Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 925
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
Да, работи Джъмбо. Поне до 20 часа.

# 556
Знаете ли къде рисуват върху оризово зърно? Виждала съм преди по морето такава "услуга".

# 557
  • Пловдив
Здравейте! Някой да е бил вчера в Waikiki(в новия мол)и в HM на главната? Има ли свестни намаления за деца или не си заслужава да се разкарва човек до там newsm78

# 558
В ХМ не съм ходила, но бях и в двете Уайкикита.
В марково тепе е леко оскъдно сякаш откъм детски дрехи (или поне момичешките такива).
Аз пазарувах от магазина срещу баумакс. И в двата магазина намаленията са различни.

Имаше намалени панталони/дънки, блузки, роклички, няколко зимни якета. Бельото също беше намалено.

# 559
Аз вчера бях в Уайкики в Марково тепе. Нищо интересно.

# 560
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, къде продават протектори за легло, нормален размер 190/80 см.? От тези, които са като бебешките памперс чаршафи или вариант, който се поставя под чаршаф, за да предпазва дюшека от намокряне.

И ако знаете фирма, която извършва пране на матрак на място, също ще се радвам да ме ориентирате.

Благодаря ви предварително за информацията!  bouquet

# 561
  • Пловдив
Протектори за матрак има в магазините, работещи с ТЕД, Paradise, Нани и т.н. Както и в самите им фирмени магазини. Има и специални непромокаеми протектори.

# 562
Здравейте, искам да попитам някой знае ли къде в Пловдив могат да бъдат дадени стари телевизори?

# 563
Моите протектори са от Кауфланд, непромокаеми, има и в Юск, но бяха по-скъпи.

# 564
  • до едно тепе
Протектори имам на Тед/от фирмения им магазин/. После си купих още един като сваляхме памперса на баткото,че да имам резервен. Взех третия от Джъмбо. Качеството му е по-добро от тези на Тед. Мъничко е по-широк-с 2-3 см и не се навива така от краищата на дългите страни както тези от Тед. Peace

# 565
  • Пловдив
В Уайкики в мола няма нищо интетесно което да си заслужава ходенето до там.

# 566
  • Пловдив
В Уайкики в мола няма нищо интетесно което да си заслужава ходенето до там.
А в този до Баумакс пък няма нищо за малки тийнове Thinking за 10г. ми син няма никакви джинси,напр.

# 567
  • Пловдив
Благодаря на всички  bouquet
Ще оставя пазаруването за след празниците.

Бихте ли ми препоръчали оптика, в която има разнообразие от рамки на достъпни цени?

# 568
В предишните теми се препоръчваше оптиката до Полиграфията.

# 569
  • Пловдив
Лейдис, има ли нов детски център за празнуване на р.ден? Нещо ми се ще различно, малката приви скоро 3г, но всички деца който ще поканим са по-големи с година -две..

Общи условия

Активация на акаунт