VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 009
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Испания
"Папараци" е в неделя.

# 2 941
Ох... този превзе Нова и премина на бТВ. А като знам какви "умни" и интересни интервюта прави Патрашкова в "Папараци", просто ще е върхът на изявите му.  ooooh!

# 2 942
  • София
Това с платеното ходене по тивипрограми е по-зле и от това да си неуспял политик.

newsm10

# 2 943
  • Бургас
Българската Ким: Дубайски мигли.  Rolling Eyes
Гала: "Ооо, Деска, прекрасни саааа!"  ooooh! Tired

# 2 944

Разгеле, цъкнах днес на Нова, та видях и аз тая прословута българска Ким.   Party
Не, няма да кажа какво мисля за нея.  Peace Mr. Green Само ще кажа, че визията и е право пропорционална на умствения багаж.

# 2 945
  • Бургас
Не съм съгласна. Умът и бледнее пред красотата  Crazy

# 2 946

Разгеле, цъкнах днес на Нова, та видях и аз тая прословута българска Ким.   Party
Не, няма да кажа какво мисля за нея.  Peace Mr. Green Само ще кажа, че визията и е право пропорционална на умствения багаж.

Хора, тоз разговор с българското Ким ще влезе в господарите! Умирам от смях; вървели с нейна приятелка през пустинята, за да отидат в мол!!! без вода и така 3 часа, не е истина Laughing Laughing Laughing Laughing

"Понеже като е пустиня, ти се вижда всичко близко."
Ох, не мога!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 947
  • Бургас
И тия дето ги спасили, откарали, развеждали с кола, поканили на заведение, почерпили със сметката и прочее, ами,  Crazy не им направили неприлично предложение... Били от волейболния отбор, млади момчета на по 20-21 години, държали се любезно и гостоприемно, отишли да си играят с топката на волейбол на плажа. А те чакали, чакали, ама - няма!  Joy

# 2 948
Абе добре е поне един път месечно да се гледа Галя - я на българската Ким ще попадне, я на д-р Папазова. Малко смях в това мрачно време  не е излишен Peace

# 2 949
Кушлуков ще е тази вечер в Папараци по БТВ.
о, много интересно интервю се е получило. Подсетих се, че има по-лоши водещи от Галя- Патрашкова например. Е, тази жена такива бездушни и безсмислени  въпроси задава, че чак се питаш, възможно ли е изобщо някой да я пожелае в екипа си! Освен това е като глътнала бастун.

# 2 950
  • Бургас
Ако ви е мъчно за Надето, всяка вечер ще е на екран тази седмица в ,,Черешката,,. С нови джуки  Kiss

# 2 951
  • София
То малко не е по темата, ама като се завъртя въпросът покрай Гала, та да кажа. В момента я пуснах, само защото има интервю с режисьорката на Воевода. Пролича си от километри колко слабо образована и с каква слаба обща култура е Гала, особено на фона на събедендиците. Задава тъпи въпроси, направила е пак онази полутрагично-кучешка физиономия. Нивото й е под морското равнище и си е баш за тематики като за кифли.

# 2 952
Ето защо в предаването се канят посредствени хора, а понякога откровени малоумници. Трябва да са на подморското равнище на водещата Wink

# 2 953
  • Испания
Гледах само началото. Гала започна с това, че не е гледала филма. Какво интервю е тръгнала да прави тогава? След това каза, че имало над 30 жени воеводи. Поправиха я, че са над 40. Какво да говорим повече?  ooooh!

# 2 954
"Леко" прекалявате, ама нейсе... 

Общи условия

Активация на акаунт