VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 070
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 790
Обаче подозирам, че Тоцито е със спрян абонамент. Цял сезон на Брадъра мина и замина, а нея нито веднъж не я поканиха за коментатор......не е на добре работата  Crossing Arms

Laughing Laughing Laughing Точно, забравила е да поднови договора Joy
Така и не успях да хвана Мария, имаше ли някой лаф или само благоговееха пред Хриси Grinning

Христо май няма да участва, нали снимал филм в Италия след реалитито.

# 2 791
  • Испания
Благотворителката говори за инициативата, в която се е включила: събиране на средства за построяване на къща за изоставени бебета, които имат различни нужди, но /казва "дълбокомислено"/:

"Тъй като са бебчета, не са много в час".  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 792
  • До морето
Нееееееееееее  hahaha hahaha hahaha

# 2 793
  • София
Специално за "почитателите" на ГолЕмата поп-фолк завИзда Мара отварчката и другата "дива на простотиите", Гала:

http://play.novatv.bg/programi/na-kafe

....защото знам, че сте им ГолЕми фенки..... Joy Joy Joy

# 2 794
  • София
Много съм ядосана на НТВ...... Mr. Green

Скрит текст:
Исках да гледам на запис предаването На кафе /представяте ли си! от 13.1. Интересува ме интервюто с Гал Саон[. Не е качено! Има интервютата и гстуванията му от 2016г., но първото му интервю за 2017 г. не е качено!   #2gunfire #2gunfire/spoiler][/color]

# 2 795

Скрит текст:
Исках да гледам на запис предаването На кафе /представяте ли си! от 13.1. Интересува ме интервюто с Гал Саон[. Не е качено! Има интервютата и гстуванията му от 2016г., но първото му интервю за 2017 г. не е качено!   #2gunfire #2gunfire/spoiler][/color]
Пробвай ТУК Peace

# 2 796
  • София

Скрит текст:
Исках да гледам на запис предаването На кафе /представяте ли си! от 13.1. Интересува ме интервюто с Гал Саон[. Не е качено! Има интервютата и гстуванията му от 2016г., но първото му интервю за 2017 г. не е качено!   #2gunfire #2gunfire/spoiler][/color]
Пробвай ТУК Peace

Благодаря много!  bouquet  Дали е защото няма регистрация в сайта на НТВ?!  newsm78....ИЛИ НЕ СЪМ ТЪРСИЛА ПРАВИЛНО?!  newsm78   Embarassed

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 18:51 от Amiamo

# 2 797

Благодаря много!  bouquet  Дали е защото няма регистрация в сайта на НТВ?!  newsm78....ИЛИ НЕ СЪМ ТЪРСИЛА ПРАВИЛНА?!  newsm78   Embarassed

И аз не го откривам там, не знам защо. newsm78

# 2 798
  • София
Сега гледам епизода  с Гал.    bouquet   newsm68

# 2 799
Обаче подозирам, че Тоцито е със спрян абонамент. Цял сезон на Брадъра мина и замина, а нея нито веднъж не я поканиха за коментатор......не е на добре работата  Crossing Arms
Няма кой да плаща. Саша е спрял финансирането.

# 2 800
  • Sofia
Мара пак пусна бисер..."канселирах 2-3 ангажимента"... Thinking

# 2 801
  • Испания
Мара пак пусна бисер..."канселирах 2-3 ангажимента"... Thinking
Сигурно знае испански. Олé!  Joy

# 2 802
И тя като Ренката, конкуренция..... Mr. Green

# 2 803
  • София
Обаче подозирам, че Тоцито е със спрян абонамент. Цял сезон на Брадъра мина и замина, а нея нито веднъж не я поканиха за коментатор......не е на добре работата  Crossing Arms
Няма кой да плаща. Саша е спрял финансирането.

Тя нали се разведе и вече не е интересна. А и с какво има да блесне, освен, че беше жена на мъжа си? Тя май се покри, не излиза с бомбастични фейсове. Очаквах нещо шемента професионална кариера да направи.

# 2 804
Ако ви е домъчняло за Деси Цонева и веждите ѝ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт