Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 052
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Да попитам-от къде да взема детска подложка за бюро, по-голяма искам да е, с някакви герои?
Повтарям си питането, че дъщеря ми ще изрисува скоро цялото бюро Simple Smile Замислих се и дали някакво фолио би било подходящо? Идеи къде да търся?
Позната история Laughing.Понеже стандартните подложки ми се видяха малки Sunglasses аз купих от Метро карта на света, нещо като гумирана е и е точно като подложките, за които питаш но двойно по-голяма. Хем рисува без да цапа хем научава нещичко  Wink

# 346
  • Пловдив
Минах днес с колата от там,наистина логото е на пицарии Доминос  Peace И изглежда почти готово. Но наистина салонна част не видях..може би само ще доставят,ноо и това е нещо  Wink От кога ги чакам  Mr. Green

# 347
Знаете ли дали в Джъмбо има костюми на  Бен 10( за 5-6г) и костюм на Спайдърмен( за 3-4г)? Може и да не е от там, но нещо по-бюджетно.
На руския пазар в едно магазинче за детски играчки видях костюми на спайдърмен,батман,супермен.За цената не съм сигурна,но мисля че бяха по 8лв.

# 348
Да попитам-от къде да взема детска подложка за бюро, по-голяма искам да е, с някакви герои?
Повтарям си питането, че дъщеря ми ще изрисува скоро цялото бюро Simple Smile Замислих се и дали някакво фолио би било подходящо? Идеи къде да търся?

Мебелно фолио.

Има и с детски мотиви.
В големите магазини за тапети има - Алати, Практикер, Бриколаж, Домко.

# 349
  • Пловдив
Момичета, да ни навестите идната седмица Simple Smile

Подаръци - БЪЛГАРСКИ, РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ С ДОБРА ЦЕЛ
Заповядайте, подкрепете ни, подкрепете децата!

Движение на българските майки организира
КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР
на 16, 17 и 18 декември от 10 до 19ч
МОЛ Пловдив - трети етаж
и купи истински коледни подаръци за теб и твоите близки!
Уникалните ръчно направени сувенири и коледни играчки отново са дело на стотици талантливи ръце, които абсолютно безвъзмездно изработват и даряват стоката за базара. Красивите картички, коледни сувенири, плетивата и рисуваните стъкленици са само част от красотите, които могат да бъдат видени и закупени на базара.

https://www.facebook.com/events/603634146506165/

https://www.facebook.com/dbmplovdiv/

# 350
Търся малки лепящи се листчета за отбелязване на страници /индекси/, но не едноцветни, а с лица на човечета или с животни. Проверих в много книжарници, но не намерих. Някой виждал ли е подобни в Джъмбо?

# 351
  • Пловдив
От къде мога да купя пантофи-ботуши? Трябват ми 39 номер  Mr. Green

# 352
Днес в Метро видях пантофи-ботушки,даже ме хвана яд,че няма мой номер(35)

# 353
  • Пловдив
В Джъмбо има. От там втора зима купувам.

# 354
В китайския магазин на Петко Де Петков

# 355
  • Пловдив

Пише се Петко Д. Петков.

# 356
  • Пловдив
Ако си от Тракия - в китайския магазин на пазара до Хлебозавода има - 8,50 лв и аз си взех от там 39 номер. За работа са ми идеални и краката са ми топли цял ден.

# 357
  • Пловдив
Мноооого благодаря на всички  bouquet

# 358

Пише се Петко Д. Петков.
И това каква връзка има с темата  newsm78

# 359
Няма връзка, просто се обръща внимание. Отсрещният е добре да приема градивна критика.

Общи условия

Активация на акаунт