VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 830
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Скрит текст:
Чувствам се кат загубена овца....кво ще гледам след малко Rolling Eyes Rolling Eyes
Joy и аз така. Ще лекуваме зависимости. Братът на света ИринИ е психиатър, надявам се да ни направи групова терапия на бг-мама форумките.

Аааа, ни щъ! Току виж съм запяла дитирамби за Ириниту след терапията! Добре, че  smileys тури чесъна! bouquet
Що бе?
Предполагам, че ще приложи утвърдените стандарти за лечение на зависимости. Например  Арт терапия психотерапевтичен метод, който се ползва за откриване на състоянието на вътрешния свят чрез изкуството. В курса ще бъдат включени най-пристрастените на базата на брой мнения и изкарано време в темата ВБ. В терапията, ние ще се обичаме, ще бъдем  човечета и приятелчета., ще танцуваме Жинга....  Blush
Смайли, моля те, мани го тоз чесън, селско е, не е аристократично. А и може някой да има порфирия  Mr. Green

# 151
Чувствам се кат загубена овца....кво ще гледам след малко Rolling Eyes Rolling Eyes
Joy и аз така. Ще лекуваме зависимости. Братът на света ИринИ е психиатър, надявам се да ни направи групова терапия на бг-мама форумките.

Аааа, ни щъ! Току виж съм запяла дитирамби за Ириниту след терапията! Добре, че  smileys тури чесъна! bouquet

Че то колко е...ся ще го опукаме, чесънеца де. Аз обичам Rolling Eyes ДЪл си върви с воловани или гол ще го лющим,м Thinking

Той да е благодарен , че Тупарев го спря да не се метне връз хората на партито. Мисля, че много е гледал Майли Саръс и много му се искаше френетичната тълпа да го поеме с гърдите си, но продуцентът реагира овреме и го посъветва да слезе от подиума да не го строши, защото маса по ускорение е физичен закон и не зависи от манипулации на ЕнтеЛЕгенти. ?

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 152
Освен простачката Лара, и Рут Колева беше постнала снимка на бащата на ген. Радев с гаден коментар за нокътя на малкия му пръст.
За президентшата е ясно, че ще се обсъжда яко, но този възрастен човек с какво е заслужил тази злоба? Направи ми впечатление на много културен човек  Peace

# 153
Смайли, моля те, мани го тоз чесън, селско е, не е аристократично. А и може някой да има порфирия  Mr. Green

Тя пък го пляснала ей тъй....чинии нема ли таз жена Crossing Arms

# 154
  • София
Освен простачката Лара, и Рут Колева беше постнала снимка на бащата на ген. Радев с гаден коментар за нокътя на малкия му пръст.

О, Боже все едно вместо мен сега пише друг човек, ама на Рут и беше малко боя на наказателният паркинг!

# 155
Смайли, моля те, мани го тоз чесън, селско е, не е аристократично. А и може някой да има порфирия  Mr. Green

Чинии, без чинии- важното е да има сос болонезе и съоНга- всичко това с чесън. Юми!
Ако само чинии имаш- нищо не си! Нали заради Ицето поживяха с изобретенията на Боби- резачка от капачка на буркан и яйце запечено върху свещ. Тогава нещо нямаше оплаквания. Айде баба ти се в чинии е яла...

# 156
Хаха..сетих се как Христо и Торнев обявиха гладна стачка, а накрая принципната звезда холивудска влезе и се наплюска с импровизираните гозби. Абе корав отвсякъде, направо сибирски възпитаник  Joy

# 157
Нормален си е бащата, здраво стъпил на земята българин със запазен морал, трудолюбив и не обичащ да се изхвърга. Просто всичките му роднини на президента ще трябва да се стегнат, на никого няма да се размине, това е. На президентшата дупе да ѝ е яко, най-много ще го отнесе, и заслужено, и незаслужено. Пък Рут, Лара и сие не могат да му стъпят и на показания нокът, но могат да си лаят, демокрация е все пак.  ooooh!

Аааа, чесън с воловани е класа, тъй го маат френците! Heart Eyes teta75, ти дай само воловани, чесънът е налице. Simple Smile

Иначе не щъ терапия, аз малко съм писала, ама много съм (ви) чела, не знам какво ще последва от терапевта за мен. И без терапия си ви обичам, изкуство вече съм използвала да си откривам вътрешния свят, намерила съм се, ако трябва и д/жинга ще затанцувам.....  Simple Smile

# 158
Хаха..сетих се как Христо и Торнев обявиха гладна стачка, а накрая принципната звезда холивудска влезе и се наплюска с импровизираните гозби. Абе корав отвсякъде, направо сибирски възпитаник  Joy
Joy Joy Joy
Христо и Лара за мен са най-изложилите се в сезон 2016 г.

Да ви кажа за вота за Ути, нали от време на време гледам с едно момиче на 21 години. То само мимоходом гледа и на финала ми каза
- "Аз съм за Ути".
-  Shocked "Ма как?"
- "Ами той е добродушен дебеланко" Simple Smile

И всъщност е права, и аз преди Черешката мислех, че е готин добряк, в Черешката обаче и той и Петров се показаха като отвратителни мрънкалници и комплексари. Та, ако не си гледал Брадъра може и да гласуваш за добрия дебеланко, който си гледал от дете по Канал 1 и в Господарите  Grinning

# 159
  • на село
За президентшата е ясно, че ще се обсъжда яко, но този възрастен човек с какво е заслужил тази злоба? Направи ми впечатление на много културен човек  Peace

До колкото разбрах, бащата на Румен Радев е пенсиониран инжинер, а майка му е бивша счетоводителка.

При всички положения, ми се струват по- образовани от двете карикатури...

# 160
  • Испания
Това предаване "пееш или лъжеш" ще го гледате ли?

Тц.  Naughty Два пъти гледах тази тъпотия. Трети път - абсурд.

Смайли, моля те, мани го тоз чесън, селско е, не е аристократично. А и може някой да има порфирия  Mr. Green

И по този въпрос - тц. НЕАм претенЗиЙ да съм аристократка.  Crossing Arms Нито имам престилка ИСЛ /изобщо нямам престилка/, ни воловани, ни кроасани.  Crazy

Имам, ама си ги кътам.  smile3534

А на Рут защо ѝ спести, че е простачка, а?  newsm08

# 161
  • Тра-ла-ла
Голяма интелигенция, но не обсъждат интелекта на бащата на Радев, а нокътя му ooooh! Нищо не казаха за космите в ушите му Laughing Всъщност е по-добре да замълчат изцяло.

А това, че се самоопределиха като интелигенция....една лъжа повторена 100 пъти става истина и те вземат, че си повярват

# 162
Как може да не гледате “Пееш или лъжеш“, все пак Кошлуков е там Joy

# 163
Щото съм злобна като Миглена и искам да очерня интелектуалното ядро  Twisted Evil В интерес на истината Рутито, както има понякога добри попадения, в повечето време е една самозабравила се пикла.

# 164
  • Испания
Щото съм злобна като Миглена и искам да очерня интелектуалното ядро  Twisted Evil В интерес на истината Рутито, както има понякога добри попадения, в повечето време е една самозабравила се пикла.

За мен и двете са простачки, та затова попитах.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт