, че е колаж, ама не е! Мисля, че този поглед казва много за професионалните им отношения, пък и дава отговор на много въпроси ...
Аз, пък направи си го взех за колаж това  ooooh!
Гледа я прекрасно с толкова нежност Heart Eyes, напомня ми за миналата година, когато Елка така гледаше с възхищение и любов Боре, който се справяше с тълпата ученици дошли на посещение на сета Peace

# 170
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Имаше снимка със Сечко и едно сиво котенце, което е било в кома, когато го намерил, но го излекувал и му търсеше стопани. Прилича ми на това котенце, което Левент държи.

Много ми хареса Елка на снощните награди. Направо разбирам Боре защо е със същия цвят устни като червилото ѝ! Ха, ха, шегувам се с бръмбарите на рускините, те нямат стигане по лудост! Joy

И дори в две различни категории да са им наградите, пак си ги взеха заедно. Или за да пестят време, оставиха Ален Делон да обяви и Боре, или са го планирали, което си е направо геройство на фона на снощната организация - да им хрумне такава чудесна идея да им дадат заедно наградата!

Както пишат в ТТ:"Ву нееее!" Отначало помислих, че е колаж, ама не е! Мисля, че този поглед казва много за професионалните им отношения, пък и дава отговор на много въпроси ...
Аз, пък направи си го взех за колаж това  ooooh!
Гледа я прекрасно с толкова нежност Heart Eyes, напомня ми за миналата година, когато Елка така гледаше с възхищение и любов Боре, който се справяше с тълпата ученици дошли на посещение на сета Peace

Виви!
Цялата снимка  Peace

Диде, хич не си виновна ти за това, което виждат очите ти! Щото и моите виждат това Peace

А когато Борко минава край Кита, имах чувството, че му се ще да му се изсмее във физиономията.

# 171
Виви, я чакай да помрънкам с теб за фраг  Laughing Че то от толкоз наблюдения ще забравим основното - искам фрааааг  Joy  Joy  Joy

# 172
Репортаж с Эльчин и Барышем из закулисья "Золотой бабочки"

— Я счастлива.Все нормально.Спасибо/Эльчин/
— Ваш партнер,Барыш бей,тоже получил награду?/репортеры/
— Да и за него очень рады.Мы всей командой получили награду.Все довольны /Эльчин/
— Это кажется,Ваша вторая награда?/репортеры/
— Нет.Первая была парная,эта первая личная награда на "бабочке"/Эльчин/
— Как думаете,по какой причине зрители продолжают с любовью смотреть ваш сериал в новом сезоне? /репортеры/
— Думаю нас вдохновляет то,что все наши поклонники продолжают охотно смотреть, любить нас...
— Я не особо люблю планировать такие вещи. Если что-то идет прекрасно,будет-будет, нет,так нет.Все хорошо/Эльчин на вопросы о браке/
— Кстати, где ваша награда?/репортеры/
— У моего парня.Спасибо.Удачи вам/Эльчин/

— Сериал идет хорошо.Мы преодолели рубеж в 60 серий,уже очевидно,что все отлично. Посмотрим.Еще раз хочу поблагодарить всех зрителей,кто с прошлого года,всегда хорошо отзывается о нас,поддерживает нас.Мы получаем прекрасные отзывы /Барыш/

# 173
  • По света и в нас.

Радват се, искрят, има светлина в очите им - виновна ли съм, че виждам това, което виждам  Tired

Айдаааа. Stop

# 174
А тези двамата са си  в сериала  нон- стоп.
Очаквам да направят  поредният коментар  след снимката
Joy Joy Joy

Нергис  е стилна както винаги,една от малкото  показани  снощи

# 175
  • Perla
Репортаж с Эльчин и Барышем из закулисья "Золотой бабочки"

Скрит текст:
— Я счастлива.Все нормально.Спасибо/Эльчин/
— Ваш партнер,Барыш бей,тоже получил награду?/репортеры/
— Да и за него очень рады.Мы всей командой получили награду.Все довольны /Эльчин/
— Это кажется,Ваша вторая награда?/репортеры/
— Нет.Первая была парная,эта первая личная награда на "бабочке"/Эльчин/
— Как думаете,по какой причине зрители продолжают с любовью смотреть ваш сериал в новом сезоне? /репортеры/
— Думаю нас вдохновляет то,что все наши поклонники продолжают охотно смотреть, любить нас...
— Я не особо люблю планировать такие вещи. Если что-то идет прекрасно,будет-будет, нет,так нет.Все хорошо/Эльчин на вопросы о браке/
— Кстати, где ваша награда?/репортеры/
— У моего парня.Спасибо.Удачи вам/Эльчин/

— Сериал идет хорошо.Мы преодолели рубеж в 60 серий,уже очевидно,что все отлично. Посмотрим.Еще раз хочу поблагодарить всех зрителей,кто с прошлого года,всегда хорошо отзывается о нас,поддерживает нас.Мы получаем прекрасные отзывы /Барыш/[/b]
[/spoiler]

ДИ Hug Благодаря!

Лошото е, че има едни предсказатели, които не виждат хубаво бъдеще за сериала ни. Статия от Оя Доган

Любовь Напрокат, главные роли которой разделяют Барыш Ардуч и Эльчин Сангу с силой открыла второй сезон.
Скрит текст:
Но в последние 2 недели наблюдается сильный спад рейтинга. Хорошо, а почему? Потому что история крутится вокруг одних и тех же мест, между одними и теми же темами.Например в пятницу мы наблюдали дважды как Памир и Омер ходили к Дефне. Омер никак не смог сказать Дефне что Памир любовь напрокат. Была очень длинная и не относящаяся ни к чему сцена с ошибочным пожаром. Как будто все персонажи передвигаются медленно чтоб заполнить время. Но было понятно что это так и будет. Снимать 135 минут романтическую комедию для всей команды словно смерть. Да и продолжительность таких длинных романтических комедий как жаль что бывает максимум 52 серии. Зрители не захотели расставаться с химией в Любви Напрокат между Дефне и Омером. Сериал был продлен на второй сезон. Это со стороны Турецкого телевидения было впервые. Во втором сезоне на этот раз мы наблюдали как Омер бегает за Дефне. И это успокаивало зрителя. То что они в короткое время помирились и понятия Омером того что Дефне все ещё его любит, разрушило чары, закончило игру. И думаю это стало причиной упада рейтинга. Но резкий спад рейтинга не очень хорошая вещь. Надеюсь в истории будут новшества и это удлинит жизнь сериала. Иначе сериал не доживет до января.

Освен онова, което преди писахме за проблемите в сериала, тя пък изтъква и това, че бързо се помирили. Тая не е съвсем наред. То и така зрителите изгубиха търпение да чакат дефмерски моменти, остава и да не се помирят 10 серии вече. Според нея, ако няма новости в сюжета, сериалът няма да изкара до януари!

# 176
Не, не, вие ще ме уморите от смях - рускините, които не знаем с какво се сгряват; възпитания Боре, който не може да отпере един в мазната усмивка. И аз искам такива мероприятия по-често, че да ви чета изводите! Heart Eyes Wink

На тази снимка е моментът, в който Джунейт ги пита "Искате ли да кажете нещо?", Елка тръгва към микрофона, пък Боре ѝ казва "Заповядай!" и се подсмихва и прави характерното почесване по мустака. Какво му беше толкова смешно аджеба? Иначе до Елка той е винаги кавалер. Как пък веднъж не си забрави обноските! По времето на Делиха и премиерата често си е забравял кавалерството вкъщи, като гледам снимките.

# 177
Виви, я чакай да помрънкам с теб за фраг  Laughing Че то от толкоз наблюдения ще забравим основното - искам фрааааг  Joy  Joy  Joy
А, как ще забравим, то това е най-важното  Laughing

Един малък, сладък събирач на ябълки  Heart Eyes

# 178
Доре, изобщо не се трогвай от писаниците на Оя.
Скрит текст:
Йо и Дефне бързо се помириха, но това не означава, че вече помирени няма да имат нови препятствия по пътя. Нали всички чакаме да излезем от омагьосания кръг на миналото и да гледаме с-во Ипликчи. Мерич скоро ще извърти нещата така, че ще бъдем изправени пред нови интриги в сюжета, а няма да зациклим върху миналата им раздяла още един сезон. Оя не познава Мерич - Мерич ще извърти нещата в един миг.

Аз разбирам, че има недомислици в сценария, но като цяло Мерич гради една много фина психологическа картина на героите си, без да ни травмира с някакви драми или драматични поврати. Бавно и методично рисува една психологическа картина с дребни и фини детайли като ръката на Йомер върху тази на Дефне и "Дай ми болката си!", като пакетчето семки, които извикаха такава усмивка на лицето на Дефне и изобщо цялата грижа около болния крак, които просто стопиха леда. Сцената с пожара, разбира се, беше леко глупава, защото и в Пасионис писна противопожарната аларма веднъж, но там никой не изпадна в такава безумна паника. Можеше да я режисират малко по-добре тази сцена, но тогава как щяхме да видим Йомер, който се бори със зъби и нокти да изведе Дефне, пък като я загуби, си седна удобно в креслото и си говореше с Пам и Синан за логистичния проблем. Mr. Green

Освен това Ашка си има стабилна фен база, която е достатъчна, за да си завършим сезона. Оя е фалшив пророк за провала на Ашка! Това няма да стане, защото Мерич знае как да върти руля!

# 179
  • Perla
Не, не, вие ще ме уморите от смях - рускините, които не знаем с какво се сгряват; възпитания Боре, който не може да отпере един в мазната усмивка. И аз искам такива мероприятия по-често, че да ви чета изводите! Heart Eyes Wink

На тази снимка е моментът, в който Джунейт ги пита "Искате ли да кажете нещо?", Елка тръгва към микрофона, пък Боре ѝ казва "Заповядай!" и се подсмихва и прави характерното почесване по мустака. Какво му беше толкова смешно аджеба? Иначе до Елка той е винаги кавалер. Как пък веднъж не си забрави обноските! По времето на Делиха и премиерата често си е забравял кавалерството вкъщи, като гледам снимките.

Как са успели да хванат тоя момент и в такъв ракурс- направо великолепно се е получило!

Дани, според мене Оя страда от хронична болест-"тр. драматични дизита". Тя и в края на миналия сезон пак писа как двамата ще се разделят за години, как ще имат нови животи и как ще се срещнат случайни и т.н, и т.н. Понеже това са типичните сюжетни истории в тр. дизита. И хич не може милата да проумее, че това не е драма, а все пак романтична комедия, която има за цел да носи радост на хората, а не кофи сълзи и сополи. Обаче ме дразни. Пък и е факт спадът в рейтинга. Ама, ако след снощната нощ на награди решат да спрат сериала, какво да говорим за ония, дето не са и помирисали награда, пък си кретат цял сезон.

Общи условия

Активация на акаунт