След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
понеже не гледам други сериали, не мога да преценя дали има двойка, която да е по- заслужила от елбарите, но айде, взели са миналата година, тая година други да са, ама точно тия, които са толкова безлични! Поне Бурак и Неслихан са хубави.
Peace За мен е ясно, че Елка и Баръш са били победители, но след като не могат два пъти да им дадат заслужена награда, да я дадат на друга двойка, но все пак да се придържат към вота на гласувалите, какво е това нещо, тея в социалните мрежи имат някакво мижаво коментиране, което говори много  Whistling Абе, сбъркана работа беше това награждаване  Tired Поне нашите си взеха другите наградки
Виви  Heart Eyes Hug защо да не може. Две поредни години Сера и Чаатай взеха награди за най добър/а актриса /актьор, Даже Сера беше казала, че се е изненадата че отново е номинирана та се наложило да се върне от Щатите за да си вземе Келебека

# 196
понеже не гледам други сериали, не мога да преценя дали има двойка, която да е по- заслужила от елбарите, но айде, взели са миналата година, тая година други да са, ама точно тия, които са толкова безлични! Поне Бурак и Неслихан са хубави.
Peace За мен е ясно, че Елка и Баръш са били победители, но след като не могат два пъти да им дадат заслужена награда, да я дадат на друга двойка, но все пак да се придържат към вота на гласувалите, какво е това нещо, тея в социалните мрежи имат някакво мижаво коментиране, което говори много  Whistling Абе, сбъркана работа беше това награждаване  Tired Поне нашите си взеха другите наградки
Виви  Heart Eyes Hug защо да не може. Две поредни години Сера и Чаатай взеха награди за най добър/а актриса /актьор, Даже Сера беше казала, че се е изненадата че отново е номинирана та се наложило да се върне от Щатите за да си вземе Келебека
Ди  Hug  Heart Eyes знам, че Сера е печелила два пъти, но нали се коментираше, че след като веднъж са спечелили едва ли да им дадат отново наградата, освен наистина да не са спечелили  Rolling Eyes

# 197
Чачун взе само миналата година. Преди това Халит спечели със Сера  Peace

# 198
  • У Диспансера ...♥♥♥
Имаше снимка със Сечко и едно сиво котенце, което е било в кома, когато го намерил, но го излекувал и му търсеше стопани. Прилича ми на това котенце, което Левент държи.

Ох, състрадателното ми то бе  Crazy Crazy Crazy

# 199
Скрит текст:
Скрит текст:
Деврим започва нов проект с участието на Erdal Besikciogluв който се разказва за  баскетболен треньор и  дъщеря му

http://www.ranini.tv/haber/20666/1/erdal-besikcioglu-kanal-dnin- … efsaneyle-geliyor

Успех на Деврим! В режисирания от него епизод е може би най-любимата ми сцена от Ашка!

Въпросният епизод е старта на Деврим за снимане на сериал. И го направи успешно.
Преди това е режисирал реклами и  музикални клипове.
Успех !

Ели, бил е помощник режисьор на един филм или сериал беше ако не се лъжа казва се КРЕМ, даже още с първото си участие в сериала сме пускали инфо за него

Ди Peace  помощник -Да. Сега от инфото става ясно, че ще е режисьор .
Всъщност няма значение, по-важното е, че 41 епизод на Ашка беше добре режисиран от него.

# 200
# 201
  • в подножието на планината

Не се ли чува нещо за фрагче?... newsm78 Mr. Green

# 202
Ели  Hug в Туитър прочетох, че Мурат се бил оженил  #Crazy, че той не беше ли сам последно, мн се изненадах Laughing

# 203
Ели  Hug в Туитър прочетох, че Мурат се бил оженил  #Crazy, че той не беше ли сам последно, мн се изненадах Laughing
мислч,че се е сгодил  Peace
то неговото малко кат бомба стана...как нищо не се знаеше и изведнъж някаква мароканска красавица извади от джоба  Mr. Green

# 204
#2gunfire #2gunfire #2gunfire да му се невиди и форума, не стига че едвам публикувам ами ми закрива публикациите

Сега пък Борко бил с пръстен, сигурно на Кюса майка и му го е купила, нали онзи ден гледаше витрината със злато  Mr. Green Joy Joy

# 205
то неговото малко кат бомба стана...как нищо не се знаеше и изведнъж някаква мароканска красавица извади от джоба  Mr. Green
Да сгодил се е, имаше снимка от годежа, че и бащицата с жена си са били почетни гости  Whistling

# 206
Да сгодил се е, имаше снимка от годежа, че и бащицата с жена си са били почетни гости  Whistling
Сега прочетох и в Туитър, че е било нишан Mr. Green Laughing Много традиционно всичко  Rolling Eyes
Леле, чак и Ердолера ли е бил   Shocked

# 207
  • Perla
https://twitter.com/minetosiki/status/798221421352800256

Вечерта на изненадите- май Борко и Кита се поздравяват като кардаши ooooh!

# 208
  • Perla
#2gunfire #2gunfire #2gunfire да му се невиди и форума, не стига че едвам публикувам ами ми закрива публикациите

Сега пък Борко бил с пръстен, сигурно на Кюса майка и му го е купила, нали онзи ден гледаше витрината със злато  Mr. Green Joy Joy

ДИ, имаше снимки, на които се вижда, че пръстен няма. От едно и също излизане на сцената- при получаването на личната награда- веднъж се вижда като пръстен, другия път- няма. И вероятно това е от самата форма на статуетките.

# 209

Ели  Hug в Туитър прочетох, че Мурат се бил оженил  #Crazy, че той не беше ли сам последно, мн се изненадах Laughing

Виви,  и аз прочетох, че се сгодил за модел от Мароко мисля.  newsm78 newsm78Момиче живеещо в Лондон, Щатите и не знам къде си. Много ме изненада
Да са живи и здрави, и успех!
Нещо ми секна симпатията  по него,след ентусиазма му  по митинги и  трибуните лятото. Ей  сега чак височайши гости на годежа . Не ми се гледа

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт