Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 067
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
От къде мога да си купя  захарен фондан?

# 316
  • Пловдив
Торнадо трип в Тракия,бл.100 Peace

# 317
Торнадо трип в Тракия,бл.100 Peace
Мерси Simple Smile

# 318
В коя лаборатория имат опит с взимане на кръв от вена на малко дете?

Мисля, че може да провериш в една лаборатория на 6-ти септември, но забравих как се казва. Идвайки от Спортното, минаваш светофара, след това и линиите. Лабораторията се намира след линиите в оранжевата кооперация от дясно.

# 319
Синево-бивша Хронолаб,централната-в Тракия,но вече пращат кръвта в София и не се знае доколко достоверни ще са резултатите.Филиала на ул"Кавала" също има опитна лаборантка.
Писанец не правят коректни изследвания.
Успех !
В София  newsm78 защо ли?Новата има база е мн.голяма...техника ли нямат?
Нямам представа за всички изследвания ли,или само за по-специализираните.Но от 2 места ми препоръчаха да я сменя,а бях много доволна преди.Ориентирала съм се към Бодимед.

# 320
  • Пловдив
Хронолаб скапаха почти всичко,от както ги купиха.Бях редовна там,но вече се оглеждам за друга

# 321
  • Пловдив
Както казва моя приятелка лабораторен лекар "Лабораторията е като любовница-трябва да я имаш,но не трябва да й вярваш".
Пуснах паралелни изследвания на пациент в 3 лаборатории,заради съмнение на резултат.
Ами грешка-съвсем се обърках . 4 лаборатории- 4 различни резултата.За уточнение-разликите не бяха в нормата на лабораторната грешка.

# 322
  • Пловдив
И аз бях много доволна от Хронолаб, през септември месец момичето във филиала на Рилон център така умело взе кръв на дъщеря ми (3г.5м.тогава), че тя не разбра как стана цялата работа. И от филиала на Тримонциум съм доволна.

Да попитам-от къде да взема детска подложка за бюро, по-голяма искам да е, с някакви герои?

# 323
Здравейте момичета,
Кажете къде има избор на български халати за баня, търся си на Яна Панагюрище и мислех да отида до Метро, но искам да имам и някаква алтернатива, ако там не ми харесат.

# 324
Здравейте момичета,
Кажете къде има избор на български халати за баня, търся си на Яна Панагюрище и мислех да отида до Метро, но искам да имам и някаква алтернатива, ако там не ми харесат.

ТЦ Гранд - 2 или 3 магазина предлагат на Яна Панагюрище - цените са почти еднакви

# 325
Здравейте момичета,

ТЦ Гранд - 2 или 3 магазина предлагат на Яна Панагюрище - цените са почти еднакви
Благодаря!

# 326
  • тук-там
Domino/s дали работят вече?

# 327
  • Пловдив
Domino/s дали работят вече?

Пицарии Доминос ли?  Shocked Shocked Къде? Кога?

# 328
  • Plovdiv
Доминос се намира на мястото на бившото Мохито до Търговската гимназия. На мен също ми е интересно дали е отворило...Аз имам питане къде мога да намеря хубав официален шал, не плетен ми по-фин, трябва ми едноцветен тъмно син или екрю

# 329
  • Пловдив
Явно не са отворили,защото на сайта ми не фигурира пицария в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт