Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 047
  • 789
  •   1
Отговори
# 480
И аз се интересувам за баклавата, преди купувахме от Мега Марина, но от както фалираха не мога и аз да открия хубава баклава. Бяха ми казали в безистена срещу аптека Марица, но не ги харесах там баклавите.

# 481
  • Plovdiv
Ще проверя в Кауфланд става ли...Благодаря за отговорите

# 482
  • Пловдив
Баклава продават в едно малко магазинче до Сладоледената къща. Май е турска. Но не е евтина. И в кафенето на Джумая джамия. И там е доста скъпа. За Мега Марина и мен ме е яд много. Страхотна беше.

# 483
Много обичам баклава, но трудно намирам такава насипна.
Купувам в тарелка на Елена и ми допада. Peace

# 484
  • Пловдив
Последно нашите бяха взели от едно цехче срещу болница Каспела в Смирненски, но баклавата беше на стандартните триъгълничета.

# 485
В подлеза на Понеделник пазара, откъм Главната, има турско магазинче с локум, баклава и пр., но отдавна не съм опитвала. Купували сме и от Лекси.

# 486
  • Пловдив
Бенджи, ако не ти трябва за подарък мога да ти дам, но няма кутийка.

Благодаря ти, но ми трябва за подарък.
А твоят откъде е?

Вчера питах и по магазините за детски играчки - преди са продавали, сега било забранено.  ooooh!

# 487
# 488
# 489
  • Пловдив
Баклава на малки квадратчета, в картонена кутия, 350 гр. 4.19 лева, виждам в момента в Кауфланд, на Пешерско шосе. Пише, че е с орехи.

# 490
  • Пловдив
Благодаря, момичета!  bouquet
Ще мина да ги потърся в Хеликон.

# 491
Понеже питах за детски часовници на Q&Q да споделя ,че най-заредения магазин е в подлеза на понеделник пазара Peace

# 492
  • Пловдив
Баклава си купувам от години от Одрин - същата като в Мега Марина. Ако имате възможност препоръчвам да направите един тур за пазаруване преди Коледа - екскурзиите са по 20-30 лева, отнемат обикновено една събота и си заслужават. Според мен  Embarassed
Предполагам, че същата баклава я има в турските магазини - там където се продават и кори (също много по-хубави от нашите), локуми, пишманиета и други стоки от там.

# 493
  • Plovdiv
Много благодаря още веднъж за отговорите...А един ден до Одрин отдавна го обмисляме

# 494
Здравейте, извинете за нахлуването, но спешно трябва да намеря в Пловдив магазин, в който се продават от тези малките дрончета около 30-40лв.Не знам как са като качество, но малкия още вярва в Дядо Коледа и нямам никакво време.

Общи условия

Активация на акаунт