Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 934
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Лейдис, има ли нов детски център за празнуване на р.ден? Нещо ми се ще различно, малката приви скоро 3г, но всички деца който ще поканим са по-големи с година -две..
То от 3 до 6 все тая Simple Smile Купон да има, детски център,. супер Simple Smile Никво значение няма хлапетата - да е шаренко с любиом герой..  Simple Smile Най-лесната възраст! Остави ги да се нащуреят с каките, а ти малко релас 2 часа  Crazy
От 6 до 8 сложно щото са още щурави, ама се пишат за големи...  Rolling Eyes
8-10 още по-сложно, щото вече всичко са пробвали и им е тъпо  Mr. Green
след 10-12 имам креативни идеи (и време да оформя до на пролет), че сме в таз възраст, а вече градът стана тесен за тийн изисквания .. че не ще и да повтаря диването  Crossing Arms
След 12 .. изобщо не мисля, че ще ни включва в купона Joy

# 571
Момичета, къде продават протектори за легло, нормален размер 190/80 см.? От тези, които са като бебешките памперс чаршафи или вариант, който се поставя под чаршаф, за да предпазва дюшека от намокряне.

И ако знаете фирма, която извършва пране на матрак на място, също ще се радвам да ме ориентирате.

Благодаря ви предварително за информацията!  bouquet

Моят съм го взимала от един магазин в Тракия, в който има и мебели. Намира се, идвайки от Кауфланд, след Лидъл в дясно има една нова кооперация - под нея. Казва се Торо.

# 572
Благодаря на всички  bouquet
Ще оставя пазаруването за след празниците.

Бихте ли ми препоръчали оптика, в която има разнообразие от рамки на достъпни цени?

На Васил Априлов, точно срещу болницата има една оптика, но не помня как се казва. Последно като ходих имаше разнообразие и на по-евтини и на по-скъпи рамки. Доволна съм.

# 573
  • Пловдив
Лейдис, има ли нов детски център за празнуване на р.ден? Нещо ми се ще различно, малката приви скоро 3г, но всички деца който ще поканим са по-големи с година -две..
От седмица-две отвориха един до кино Фейсис в Тракия. Дребните са канени на РД там януари, но нямам още наблюдения Peace

# 574
От къде мога да купя вкусен и качествен чийзкейк? Не ми трябва цял, а само няколко парчета.

# 575
  • Майничка
От Колекция съм яла три вида и винаги са били вкусни.

# 576
Момичета, къде продават протектори за легло, нормален размер 190/80 см.? От тези, които са като бебешките памперс чаршафи или вариант, който се поставя под чаршаф, за да предпазва дюшека от намокряне.

И ако знаете фирма, която извършва пране на матрак на място, също ще се радвам да ме ориентирате.

Благодаря ви предварително за информацията!  bouquet

Моят съм го взимала от един магазин в Тракия, в който има и мебели. Намира се, идвайки от Кауфланд, след Лидъл в дясно има една нова кооперация - под нея. Казва се Торо.
Мисля, че става въпрос за т.нар памперс- чаршафи. Взимам от едно магазинче на В.Априлов 49, до магазин рефан. Има ги и във всички аптеки, супермаркети и на търговиите също. Виждала съм 2 размера 60х80 и по-големи 180х80, акто попиващото парче е пак малко, а останалата част е найлон. Има ги и по ветеринарните клиники, постилатги в клетките на оперираните животинки. За протектор в истинския смисъл- гумиран и т.н.-- в магазините за матраци.

# 577
Благодаря ви за отговорите за хотелите. Най-вероятно ще се настанят в норис. Да ми препоръчате фирма за pvc дограма, от която да сте доволни.

# 578
Момичета, да се виждали някъде боя за декорация ? Става въпрос за боядисване не пластмаса, дърво, метал и тн. В Джъмбо дали има ?

# 579
  • Пловдив
От седмица-две отвориха един до кино Фейсис в Тракия. Дребните са канени на РД там януари, но нямам още наблюдения Peace
Хъм, то ми под носа, не към разбрала за него. Ще чакам отзиви Hug
Души пуши, благодаря, права си Grinning

# 580
  • Пловдив
Момичета, да се виждали някъде боя за декорация ? Става въпрос за боядисване не пластмаса, дърво, метал и тн. В Джъмбо дали има ?
Трябва ти акрилна боя. В Джъмбо има различни цветове, но не знам как са като покривност.

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви за информацията за протекторите за матрак.  bouquet За сега човекът, за който са, е в болница и ще има малко време да се реагира и да се намери, докато го изпишат.

# 582
Има ли грипна и ваканцията да е до 9ти?

# 583
  • Пловдив
Има ли грипна и ваканцията да е до 9ти?

Чакаме официално потвърждение

# 584
  • Майничка
Най-вероятно утре ще излезе официално, все още е само "новина".

Общи условия

Активация на акаунт