Искам да кажа ... (96)_14.11. - 20.11.

• 49 125
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Аз до 18.30 -19.00 съм вечеряла. Следващото ми хранене е на сутринта.

# 466
  • Пловдив
Аз чакам и последното мъжленце да излезе от банята и сядаме да вечеряме. Прост зрял фасул.

# 467
  • София
А, то и аз не успявам рано, ако трябва тепърва да готвя, но днес имах сготвено от снощи, обядвах супер леко, бях забравила да си взема плод за следобед, намръзнах се на всичкото отгоре и с влизането вкъщи просто изпитах физическа нужда от топли картофки и одеялце Mr. Green Обещавам като сложа децата да вечерят, аз да бода само салата.

Хора, много ми е свястно малкото дете Heart Eyes Баща ми, нали е на легло, изкара два инсулта миналата година...Утре ще ходим да го видим и това мъненкото му нарисувало картичка с такова прочувствено послание, че направо ме просълзи Heart Eyes То не че е много трудно в момента да ме просълзи човек де, ама...Написал му как вярва в него, че ще се оправи и как за него дядо му винаги ще си е както преди, колко го обича...Ей такива неща са ми уникално ценни, честно, другото е вятър!

# 468
  • Sofia
Белинда  Hug,наистина ти е добро момченцето!
Бях на РС,30 минутна  hahaha,повече време се возих и паркирах. Темите са ясни-агресия-вербална и физическа  Tired.Моят е от добрите,дано да е така и занапред. Но като виждам някои родители какъв тон и изказ си позволяват към класния ръководител, въобще не ме изненадва отношението на децата им  Twisted Evil.Не се сдържах и направих забележка на един невъзпитан и устат татко.Остана като гръмнат.Явно не е свикнал да го критикуват  Crossing Arms. Махленски да си се държи у тях си, не съм отишла да му слушам глупостите. Не разбирам как от клас с 25 ученика, присъстваме 6-7 родители? Неуважително е  Crossing Arms.
Избрахме НГ оферта  Party.
Вечеряме около 19 ч. Предвид, че си лягам след 24 ч.,бая си огладнявам преди лягане  Laughing.
Тази вечер Фантастико ни сготви  Flutter.

# 469
А аз наготвих макарони с доматен сос и кюфтенца. Децата пак недоволни- защо не са спагети? Ми макарони имах. Хапнах салата и дробчета по селски. После слънчогледови семки, малко кюфтенца.... Мога и още, но ще мина на дъвки.  Thinking

# 470
Ама знаете ли какви сте? Ммм? Пържа картофки Crazy
Толкова да мразя да ползвам котлоните, само като питах мъжа ми дали иска да обели да направя картофи на фурна, той каза - добре, ама пържени hahaha и сега пържа, пак по бабешкия начин - в тиганчето Blush

Аз вечерям по-рано, не мога да издържа до 21 часа. Моите хора тогава вечерят и по-рано съм успявала, но все по това време си сядат, навик от преди. В семейството на родителите ми се сяда в 19,10 на масата. Защо, обаче точно в толкова никой не знае Mr. Green

# 471
  • Бургас
У нас се вечеря между 19-20 часа, според това кога точно се прибере ММ. За днес имахме богат избор, запечени картофи на фурна от снощи, кашкавал пане от обедното меню  на бързото хранене Simple Smile и сарми. Новогодишна трапеза направо:)

Поли, бързо възстановяване!

Белинда, много мило момчето ти!

Ние ходихме с детето на куклен спектакъл "Маша и Мечока". Ако имате закупени билети, няма да съжалявате.

# 472
Вечерям рано до 19, днес правих страхотна сьомгова пъстърва от Лидл. Сготвих я със ядково- зехтинена- чеснова паста, омазани добре и във фолио, бяха много вкусни, но нещо не се на ядох добре и сега мисля нещо да чопля. Ще си напарвя"шоколад" - авокадо, банан и какао Heart Eyes Малко ще хапна, другото за децата, честна дума:))

Тази Жаклин, ако я видите как яде лют чесън ще се спукате от смях:) Аз бъркам пастата за рибата, тя подскача и вика - мамо, дай да оближа лъжичката. Казвам какво е тя- ооо, супер аз обичам:) И близа, три пъти. Май ще излезе вярно това, че вкусът се определя от утробата още, бях бременна в Мексико и ядох толкова пикантно, че сълзи ми течаха, сега и малката има такъв афинитет.

Белинда, много е мил малчо Heart Eyes

# 473
Белинда  Heart Eyes

Жаки  hahaha Защото ще стане цял пожар малкото Жаки Wink

Ние вечеряме към 7, ако мъжът ми не рита и към 9 ако рита  Laughing Днес рита, ама добре, че закъснях с готвенето, защото говорих по телефона  Laughing Обаче си изкривил глезена и сега ще правим компреси...

# 474
Страшно се ядосах на моя мъж.
От началото на седмицата му повтарям 3дати на които трябва да е свободен.
Днес ме пита - Кои бяха датите? Казвам.пак...
- Ами...аз ще съм на работа.
Бясна съм...
Сега трябва да променям всички планове.

# 475
Сесили, имам чувството, че  всички мъже са такива... Не му казвай така, а му кажи да се обажда като поема ангажименти, дежурства и прочее. Моят мъж започна така и сякаш малко по-организирано почнахме. Въпреки, че цяло лято така си беше направил ангажиментите, че само веднъж успяхме да отидем до морето петък, събота и неделя. Всичките петъци и понеделници му бяха ангажирани.
Аз първите два пъти му се ядосах и го заплаших, че ще ходя сама с детето, да, ама детето без него не иска и киснахме по басейните.

# 476
Аз изрично го попитах, защото ми беше важно.
От тези дни, той само един трабваше да е на работа. А сега се оказа друго.

# 477
Алечке, понеже си голяма подигравчийка, аз пък ти пожелавам една такава същата:)  Heart Eyes
Тогава ще видиш ти как е:)

# 478
Жаки  Hug Дай боже 😊

# 479
  • София
Е, това с почивните дни, дето никога не са почивни, е класика и у нас. Уж съм свикнала, но понякога и аз избеснявам. То пък бива човек да не може да се организира...Ама и работодателите са виновни де. За тях не е важно човекът да има личен живот, семейство, а да рути там докато вече не може и това е Tired

Общи условия

Активация на акаунт