След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 946
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • в подножието на планината

И моите очи виждат, каквото и вашите... Mr. Green ама рускините нямат равни... Joy Joy Joy

Де ми е фрагО?... newsm78

# 181
Деврим започва нов проект с участието на Erdal Besikciogluв който се разказва за  баскетболен треньор и  дъщеря му

http://www.ranini.tv/haber/20666/1/erdal-besikcioglu-kanal-dnin- … efsaneyle-geliyor

# 182
Деврим започва нов проект с участието на Erdal Besikciogluв който се разказва за  баскетболен треньор и  дъщеря му

http://www.ranini.tv/haber/20666/1/erdal-besikcioglu-kanal-dnin- … efsaneyle-geliyor
Успех на Деврим! В режисирания от него епизод е може би най-любимата ми сцена от Ашка!

# 183
Скрит текст:

Успех на Деврим! В режисирания от него епизод е може би най-любимата ми сцена от Ашка!

Въпросният епизод е старта на Деврим за снимане на сериал. И го направи успешно.
Преди това е режисирал реклами и  музикални клипове.
Успех !

# 184
  • Perla

Интересна съпоставка  Mr. Green

# 185
направо срамота с това чифте  hahaha никой никога не го обсъждаше и хоп спечели  Joy

# 186
Скрит текст:

Въпросният епизод е старта на Деврим за снимане на сериал. И го направи успешно.
Преди това е режисирал реклами и  музикални клипове.
Успех !

Ели, бил е помощник режисьор на един филм или сериал беше ако не се лъжа казва се КРЕМ, даже още с първото си участие в сериала сме пускали инфо за него

# 187
  • Perla
направо срамота с това чифте  hahaha никой никога не го обсъждаше и хоп спечели  Joy

Като гледам цифрите, направо са недостижими! Поне да бяха Бурак и Неслихан, човек да рече халал да им е, а то...пълна подигравка. Mr. Green

# 188
# 189
Фрагман вар мЪ  Mr. Green

# 190
# 191

Като гледам цифрите, направо са недостижими! Поне да бяха Бурак и Неслихан, човек да рече халал да им е, а то...пълна подигравка. Mr. Green
да бяха,ама не бяха  hahaha
той и Бубенцето ми затова явно се е разсърдил и не е дошъл на наградите  hahaha

# 192
  • Perla
понеже не гледам други сериали, не мога да преценя дали има двойка, която да е по- заслужила от елбарите, но айде, взели са миналата година, тая година други да са, ама точно тия, които са толкова безлични! Поне Бурак и Неслихан са хубави.

# 193
понеже не гледам други сериали, не мога да преценя дали има двойка, която да е по- заслужила от елбарите, но айде, взели са миналата година, тая година други да са, ама точно тия, които са толкова безлични! Поне Бурак и Неслихан са хубави.
Peace За мен е ясно, че Елка и Баръш са били победители, но след като не могат два пъти да им дадат заслужена награда, да я дадат на друга двойка, но все пак да се придържат към вота на гласувалите, какво е това нещо, тея в социалните мрежи имат някакво мижаво коментиране, което говори много  Whistling Абе, сбъркана работа беше това награждаване  Tired Поне нашите си взеха другите наградки

# 194
Скрит текст:
Скрит текст:
Имаше снимка със Сечко и едно сиво котенце, което е било в кома, когато го намерил, но го излекувал и му търсеше стопани. Прилича ми на това котенце, което Левент държи.

Много ми хареса Елка на снощните награди. Направо разбирам Боре защо е със същия цвят устни като червилото ѝ! Ха, ха, шегувам се с бръмбарите на рускините, те нямат стигане по лудост! Joy

И дори в две различни категории да са им наградите, пак си ги взеха заедно. Или за да пестят време, оставиха Ален Делон да обяви и Боре, или са го планирали, което си е направо геройство на фона на снощната организация - да им хрумне такава чудесна идея да им дадат заедно наградата!

Както пишат в ТТ:"Ву нееее!" Отначало помислих, че е колаж, ама не е! Мисля, че този поглед казва много за професионалните им отношения, пък и дава отговор на много въпроси ...
Аз, пък направи си го взех за колаж това  ooooh!
Гледа я прекрасно с толкова нежност Heart Eyes, напомня ми за миналата година, когато Елка така гледаше с възхищение и любов Боре, който се справяше с тълпата ученици дошли на посещение на сета Peace

Виви!
Цялата снимка  Peace

Диде, хич не си виновна ти за това, което виждат очите ти! Щото и моите виждат това Peace

А когато Борко минава край Кита, имах чувството, че му се ще да му се изсмее във физиономията.
аз в последствие видях тая снимка,докато четох сега  Mr. Green

та по-скоро Боци изглежда все едно се е засмял на Ален Делон,който все оглежда дупето на Елка в тази кажи речи прозрачна рокля  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт