Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 902
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Къде мога да намеря по-евтини детски или други килими?Хич не съм привърженик да събират прах само,но детето седи на земята и е студено на паркета.

# 616
В Рила видях добри килими за 37 лв.,според мен цената е добра. Ако те устройва може да погледнеш дали ги имат още.

# 617
В Домко на Пазарджишко има голям избор и винаги има и намаления. Есента имаха на Дисни намалени килими - цените бяха абсолютно народни Wink
Ако не се лъжа, могат да ти направят килим и от мокетите там...
Бриколаж също правят намаления и имат избор

# 618
  • гр.Пловдив
Мацки, вчера бях на китайски - Герджика. Ами отдавна не бях ходила и нямаше нищо общо нито със вкуса, нито със порциите както бяха преди.
Много разочарована останах.
Тааа, Вие къде ходите на китайски, че скоро там не бих стъпила.

# 619
Извинявам се за въпроса, но как да стигна с автобус от центъра(Тримонциум или спирката преди тунела) до Аримаг ( в жк Тракия) или католическата църква(така ми обясниха), понеже не мога да се ориентирам, не познавам града много добре?
99? или нещо, идващо от централна гара?  newsm78 Може и с маршрутка
Благодаря

# 620
Аримаг мисля, че беше зад Декатлон, та наистина трябва да слезете на Католическата църква или на спирката срещу нея. От центъра се сещам за 99 и 9 и 4 мисля, че ходи дотам.

# 621
Много благодаря!  Hug

# 622
  • Пловдив
Вижте в сайта на градския транспорт. Ето скрийншот кои автобуси спират точно на Католическата спирка:
http://snimki.be/store/1/501483437865.png

За 29 със сигурност минава през Централна гара. 17 също, но не препоръчвам-много върти. Но вие сама може да видите кой откъде минава и да се ориентирате.

# 623
Вижте в сайта на градския транспорт. Ето скрийншот кои автобуси спират точно на Католическата спирка:
http://snimki.be/store/1/501483437865.png

За 29 със сигурност минава през Централна гара. 17 също, но не препоръчвам-много върти. Но вие сама може да видите кой откъде минава и да се ориентирате.
Благодаря много, тъкмо разгледах сайта. Ще чакам 4, 9 или 99  Hug

# 624
9 не минава през Тримонциум, а на предишната спирка до тунела. Най-добре от нея да чакате автобус.

# 625
  • гр.Пловдив
маршрутка 5 - на 100%, и слизаш на католическата, Аримаг е срещу нея

# 626
Благодаря ви много!  bouquet

# 627
  • Пловдив
Къде мога да намеря по-евтини детски или други килими?Хич не съм привърженик да събират прах само,но детето седи на земята и е студено на паркета.

Мерси на всички за отговорите.Харесах в хоуммакс един и го взех,имат щанд с намалени последни бройки.Да съм полезна и аз след толкова обикаляне  Simple Smile

# 628
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, преди нова година ви питах за протектори за матрак и предадох информацията на хората, които имаха нужда. Много съм благодарна за съдействието, което ми оказахте!

Сега молбата ми е за контакти на хосписи в Пловдив. Адреси, телефони, отзиви ... всичко, което може да ми дадете за тях. Човекът, за който питах, все още е в болница, но ще го изпишат до дни и трябва да се реагира бързо. Не е добре, но не могат да го държат повече там и ще се наложат специализирани целодневни грижи.

Още веднъж предварително благодаря за всичко, което ще ми дадете като информация!  bouquet

# 629
Хосписът е скъпо нещо. Цените са от 750 лева на горе на месец, като обикновено консумативите, като памперси например се заплащат отделно. Като пуснеш в Гугъл излизат няколко за Пловдив и региона. Специално за хосписа в Марково съм чувала добри отзиви, но нямам лични наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт