VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 041
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 835
  • София
Много забавни персонажи има, особено когато започнат с лекуването на всякакви болести. Най-любими напоследък са им свързаните с детското развитие. Това аутизъм, хиперактивност - за нищо ги нямат.

# 2 836
Аз чакам с нетърпение книгата на Меги , все си представям , че ще възпроизведе ВБ от различни и интересни ъгли и че бъде четивна и забавна. Не си представям да анализира участниците , а само ситуациите- по време на престоя си , и след като е видяла същите тези  неща, след излизането си оттам.
За Антон да си споделя- много ме разочарова този човек. /Аз не съм и знаела кой знае колко за него , де./ Имам чувството , че му е заложено клюкарското , жълтото , сензационното /но за чужда сметка/. Не само , че не съумя да се оневини за ситуациите с Лили Иванова и с Аргирови , ами взе , че изтряска в ефир как Иван  и Андрей имат много по-големи гафове. Та и който /като мен/ , не знае , да разбере Laughing. Ми не ми хареса. И превъзбудата му , и екзалтацията му и ...не зная още какво.
Дам, на Меги роклята беше отвратителна / за разлика от тази на бившата депутатка- страхотна беше с това червено и черно , няколко пъти връщах ставането и /

# 2 837
Пуснала съм Нова за фон и слушам Гала.
Въпрос на Галя към репортерка:
- Виждам, че чешмата е замръзнала. Студено ли е?  Shocked

# 2 838

Хахахах, и аз за фон.
"Писателката е нежна и крехка, но ходи по бежански лагери..."

# 2 839
  • София
Заповядайте: http://gospodari.com/%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B5%D0%BC%D0%B5 … 0-video50246.html

Папазова казва: "все едно през половите органи влиза въздухът".

Joy Joy rotfImbo rotfImbo  Добро начало за деня! /отивам на работа Simple Smile/

# 2 840

Joy Joy Peace

# 2 841
  • До морето
Имаше и: Виждам, че има много сняг, но студено ли е?

# 2 842
Е, сега Simple Smile Има разлика между -1 и -21С, нали Peace

# 2 843
Понеже напоследък повече коментираме Гала и Нейното предаване  Sunglasses не можах да се стърпя и споделям това тук. https://www.facebook.com/pavlina.poli72/videos/10208438119135552/

# 2 844
  • София
С всеки следващ клип, все по-дълбоко и от душа съчувствам на Гала.
Колкото и пари да взима, малко са! 

# 2 845
  • София
Нека не забравяме, че Гала е блондинка.  Joy Защо не е участвала досега във ВБ?

# 2 846
  • Испания
Нека не забравяме, че Гала е блондинка.  Joy Защо не е участвала досега във ВБ?

Участвала е.

Допълвам:

16 март 2009 г. продуцент е Марин Каравелов и Нико Тупарев от новосформираната фирма „Old School“. Водещ отново е Ники Кънчев, като в понеделник му партнират Димитър Рачков и Мария Игнатова. Денонощното излъчване е по Диема 2. Победител е певецът Део.

Участници:

Део (рап певец, ТВ водещ) (победител)
Мария Гроздева (олимпийски шампион по спортна стрелба)
Тодор Славков (бизнесмен, син на Иван Славков и внук на Тодор Живков)
Софи Маринова (поп-фолк певица)
Ицо Хазарта (рап певец)
Петя Дикова (журналист, ТВ водеща)
Ивайла Бакалова (Мис България 2001, модел)
Саша Антунович (бивш футболист)
Божидара Бакалова (Мисис България)
Милко Калайджиев (поп-фолк певец)
Аня Пенчева (актриса)
Гала (ТВ водеща)
Емил Кошлуков (политик)
Устата (рап певец)
Кристияна Вълчева (една от т.нар. „сестри от Либия“)
Антония Петрова (Мис България 2009, модел)
Дачо (интимен приятел на Софи Маринова)

# 2 847
  • София
smileys, благодаря за информацията!  bouquet Забравила съм нейното участие....или може би не ме е впечатлило... newsm78

# 2 848
smileys, благодаря за информацията!  bouquet Забравила съм нейното участие....или може би не ме е впечатлило... newsm78

Amiamo, няма как да я запомниш - сутрин излизаше да води предаването, а следобед - нищо запомнящо се. От онези хора, които с всички разбират и не влизат в конфликти. На всички обезателно трябва да се хареса.
Понякога като каже "да, и аз като бях в къщата" е толкова нелепо, защото тя всеки божи ден се прибираше към 15 ч. А като излизаш аз не го броя за влизане.

Понеже напоследък повече коментираме Гала и Нейното предаване  Sunglasses не можах да се стърпя и споделям това тук. https://www.facebook.com/pavlina.poli72/videos/10208438119135552/

Ауууууу, това е уникално!

Имаше с д-р Папазова едно кенефно прдаване как да сядаме на тоал. чиния, мисля в Господарите гледах откъс. Ако някой го намери - ще съм благодарна да се посмеем

# 2 849
на мен ми е много интересно защо Галка не смее да се покаже в Черешката на тортата, толкова ли е зле милата в кухнята....

Общи условия

Активация на акаунт