Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 910
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Пловдив
Сега остана заповедта да отиде до училищата и всичко е ок Simple Smile

# 587
  • Майничка
И да е подписана. Laughing

# 588
Официално съобщиха за Пловдив.

# 589
Честита Коледа! За нова година ми трябва стая за една нощувка за гостите около Св. Петка и да не е мн.скъпо. Проверих в норис и реал, високи са цените. Има ли други хотели наоколо?

Не е много близо, но не е и далече- Business хотел до Сточна, 65лв нощувката

# 590
  • тук-там
Имаме ли Манго в Пловдив? newsm78

# 591
  • Пловдив
Имаме ли Манго в Пловдив? newsm78
неее

# 592
  • Пловдив
Мои колежки много харесват парфюмерийния магазин Венера. Въпросът ми е дали наистина са оригинални парфюмите. Хич не ми се вярва,а и не ми се дават толкова пари за една реплика, като мога да дам повече, но поне е оригинал.

# 593
  • Пловдив
Аз се подлъгах...не съм доволна!

# 594
  • Пловдив
Мои колежки много харесват парфюмерийния магазин Венера. Въпросът ми е дали наистина са оригинални парфюмите. Хич не ми се вярва,а и не ми се дават толкова пари за една реплика, като мога да дам повече, но поне е оригинал.
Имам подарък оттам. Според мен е оригинален, но последно време чета лоши отзиви.
До кога остава ваканцията на децата? Обърках се вече! Снощи нашата госпожа е постнала това в групата ни http://trafficnews.bg/news.php?id=65191

# 595
Нали кметът Тотев е издал заповед в Пловдив да учат чак на 9-ти?

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 10:34 от Анонимен

# 596
Няма да е за цялата страна, за Пловдив си е до 9ти.

# 597
  • Пловдив

Погледни на кои марки са вносители и дистрибутори и се ориентирай. Ако не се лъжа Бетина Барти, Гош и разни други. Чела съм го преди години. В момента ми е сложно ровенето в техния сайт, лаг-ва ми връзката  Sad.
Лично аз не бих купила парфюм от там.

# 598
  • Пловдив
Няма да е за цялата страна, за Пловдив си е до 9ти.
Дано, че дъщеря ми му удари един рев 😊

# 599
Синдиката "Образование" към КТ "Подкрепа" на Министерството на образованието и науката предложиха дните 5 и 6 януари 2017 г. да бъдат неучебни за всички български училищни и извънучилищни институции, а учебните занятия да започнат на 9 януари 2017 г.

Общи условия

Активация на акаунт