VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 021
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 880
Представям си хонорара на д-р Папазова. Laughing

О, да, със сигурност, сумите са огромни.

# 2 881
А тази д-р Папазова истински доктор ли е...извинявам се, но не мога да я възприема сериозно тази жена.

# 2 882
Да, бях чела, че е и сътрудник към БАН.

# 2 883
А тази д-р Папазова истински доктор ли е...извинявам се, но не мога да я възприема сериозно тази жена.
Да, даже преподава в медицинския.
Заплатите са им високи. На всички, които са на екран.

Ако трябва да съм откровена, ,когато ми работи ТВ - то сутрин предпочитам Гала. Дори да не я слушам внимателно в повечето случаи. По една причина говори тихо, спокойно, и най - вече не ме дразни гласът й.

Няколко пъти правя опити да гледам "Преди обед" на ьтв, но не успявам. Заради Сашо Кадиев. То бива лигня, бива, но ми идва повече. На моменти имитира и майка си, преиграва, но не му се получава. Е, мъж на 30 години толкова пък да не можа да създаде свой стил?

# 2 884
  • в резерват
 ooooh! , наистина ли са им толкова високи заплатите?

Сега разбирам наистина защо се мазнеха толкова на жената на продуцента  Shocked Shocked Shocked

# 2 885
Разбира се, че са им високи заплатите, една реклама от 30 сек. по време на нейното предаване е 1000+ лева  ooooh!
А и да не забравяме Гала как се мазни на шефовете Халваджиянови  Crossing Arms

# 2 886
  • София
Да не я мислим Галка. Тя е добре - обсипва ни с простотията си и надвикванията си, води си предаване....тв "звИзвда"....

# 2 887
Бях чела някъде, че Галя е с месечна заплата 40 000 лв. На това повече вярвам, отколкото че се разписва срещу някакви си 10 000 лева.

# 2 888
Ясно е, че лесно няма да си даде мястото.  Sunglasses

Колкото и да я нищим Галя, за такова лигаво женско предаване си е екстра водеща тя. За него не се изисква кой знае какъв интелект и познания, а просто да си мил и да кимаш разбиращо с глава, пък ако ще и на най-големите простотии, които ти говорят насреща.

Не съм съгласна, че Гала е екстра водеща. За мен Гала оглавява класацията за най-проста водеща, по-точно: простакешата на водещите!

Ама аз съм го уточнила, бре - за такова лигаво женско предаване е идеалната водеща. Инак е гола вода, нема кво да го нищим повече. Със здраве да си взема 10-те или 40-те бона. Нали знаете - не е луд тоя, дето яде зелника, а тоя, който му го дава. В нашата мила Родина подобни примери безброй. Гала поне полага някакви усилия за тия пари, а има хора дето ей така, без нищо ги вземат.
П.П. Не съм и адвокат.  Peace

# 2 889
  • Sofia
Заплатите на водещите на новините са около 10-12 000лв. на месец. Та Галя няма да вземе 20 000лв.
Че те били милионери всичките с тез заплати,Салич,Юксел,Хекимян и т.н.са повече от 10-15год.на екран Thinking

# 2 890
Стига сте гледали в канчето на Гала! Жената издържа мъж, пораснала дъщеря, котарак, става в 5 часа...Да не мислите, че е лесно цял живот да си глава на семейство?  Joy

# 2 891
Стига сте гледали в канчето на Гала! Жената издържа мъж, пораснала дъщеря, котарак, става в 5 часа...Да не мислите, че е лесно цял живот да си глава на семейство?  Joy

Е мъжа и нали имаше някакъв бизнес?  newsm78

# 2 892

Право в 10-ката  Peace Peace Peace

# 2 893

Е мъжа и нали имаше някакъв бизнес?  newsm78

Той фалира и тя ги напусна или изгони по-точно от дома им, сега нали е с някакъв оператор, по-млад от нея...

# 2 894
По млад е, да с 11 години. Но не е оператор. До колкото знам имал някакъв бизнес, но и той фалирал, или бившата жена му го взела след развода.. Не помня.
Не й върви на богати мъжове на Галка.

Общи условия

Активация на акаунт