VIP Brother 2016 - тема 10

• 358 018
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 2 910
За което тя сигурно има своето оправдание. 
Всъщност, не знам от първо лице как стоят нещата там. Само имам свои предположения.
 Peace

# 2 911
  • София
Да не забравяме, че Стефан беше женен и Гала го разведе.

Гала го разведе или той сам се е развел? Ах, тези лоши жени.  Stop

На мен самото предаване не ми харесва, Гала не ме дразни колкото всичките репортерки, които сричат докато четат, а и самото студио е много грозно.

# 2 912
  • Бургас
Да бе, направи му черна магия дишайки през специалното си място.
Лоша, лоша жена. Crazy

# 2 913
  • София
И на мен студиото не ми харесва. Дизайнерското "виждане"  е на Кремена - без думи!  Joy  

# 2 914
Мен пък ми харесва студиото  Mr. Green. Определено е различно и наистина го харесвам. Всички други са абсолютно еднакви - новинарско студио, студи о на сутрешен блок, студио на клюкарско предаване - все едно и също. Това е различно и според мен си отговаря на сценария на предаването.
Гала ми е по-скоро симпатична като жена, която е успяла да се реализира и да изглежда добре на тези години. Гледам я рядко и като фон. Но това, което си спомням от престоя й във вип брадър беше, че всеки ден, докато другите си седяха и водеха безцелни разговори и дрязги, тя седеше кротко отстрани, самоизолирала се, четейки тесте с листове написан сценарий. Та ставането рано е едно, отделно то са гримьори, фризьори, дискусии за съдържание, четене, помнене на сценария (предполагам е пълно и с информация за госта, която да й е от полза в разговора с него, подготвена от екипа), разговори, които сигурно и на нея са й тъпи, ама са й "сложили реплики в устата", хич не й завиждам и според мен си е доста натоварващо. Просто е наемник, който си върши работата.

# 2 915
И на мен студиото не ми харесва. Дизайнерското "виждане"  е на Кремена - без думи!  Joy 

Сравнявайки го с предишното е подтискащо! Това не е студио, а пещера.

# 2 916
  • София
Въх, голямата работа е едно четене на сценарий! Толкова тъпи въпроси задава, че лъсва всякаква липса на обща култура, дори за неща, които ще говорят нейните събеседници.

# 2 917
Може да помни бавно Simple Smile. А за въпросите, все си мисля, че и да знае и да не знае, като й кажат сценаристите, че  трябва да задава тъпи въпроси, и тя ги задава. Може пък и да бъркам. Нямам познати, работещи в тв, за да питам за практики по темата. Не казвам, че е голяма работа четенето на сценарий, а че е времеемко. И ако човек няма фотографска, или силна памет, това му отнема време и реално само това прави. Ако аз трябва да отделям за работата си толкова време, колкото на нея й се събира според мен сумарно (с пътуването до студиото, прическите, гримовете, подготовката...), няма да ми е много приятно Simple Smile

# 2 918
  • Испания
Какво точно трябва да помни? Може би името на госта.  Wink Има аутокю, има слушалка в ухото.

# 2 919
  • София
Баси, колко трябва да ти плащат, за да не си тъп, а да играеш тъп толкова години! Или колко трябва да си тъп, за да играеш тъп десет години. Или сега ще излезе, че е умна, че се прави на тъпа? Аз не зная колко е умна или тъпа в действителност - виждам я на екран какви ги плещи.

# 2 920
  • София
Ако зададете на Гала тези въпроси, ще ви отговори, че всичко е по сценарий. Simple Smile

# 2 921
Какво точно трябва да помни? Може би името на госта.  Wink Има аутокю, има слушалка в ухото.

В ухото й крещи режисьорката Тара, не забравяйте Laughing Laughing Laughing

# 2 922
  • Испания
Какво точно трябва да помни? Може би името на госта.  Wink Има аутокю, има слушалка в ухото.

И Гала си мисли, че е "голям професионалист" с чувство за хумор, когато крещи на свой ред: "Добре де, Тара! Пфууууууууууууууу, пускай ги тези реклами!".

Преди 2 седмици започна испанският ВБ. Такива интересни мисии имат, че още повече ме хваща яд, че нашите нямат никакво въображение да измислят нещо читаво.

Миналата събота и неделя бях пуснала 24-часовия канал. Беше ми интересно да гледам как се подготвят за края на мисията си. Няма скрито-покрито.

# 2 923
Мен пък ми харесва студиото  Mr. Green. Определено е различно и наистина го харесвам. Всички други са абсолютно еднакви - новинарско студио, студи о на сутрешен блок, студио на клюкарско предаване - все едно и също. Това е различно и според мен си отговаря на сценария на предаването.
Гала ми е по-скоро симпатична като жена, която е успяла да се реализира и да изглежда добре на тези години. Гледам я рядко и като фон. Но това, което си спомням от престоя й във вип брадър беше, че всеки ден, докато другите си седяха и водеха безцелни разговори и дрязги, тя седеше кротко отстрани, самоизолирала се, четейки тесте с листове написан сценарий. Та ставането рано е едно, отделно то са гримьори, фризьори, дискусии за съдържание, четене, помнене на сценария (предполагам е пълно и с информация за госта, която да й е от полза в разговора с него, подготвена от екипа), разговори, които сигурно и на нея са й тъпи, ама са й "сложили реплики в устата", хич не й завиждам и според мен си е доста натоварващо. Просто е наемник, който си върши работата.

Споделям тези мисли. Заставането всеки ден два часа пред екран е много натоварващо и изхабяващо. има поне още 10 часа "врътня". Гала се справя не лошо.

# 2 924
  • София

Режисьорката Тара не е ли по майчинство???? 

Общи условия

Активация на акаунт