VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 992
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 970
На мен Надя ми хареса в Черешката. Готвила конско. Е и? И аз не бих го яла, но не упреквам тези, които го правят. Имам чувството, че ако беше Миглена всички (или повечето) щяха да са уау, но понеже Надя не беше от одобрените в ББ, сега и "кончето" е трън в очите.

# 2 971
Не бой се, нищо им няма на нервите ми! Просто не понасям да се пишат глупости и го казвамл А последната ти глупост е, че съм казала, че конското е традиционно за нас. Да те върнем в трети клас за упражнения на четене с разбиране! Нещата са много прости - по-лесно е да отгледаш едно прасе, теле и овца, отколкото кон. И както писах вече - конете са по-ценни като впрегатни животни, отколкото като животни за храна. Специализация, един вид, на домашните животни. Кобилите са трудни родилки, а и по един кон няма толкова много за ядене, колкото по прасето или кравата. Между другото, конското е деликатес, и то именно, защото трудно се отглежда. Когато една кобила започне да ражда всяка година по повече от едно жребче и можеш да я доиш или да добиваш вълна от нея, тогава може и да стане традиционно ястие. Дори номадите не си позволяват често да си ядат конете, а си отглеждат кози, и то не защото конското е табу.
По-спокойно, уважаема. Ако не те е грижа за нервите, помисли за бръчките поне. Най- дружелюбно ти го казвам. Благодаря ти за споделените изключително задълбочени знания. Дето се казва, добре, че ми каза. Черпя те възпитано едно виртуално конско кюфте, а за гарнитура- крокодил на скара. Крокодилското месо също е деликатес. Лека нощ.

# 2 972
  • Бургас
За мен кофти вкус остави не готвенето на конско, а изразът ,,ще ядем конче,,. Гарнирано с всички приказки на Килата, който дори име му измисли, ми дойде в повече. Ако бях там, щеше да ми се отяде.
Надя не ми хареса изобщо. Много несръчна, май друг сготви вместо нея.

# 2 973
  • София
Спокойно, и бръчки нямам! Брей, не съм предполагала, че толкова сте се загрижили за мен! Мерси, все пак, макар да виждам, че целта ви е да ми стане гадно. Е, не станА!   Joy Развеселихте ме, а така не ми се ставаше толкова рано!
Не зная кога го е казвала това режисьорката, вярно, че не слушах много, но за конче не съм забелязала да е казвала. Явно говорите за Надя. Както и да е, не се впечатлявам много от такива неща, в крайна сметка животните ни служат за различни неща, включително за ядене. Тази културна изнеженост на съвременния човек вече ми се вижда пресилена. Сакън, да не му се напомни, че е просто един малко по-умен примат!

# 2 974
Гледах я Надя снощи. Хареса ми. Единственото, което липсва, са едни 8-10 килограма, за да бъде картинката идеална.

# 2 975
  • ГО
Надя в Черешката показа много повече от себе си, отколкото за целия си престой във ВБ.  Tired

# 2 976
Гледах я Надя снощи. Хареса ми. Единственото, което липсва, са едни 8-10 килограма, за да бъде картинката идеална.

Точно, като я гледа човек, не знам, абе не е за такова кулинарно предаване, все ми иде да я нахраня тая жена, толкова е слаба. Не ми е вкусно, като я гледам Laughing Laughing Laughing
Притесняваше се, пък беше в ресторант, та и с помагач-готвач. Трябва да им забранят да готвят по ресторанти, супер скучно е, а особено като те наглежда главния готвач.
И избора на конско не ми хареса, аз не бих яла...

# 2 977
"Ще ядем конче" вероятно идеше да подчертае, че е сготвила месо от жребче, а не някой дърт кон, умрял от шап, от ония дето Килата ги е ял...  Laughing 
Иначе на село навремето всички животни имаха имена, някои от бебета отглеждахме, но нито едно не доживя до дълбока старост... На който му е жал, става веган, а който не може да бъде веган да не бъде лицемер - има една порода странни "вегетарианци" като Дичо от Д2, който лови риба на жито, понеже му е жал за червеите...  Crazy 

# 2 978
Надя е хубава и нежна. Ако сложи някое друго килце ще е съвършена Simple Smile Нейна си работа, а и не се знае каква е причината за това к състояние (нямам и намерение да се интересувам).
Ястието изглеждаше много вкусно и бих си хапнала без угризения. Не разбрах с какъв сос поля скаридите - също ми изглеждаше много вкусно предястието.

# 2 979
  • в резерват
има една порода странни "вегетарианци" като Дичо от Д2, който лови риба на жито, понеже му е жал за червеите...  Crazy 

Shocked  Joy Joy Joy Joy

това нали не е виц?

# 2 980
Надя в Черешката показа много повече от себе си, отколкото за целия си престой във ВБ.  Tired

Там от Ирина и Ути останалите интелектуалци не успяха да се вредят  Wink Laughing

# 2 981

Там от Ирина и Ути останалите интелектуалци не успяха да се вредят  Wink Laughing

Joy Joy     Точно!  Peace

# 2 982
Че тя Ирина беше възмутена , че толкова малко е излъчено , къде са и другите кадри  Joy
Вярно Надя я гледахме няколко пъти само  newsm78

# 2 983
има една порода странни "вегетарианци" като Дичо от Д2, който лови риба на жито, понеже му е жал за червеите...  Crazy 

Shocked  Joy Joy Joy Joy

това нали не е виц?

Ми не, не е виц - вегетарианец е човека https://www.24chasa.bg/Article/2408929

В черешката го гледах, сготви де що имаше да мърда - т'ва кюфтета от охлюви (не е като конче верно), т'ва жаби, риби, раци...

# 2 984
Що такова лицемерие? А агънце може? А яренце може? Който не иска, да не яде конско. Ама да се правите на толкоз ощипани... Надя не ми е симпатична и може да е злобна, завистлива, пресметлива и т.н, но не е глупава. Съвсем целенасочено е избрала месото. Така ще бъде запомнена и ще бъде говорено за нея Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт