Къде в Пловдив? - 68 тема

• 77 006
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, извинете за нахлуването, но спешно трябва да намеря в Пловдив магазин, в който се продават от тези малките дрончета около 30-40лв.Не знам как са като качество, но малкия още вярва в Дядо Коледа и нямам никакво време.
В Джъмбо има различни размери. Най-малкият е 39лв.(наистина много малък)
Информацията е от преди 10 дни, но едва ли са свършили.

# 496
Баклавата е толкова елементарна за правене, че незнам как може да се обсъждат места за купуването й (с цени от 10-15 лв за килограм), та чак пък и ходене в Одрин  ooooh!
Трябва да си много зле за да не можеш да наредиш кори и орехи, да ги изпечеш и да ги залееш със захарен сироп. На мен баклавите от Одрин не ми харесват. Преди месец взехме три вида от там - едните директно отидоха в боклука, другите горе-долу ставаха.

# 497
  • Пловдив
Място за премахване на капиляри по лицето? В Инканто отношението е много зле ooooh!

# 498
Здравейте, извинете за нахлуването, но спешно трябва да намеря в Пловдив магазин, в който се продават от тези малките дрончета около 30-40лв.Не знам как са като качество, но малкия още вярва в Дядо Коледа и нямам никакво време.
В Джъмбо има различни размери. Най-малкият е 39лв.(наистина много малък)
Информацията е от преди 10 дни, но едва ли са свършили.
Утре ще ходя, благодаря, дано не е много лудница.

# 499
Къде мога да се оплача от лошо отношение от шофьор на градския транспорт? Сайт на общината или някакъв друг вариант?

# 500
  • Пловдив
Никъде.  ooooh! Писах до фирмата, стопанисваща конкретен номер автобус. Приложих снимков материал, със съгласието на наглия шофьор и кондуктор. Предупредих ги, че ще се оплача......Изсмяха ми се. Оплаках се. Никаква реакция.  Whistling Дори не получих отговор. Трагедия пълна.  Tired Само похабени нерви. Безхаберието е пълно. Персоналът изнудва собствениците, защото последните не искат да плащат адекватно и не могат да намерят хора, които да работят. И си пазят тези, които все пак са съгласни, а те пък правят каквото си поискат. Добре че три пъти в годината се возя на автобус.

# 501
Dazel, мерси. Така и предполагах.

# 502
Търся мъжки шал за подарък, идеи?

# 503
Къде мога да се оплача от лошо отношение от шофьор на градския транспорт? Сайт на общината или някакъв друг вариант?

Вестниците и новинарските сайтове са пълни с потресаващи истории за държание и отношение на шофьори и кондуктори /преди няколко дни имаше новина, че дядо си забравил мобилния, момиче скочило да му го подаде, шофьорът напълно наясно със ситуацита, затворил вратата и оставил момичето на студа/
Всеки ден има някакъв филм, искане мнение от превозвача и никакво такова
Освен ако историята не е откровено престъпление, подсъдно с реална присъда, няма кой да обърне внимание на каквото и да е.

# 504
Здравейте, търся добър ендодонт в Пловдив, който да оправи грешките на две стоматоложки. Ще съм много благодарна ако някой знае надежден такъв специалист!

# 505
  • Пловдив
Помагайте моля Simple Smile Освен Технополис да знаете магазин за видеорегистратори(камери за автомобил/авто камери). Или да препоръчате сигурен сайт.
Предварително благодаря на отзовалите се. Весели празници!

# 506
Помагайте моля Simple Smile Освен Технополис да знаете магазин за видеорегистратори(камери за автомобил/авто камери). Или да препоръчате сигурен сайт.
В Лидъл има - вчера видях такива 60 лв.. нещо такова, не помня.

За какво се ползват, изглеждат ми безсмислено нещо newsm78

# 507
  • Пловдив
Да следиш кой ти прошнурова гумите на колата през нощта  hahaha. Шегувам се, разбира се, но и за това стават. И аз доста мислих преди време да се оборудвам с подобна камера, но не зная защо се отказах...

# 508
  • Пловдив
В Лидъл има - вчера видях такива 60 лв.. нещо такова, не помня.

За какво се ползват, изглеждат ми безсмислено нещо newsm78
Снима докато караш, в случай на инцидент записа се заключва. Някой са и с опция да ти пазят колата нощем - каквото и да значи това....Не бих взела, но ще изненадам ММ, чат пат за тях ми говори, пък и заслужава Wink
Но нищо не им разбирам, а и време никакво не остана, та се допитвам до вас Simple Smile

# 509
  • Пловдив
Здравейте !Дайте идея откъде мога да купя хубав мъжки несесер за тоалетни принадлежности  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт