Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 852
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • Plovdiv
В коя библиотека или читалище да се запиша, за да си взимам нови заглавия? От Кичука съм. Сещам се само за библиотека "Иван Вазов"?

# 676
  • Пловдив
Купи си четец и ги тегли от Mailbooks. Докато се вредиш до тях в библиотеката, вече ще са качени там.

# 677
  • Пловдив
Момичета,  дайте препоръка за детски аниматори за рожен ден  Hug  Празникът ще е на място на което няма нищо за деца. И какво ще посъветвате като цяло , на какво да обърна внимание, на какво да заложа?

# 678
Преди време чух че мол галерия го готвели за Икеа. Има ли нещо вярно или е просто слух?

# 679
За пръв път чувам, но приветствам идеята.

# 680
Някой знае ли реален магазин в Пловдив, в който се продават мъжки обувки на Geox? Да могат да се видят и премерят  newsm78

# 681
  • Пловдив
Геокс има в мола, на втория етаж  Peace

# 682
Геокс има в мола, на втория етаж  Peace

В кой МОЛ?

# 683
  • Пловдив
Кой МОЛ. Ако е МОЛ Пловдив отдавна го няма. В Пунто на Марково тепе би следвало да има, но там има точно три чифта обувки. Идея нямам как очакват да си покриват разходите.

# 684
Момичета, къде сте виждали топли зимни ботуши за момиче 34-35 размер?
Ние сме от грип в грип цялата къща и детето остана само с едни леки ботушки, няма какво да сложи за студ.

# 685
  • Пловдив
Айде честито Simple Smile

http://news.plovdiv24.bg/696025.html

# 686
  • Пловдив

Да. Тъкмо го добавиха и в сайта на РИО.

# 687
  • Пловдив
Момичета, какво ви беше мнението за лаб.Рамос???Май не са ок?

# 688
  • Майничка
Момичета, къде сте виждали топли зимни ботуши за момиче 34-35 размер?
Ние сме от грип в грип цялата къща и детето остана само с едни леки ботушки, няма какво да сложи за студ.
Най-бързо и относително евтино - в Рънърс на Главната, преди Адидас. Имаше подчертано момичешки апрески /гледахме за племенника, но намаза само ботички/.

# 689
Момичета,  дайте препоръка за детски аниматори за рожен ден  Hug  Празникът ще е на място на което няма нищо за деца. И какво ще посъветвате като цяло , на какво да обърна внимание, на какво да заложа?

Зависи колко е голямо детето
Аниматор има нужда ако децата на 4 години и нагоре или поне болшинството гости
Обърни внимание да има поне 30 до 50 кв м за игри, подът да не е опасен /камъни, ако ще и декоративни да са, или неравности/, да са предупредени от заведението че може да има и се очаква допълнително шум
Ако имаш възможност и желание може да украсиш тематично - каквато е тортата и костюма на аниматора - има много възможности - както ти да си ги изработиш или да поръчаш да ти ги направят
Може да имаш десертна маса - освен тортата мъфини, меденки, тематични пуканки
Пинята, тематично шампанско, тематична рамка за снимки
Има много варианти стига да ти занимава да ги правиш или да платиш и поръчаш

Обувки GEOX отдавна няма в бг, според мен вносителят се отказа да зарежда нови колекции и вече трета година няма. Магазинът, единствен май, който е останал в The Mall е сбор от каквото където е останало и нищо ново. Разглеждала съм този сайт и има много неща /поне на снимка/, цените също са приемливи, но не знам дали са ок, никога не съм поръчвала:
https://www.obuvki.bg/geox.html?gclid=CjwKEAiA48fDBRDJ24_imejhwU … jap6kzhoCC_zw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт