Къде в Пловдив? - 68 тема

• 76 897
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Цената няма да е проблем, осигурили са средствата.

# 631
  • Пловдив
Момичета, преди нова година ви питах за протектори за матрак и предадох информацията на хората, които имаха нужда. Много съм благодарна за съдействието, което ми оказахте!

Сега молбата ми е за контакти на хосписи в Пловдив. Адреси, телефони, отзиви ... всичко, което може да ми дадете за тях. Човекът, за който питах, все още е в болница, но ще го изпишат до дни и трябва да се реагира бързо. Не е добре, но не могат да го държат повече там и ще се наложат специализирани целодневни грижи.

Още веднъж предварително благодаря за всичко, което ще ми дадете като информация!  bouquet
Хоспис Света Петка е подходящо място, щом могат да си позволят. Като излизате от Пловдив в посока Асеновград се пада вляво, има пресечка.  Peace

# 632
  • о`майна лунна нощ е
Точно на него попаднах и пуснах едно от запитванията. Пише, че дом за стари хора, а не конкретно хоспис. Да му се не види - не знаех, че в Пловдив сме толкова зле откъм такъв вид заведения за полагане на грижи Sad

ПП - Хармония и Милосърдие са другите два.

# 633
  • Пловдив
Здравейте,някой знае ли къде могат да поставят нови тик так копчета на бебешки дрешки?
Благодаря предварително!

За кой квартал?Мога да кажа за Кичука

Ако е възможно за Смирненски,но и Кичука може като вариант

# 634
  • Пловдив
Точно на него попаднах и пуснах едно от запитванията. Пише, че дом за стари хора, а не конкретно хоспис. Да му се не види - не знаех, че в Пловдив сме толкова зле откъм такъв вид заведения за полагане на грижи Sad

ПП - Хармония и Милосърдие са другите два.
Имаше хоспис на ул Гладстон,но отзив не мога да дам
Грижа МК ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА
ул. „Гладстон“ 3
089 928 5962
 също и във Брестник  :
“Домът със слънчогледите Брестник” ООД

# 635
Преди време имаше хоспис към Транспортна болница, но говоря за преди 8 години.

# 636
  • Майничка
Преди време имаше хоспис към Транспортна болница, но говоря за преди 8 години.
Затвориха преди няколко години.

# 637
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви! Свързали са се с дома Света Петка. Надявам се скоро аз да мога да ви дам обратна информация как е и дали са доволни от там. Хосписът до транспортна болница е бил затворен през 2014 г. и не сме звъняли там.

# 638
Препоръчайте ми магазин с богат избор на дамаски за холова гарнитура  Praynig

# 639
  • Майна Сити
Момичета, да сте виждали някъде по центъра да се продават Ями Беърс мултивитамините? Питах в няколко аптеки, а те ме гледаха като крокодил теменужка...

Скрит текст:

# 640
То в днешно време толкова много хранителни добавки и мултивитамини се предлагат на пазара, че не ме учудва, че тези не си ги намерила. Защо не си ги поръчаш по интернет, гледам отстъпката на техния сайт е от 33 на 25 лева.

# 641
  • о`майна лунна нощ е

Тапицерът, с който работихме преди години, ме прати да избирам дамаска в малката уличка от северната страна на оградата на Каменица. Ако идваш от голямото кръстовище на бул. "Източен" и бул. "Мария Луиза" в посока стадион Ботев, на пешеходния светофар има улица вдясно. Тръгваш по нея /оградата на Каменица/ и се оглеждаш в блоковете стотина метра надолу по улицата. В основата на единия, на нивото на гаражите има магазин за дамаски с голям избор. Нашият диван е правен през 2010 г. и дамаската още държи.

ПП . намерих адреса - ул. "Марин Дринов" 25. Чукни го в мапса, излиза с карта. Дичо Глухов ми дава като име на търговеца.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0 … 33722111307101;mv:!1m3!1d42516.043882786136!2d24.756935149999997!3d42.158034400000005!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i251!2i345!4f13.1

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 15:05 от `ТуиГ

# 642
Бибтекс,излизайки от Пловдив,посока към Труд,вляво е магазина,самостоятелна сграда.Точно къде е-на сайта им пише ( виж в гугъл сайта им,че ме препраща към някакви спамове )

# 643
Препоръчайте ми магазин с богат избор на дамаски за холова гарнитура  Praynig
Бибтекс,посока към Труд,вляво е магазина,самостоятелна сграда.

Също, само че на Сточна гара. В полуразрушения бивш тютюнев склад.

# 644
Момичета, бихте ли пуснали линка на магазина за спално бельо, който се намира към Пещерско шосе, имаше тук  информация за него ?? Ако може по-подробно да обясните, че трудно се ориентирам в този район. Предварително благодаря!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт