Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 991
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
  • о`майна лунна нощ е
И аз препоръчвам този до Черупките, Бразилия се казва, работи си и доста често ходим с мъжа ми...

Още един глас и от мен! Като обстановка е смотано, но храната им я харесвам много. Готвят вкусно и като съдя по посетителите явно се доближават много до истинската турска кухня, а не просто да са набедили менюто като такова.

# 526
Днес видях табела за турски баклави като се идва от центъра към пешеходния мост-още на 6-ти септември. Не ми беше направило впечатление там да продават и не знам как са на вкус, но все пак да кажа, заради питането малко по-назад в темата.

# 527
  • Пловдив
Къде около центъра има избор на дамски клинове- различни цветове, плътност?

# 528
В Халите има на Дино,но по-скоро са спортни и не много разнообразни.Но са с  добро качество.

# 529
Днес видях табела за турски баклави като се идва от центъра към пешеходния мост-още на 6-ти септември. Не ми беше направило впечатление там да продават и не знам как са на вкус, но все пак да кажа, заради питането малко по-назад в темата.
За тях по-нагоре казах, че не са нищо особено. Тази година ще правя домашна. Вече купих орехите.

# 530
  • Сопот
Здравейте!
Как ще работят/ почиват моловете в неделя?

# 531
  • Пловдив
И аз съм за Бразилия  Peace

Някъде продават ли вкусни меденки като домашни из града? Иска ми се ако има утре да взема.

# 532
Здравейте!

12-20

# 533
Търся силиконови форми за мадлени. Някой да е срещал в града?

# 534
  • Сопот
Здравейте!

12-20
bouquet

# 535
  • Пловдив
В Халите има на Дино,но по-скоро са спортни и не много разнообразни.Но са с  добро качество.
bouquet Спортни с ципове и щампи ли?

# 536
Момичета, трябва ми опаковачна хартия. Вие от къде взимате? Моята не ми стигна, а имам два по-обемни подаръка още. Трябва ми по-голямо руло, моята беше от Джъмбо и доста малко мо се стори.

# 537
От Лидл са най-дълги

# 538
bouquet Спортни с ципове и щампи ли?
Аз съм си купувала едно цветни,ватирани-има сиви и тъмно сини.И някакви имаше на мотиви,не мога да обясня точно а и не съм се заглеждала. Магазин има и срещу НОИ,ако ти е по-удобно.

http://www.dino.bg/

# 539
Благодаря, ще скоча до там.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт