Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 027
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Грамотност, обща култура, ей такива неща.

# 361
  • Пловдив
Търся малки лепящи се листчета за отбелязване на страници /индекси/, но не едноцветни, а с лица на човечета или с животни. Проверих в много книжарници, но не намерих. Някой виждал ли е подобни в Джъмбо?

Има в Джъмбо, но не помня животинки ли бяха. Има и в книжарница Ориндж, но там ми се видяха в пъти по скъпи от Джъмбо.

# 362
Някой знае ли къде се е преместил магазинът в халите за чорапогащници и бельо, който беше на първия етаж горе-долу срещу DM?

# 363
  • Пловдив
Възможно е да е отстрани на Римския, поне продавачката е същата.

# 364
Къде по-точно? Благодаря!

# 365
Търся малки лепящи се листчета за отбелязване на страници /индекси/, но не едноцветни, а с лица на човечета или с животни. Проверих в много книжарници, но не намерих. Някой виждал ли е подобни в Джъмбо?

Има в Джъмбо, но не помня животинки ли бяха. Има и в книжарница Ориндж, но там ми се видяха в пъти по скъпи от Джъмбо.
Благодаря!

# 366
От Пан сервиз съм доволна, но за комбиниран уред, в гаранця/ не , че има значение  Crazy/

mama irina,благодаря Hug
Разчитах някой да сподели за доверен техник,но явно няма такъв  Simple Smile

Искам да попитам и за още нещо,изпуснах зареждането на детски скиорски якета в ЛИДЛ(цената им беше 40 лв.), а ми трябва за момче размер 146 или 152. Ако някой има инфо, без значение в кой клон на ЛИДЛ мога да намеря,ще съм страшно благодарна да ми пише.

# 367
Най-добре звънни на националния номер на Лидъл и от там могат да ти кажат в кой клон е останало това, което търсиш. Виж не знам в компютрите им дали ще излиза номерацията.

# 368
  • под тепетата
Потърсих млечния шоколад с коледни аромати на Гайо, но не го открих в магазинчето до Четвъртък пазара за млечни изделия.
 Виждали ли сте някъде по магазините?

# 369
Потърсих млечния шоколад с коледни аромати на Гайо, но не го открих в магазинчето до Четвъртък пазара за млечни изделия.
 Виждали ли сте някъде по магазините?
Избор на Гайо имаше вчера в Лекси на Гранд - поне 6-7 вида бяха, но не съм обърнала внимание дали имаше точно този...

# 370
Аз търся нещо подобно на Elephant Bookstore - някъде, където се продават по-шантави и oригинални сувенири/подаръци. Освен в Джъмбо, там вече минах Grinning

Ако не - и места, където продават хубави чорапи на коледни шарки ще ми свършат работа  Mr. Green

# 371
  • Пловдив
От къде мога да купя пантофи-ботуши? Трябват ми 39 номер  Mr. Green

Китайския във Форума

# 372

Искам да попитам и за още нещо,изпуснах зареждането на детски скиорски якета в ЛИДЛ(цената им беше 40 лв.), а ми трябва за момче размер 146 или 152. Ако някой има инфо, без значение в кой клон на ЛИДЛ мога да намеря,ще съм страшно благодарна да ми пише.

Този размер бяха свършили още в 10 сутринта когато стартира промоцията.
Със сигурност ги нямаше в Лидл на Пещерско, а имаше на Филипово, но бяха само 3 бр в черния цвят
Към днешна дата няма със сигурност и на двата
В Тракия имаше съвсем малко бройки на по-малките размери днес

# 373
  • под тепетата
Благодаря, Drozi! Ще проверя там. Коледният е с бяла опаковка и рисунки на децата от дом "Олга Скобелева".

# 374
  • Пловдив
Къде се предлагат детски тоги под наем?https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B8+%D0%B7%D … vaAxlsxauRH4fM%3A

Общи условия

Активация на акаунт