Къде в Пловдив? - 68 тема

• 75 973
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Къде днес може да се направи рентгенография на бял дроб без направление и не чрез хоспитализация?
Медикус алфа, но с/у заплащане. Обади им се предварително за да викнат специалист и да не чакаш. Друго точно до Екстрийм към бетонния мост има рентген но не съм сигурна дали снимат бял дроб или е само дентален, по спомен вътре имаше ценоразпис и на др. услуги освен дентални.

# 61
  • Пловдив
Благодаря!

# 62
  • Пловдив
Керамик център ТЕД работи ли в неделя?

# 63
КОментирахте мебели от Кричим (? )-може ли линк ,координати! bouquet

# 64
# 65
  • Пловдив
Утре 2-я етаж на Бижуленд работи ли?

# 66
Здравейте!Откъде мога да купя българско знаме?

# 67
На прима виста се сещам, че съм виждала в магазините тип левче. Peace

# 68
  • Пловдив
Българско знаме съм виждала в магазинчето до централна поща, срещу сладоледената къща.

Такова шампанско къде в мога да намеря?

# 69
  • Пловдив
Българско знаме съм виждала в магазинчето до централна поща, срещу сладоледената къща.

Такова шампанско къде в мога да намеря?

http://www.avexim.bg/cart/view.html

# 70
  • Пловдив
Мама, за там знам, не се изразих правилно - дали сте го виждали някъде из Пловдив да се продава.

# 71
Здравейте!Откъде мога да купя българско знаме?
Аз съм вземала и от Алати

# 72
Здравейте, кажете къде да дам за ремонт таблет - китайски, който софтуера му не е наред и вече дори не може да се стартира. Трябва ми някой, който разбира от тези работи да го погледне дали не може да се оправи.

# 73
Мама, за там знам, не се изразих правилно - дали сте го виждали някъде из Пловдив да се продава.
В лекси до марица, купувах септември за повод.

# 74
Благодаря! И в неделя сутрин вдигат телефона и момчето е любезно Simple Smile  Като качество как са,доволни ли сте ?

Общи условия

Активация на акаунт