VIP Brother 2016 - тема 10

• 357 940
  • 3 402
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аха точно те са......

# 3 136
  • София
Ясно, разбрах.

Люси да не би е онзи дебелият, веднъж се засякохме в един магазин, беше с някаква виетнамка, предполагам въпросната певачка, грозно впечатление ми направиха и двамата, разбрах кои са от приятелка, която беше с мен.

А той си прави операция и сега много е заслабнал.  Simple Smile

# 3 137
Браво на него, изглеждаше потресаващо.

# 3 138
  • София
Не знам на тези хора как им се ляга под ножа, вместо да се стегнат и да отслабнат с повече воля.

# 3 139
Не знам на тези хора как им се ляга под ножа, вместо да се стегнат и да отслабнат с повече воля.

Неговата не е пластична, а на стомаха, доколкото си спомням. И след това е правил захранване, няколко месеца само на течности. Сега е на специален режим. Определено много е свалил и изглежда много по-добре. Но пък това не променя кофти характера, който има ooooh!

# 3 140
Какво значение има как изглеждат, след като копаят дъното.....и са гнусни.

# 3 141
  • София

Неговата не е пластична, а на стомаха, доколкото си спомням. И след това е правил захранване, няколко месеца само на течности. Сега е на специален режим. Определено много е свалил и изглежда много по-добре. Но пък това не променя кофти характера, който има ooooh!

Да, точно така, на стомаха е.  Peace

# 3 142
  • София
именно, за стомаха говоря. Това си е обща наркоза, сериозна операция и заради това си крие рисковете. Поне за отслабването номерът е човек да си овладее лакомията, а това е въпрос на психична нагласа и воля. Разбирам да е някакво увреждане на стомаха, за да е жизненоважно и да няма как по друг начин да се оправи, а то цялата работа е от мързел на пациента и лакомия за бързи резултати.

# 3 143
Иларионов е трябвало да помоли да му присъдят човечност и почтеност по време на операцията на корема. За виетнамката изобщо няма да подхващам темата. Все едно да се възмущавам от циганите и техните изпълнения. И двамата изглеждат мръсни, много мръсни.

# 3 144
  • в резерват
Предпочитам да си спомням за Люси Иларионов с ролята на дойката, а не с това , което чета в момента. За съжаление кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи така. Жалко за него и спътницата в живота му.  С какво се била издържала Моника.  Tired Tired Tired Да ми имах каузата, заради, която се излагат така.

# 3 145
  • До морето
Люсито ми е противен отпреди години, когато успя в едно интервю да оплюе абсолютно всички жени, с които е спал. Мария Илиева и Нети са сред тях - тоооолкома грозни думи - едната миришела, другата не се бръснела, третата не знам какво си. И само той уникалния жребец, гениален актьор, танцьор,режисьор.... ма недооценен! Изключително противен ми е от тогава, 100%-ов комплексар!

# 3 146
Люси винаги съм го мислила за гей.

# 3 147
Предпочитам да си спомням за Люси Иларионов с ролята на дойката, а не с това , което чета в момента. За съжаление кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи така. Жалко за него и спътницата в живота му.  С какво се била издържала Моника.  Tired Tired Tired Да ми имах каузата, заради, която се излагат така.
А на мен асоциацията ми е със сцената , когато налетя да спука балона на Преслава и счупиха конструкцията. Може да е ситуация , но тя е показателна за това какъв си  и при други подобни. Хлъзгав , нагаждащ се , многоличен , тоест-безличен.
Сега се сетих за него , покрай темата.
Неприятник ми е.

# 3 148
Дребна душица в едро тяло се оказа той.

# 3 149
  • София
То вече се оспами яко, така че - https://nova.bg/accents/view/2017/02/10/173561/%D1%85%D0%BE%D0%B … 0%B5%D1%89%D0%B0/

Като не ви харесва Гала, на ви Кошлуков.  Joy Joy Joy А Люси и Хоанг още понеделник ще са на линия.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт