VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 046
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Спомнете си преди години, че Гала изгони /имало е конфликт между двете/ актрисата Диана Люенова, която беше ко-водеща в На кафе.

# 2 866
Спомнете си преди години, че Гала изгони /имало е конфликт между двете/ актрисата Диана Люенова, която беше ко-водеща в На кафе.

Изгонила ли я е, а пък през 2014-та й гостува  newsm78

# 2 867
  • София
Гала винаги кани гости, с които е била приятелка, извинява се....чуди се защо так са се влошили отношенията им. Пример за това е нейната колежка от момичетата на късмета /забравих й името/.....Гала я покани и се само повтаряше колко много я уважавала....Беше преди доста години. Тогава все още гледах На кафе.

# 2 868
Ясно е, че лесно няма да си даде мястото.  Sunglasses

# 2 869
Изобщо не знаех, че Диана Любенова е била ко водеща в На кафе. Ма аз и толкова я следя Гала.

# 2 870

Колкото и да я нищим Галя, за такова лигаво женско предаване си е екстра водеща тя. За него не се изисква кой знае какъв интелект и познания, а просто да си мил и да кимаш разбиращо с глава, пък ако ще и на най-големите простотии, които ти говорят насреща.

# 2 871
  • София
Беше преди няколко години. Справяше се отлично!  Имаше доста мнения, че заради нея гледат предаването, а не заради Гала. Имаше предложения Диана да води предаването и участието й беше до тук! Казвали са ми, че Гала много се е заяждала с нея, леки подигравки каквито Гала ги умее....

# 2 872
Тази Гала голяма напаст се оказа, изобщо не подозирах, че е толкова подмолна.

# 2 873
  • София

Колкото и да я нищим Галя, за такова лигаво женско предаване си е екстра водеща тя. За него не се изисква кой знае какъв интелект и познания, а просто да си мил и да кимаш разбиращо с глава, пък ако ще и на най-големите простотии, които ти говорят насреща.

Не съм съгласна, че Гала е екстра водеща. За мен Гала оглавява класацията за най-проста водеща, по-точно: простакешата на водещите!

# 2 874
  • Sofia
ама е "Жена на годината" Mr. Green

# 2 875
  • Испания
Диана Любенова на гости на Гала - На кафе (18.03.2014г.)

https://www.vbox7.com/play:5c6c8bc552

Гала не може да се качи на малкото пръстче на Диана.

# 2 876
  • София
Тази Гала голяма напаст се оказа, изобщо не подозирах, че е толкова подмолна.

Нали е любимката на Кремена Халваджиян! И си пази хляба! Заплатата й не е никак малка.  

Диана Любенова на гости на Гала - На кафе (18.03.2014г.)

https://www.vbox7.com/play:5c6c8bc552

Гала не може да се качи на малкото пръстче на Диана.

newsm03  Абсолютно! Диана е класи над Гала!

# 2 877
Между другото бях чела преди доста време, че заплатата на месец на Гала възлиза на около 15-20000 лв., това възможно ли е? И кой луд ѝ дава тези пари? Rolling Eyes

# 2 878
  • София
Възможно е! Взима и доста пари от рекламите! Заплатите на водещите на новините са около 10-12 000лв. на месец. Та Галя няма да вземе 20 000лв.

# 2 879
Между другото бях чела преди доста време, че заплатата на месец на Гала възлиза на около 15-20000 лв., това възможно ли е? И кой луд ѝ дава тези пари? Rolling Eyes

От познати, които работят в Нова, шушукат, 10 хиляди, ама не знам дали са прави, може да завиждат само.  Laughing
И 10 да е, мнооого добра сума Peace

Общи условия

Активация на акаунт