ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 223
  • 794
  •   1
Отговори
# 615
  • Ню Йорк
Той и Райно хич не беше забавен и само работеше пък взе, че спечели. Аз също съм за Стоян с 2 ръце, Финци ме загуби много отдавна.

# 616
  • Вестерос
Аз днес за сефте се разочаровах от Финци, изказванията му накрая.

# 617
  • София
Финци се изложи тази вечер, Стоян не е длъжен да предупреждава кой ще изпрати на дуел и какво си прави, че не го интересува победата като се вижда, че и той отдавна се е фокусирал в нея и в това няма нищо срамно.

Вече съм твърдо за Стоян да победи.

# 618
Много недостоен избор на Стоян. много. 39 годишен здрав мъж да избере 26 годишно момче  #Crazy наполовина на силите му.
Очаквах го, защото в Стоян има една селска пресметливост и 'достойнството" е подтиснато от "оцеляването".
Единствения който постъпи мъжки (според мен) беше Дии, който си избра силен противник. Дали вече искаше да си ходи, незнам, но запомних думите му, че ако те чака битка се хвърляш на най-големия. Или печелиш или губиш.
А бат Стойо си е дребна душа, колкото и да се пъне за вълк единак. Заек единак е той.
Финци се е прицелил във финала и всички тези подигравки бяха като нервна криза , изби му радостта, че не е той на дуел.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 23:18 от Tary

# 619
  • София
Тодор също постъпи мъжки и логично, избирайки за съперник Финци.  Peace

Ох, на мен вече сериозно ми писна от софрите на Нико.  Rolling Eyes

# 620
Аааа, не така, софрите сплотяват колектива. Нико е готин образ, има в него приключенски дух , да участва в нещо, да е различно...но ентусиазма му стига до Фермата. Няма да го видиш в Сървайвър , да гризе охлювчета от скалите. Вярвам му, че е вътре заради изживяването и наградата е на второ място.

# 621
Спойлерче:

Скрит текст:
в тийзъра се вижда 6-0 за Стоян

Финци беше прав, поне ако ще казва нещо да го каже като хората, ако не по-добре да си замълчи. Доста тъпа постъпка от Стоян, затвърждавам си мнението за Финци като победител.

# 622
  • София
Аааа, не така, софрите сплотяват колектива. Нико е готин образ, има в него приключенски дух , да участва в нещо, да е различно...но ентусиазма му стига до Фермата. Няма да го видиш в Сървайвър , да гризе охлювчета от скалите. Вярвам му, че е вътре заради изживяването и наградата е на второ място.

Абе сплотяват софрите, но и трудът сплотява. А той се пази от него като от чума.  Laughing
Не може 33-годишен мъж да го вълнуват само купони, ядене и пиене. С тази заявка влезе и не помръдна от нея и на сантиметър. Не смятам, че и Фермата е неговият формат. Повече щеше да му отива ББ.  Peace

# 623
Ами не знам, не го приемам като мързелив. Няма недоволство сред другите фермери.По скоро от продукцията целенасочено му изграждат образ на купонджия.Не, че не е такъв. Но само с ядене и пиене не се успява, а той дава заявка на успял млад мъж. Струва ми се, че в реалния живот май бачка здраво, колко пъти ще прави купони до зори? И колко от приятелите му ще стоят на тези купони до зори? Всички са в трудова възраст вероятно. Манипулацийка на продукцията ми се струва образа на бохема. Подсилени черти от характера, както се казва.
Но успява човека да си създаде уютна обстановка по свой вкус, признавам му го. Joy

# 624
Стоян може и да е селски човек и да е беден, но ако спечели, не мисля, че ще от съжаление, защото си работеше до последно и не се е скатавал. Peace Вече и аз съм за него на финал, макар първо да предпочитах Финци.

# 625
Не мога да преценя за кой съм и ще гледам с интерес в неделя. До голяма степен игрите не са само силови, а и психологически. Видяхме Деси как със спокойствие печелеше и как Михо с нерви изгуби. И стратегия, разбира се. Та в тоя ред на мисли Краси стои някак по уравновесен. По спокоен...

И да, Финци - много грозно изказване, тайно се надявах  той да е на дуел, но не би.
Нека така до края да се поизложи, та да видите, истинската му същност.

# 626
Изобщо не съм изненадана от изказването на Финци, очаквах го, даже закъсня  Peace
И аз се изненадах от избора за втори дуелист, исках Финци да е на дуел и Стоян да го победи, но той пък взе, че избра Краси. А може да победи Финци, не знам защо не избра него. Peace

# 627
Щом са вътрер всеки е достоен дуелист, не приемам такива милости още от миналата година, ама Жорко бил гей как да го изберат за дуелист - много удобно, то и Галя уж беше по-слабата от Ева, ама я победи... Ами, ако Стоян беше избрал Финци може да се каже пак подобо нещо "Финци е дебел, може да получи задух по време на дуела и да се затрудни в задачите, не е с мускулите, силите и издръжливостта на Стоян"... а точно Краси като по-млад би следвало да е по-издръжлив и жилав от батювците си с по 20 години отгоре... мола.

Изказването на Финци го проспах, много исках да чуя, сега ще пусна клипче, макар че от рекламата нищо не му разбирах, така се беше запенявил.

# 628
И аз съм го пропуснала това изказване, явно  newsm78
А ако говорим за равностоен съперник - тя и Юлето си избра такъв - Десито   Naughty Пък сега на Стоян връзват кусури,

# 629
  • София
И аз съм го пропуснала това изказване, явно  newsm78
А ако говорим за равностоен съперник - тя и Юлето си избра такъв - Десито   Naughty Пък сега на Стоян връзват кусури,

Не съм много съгласна, защото според мен Юлиана подцени Деси и не очакваше тя да се справи толкова добре.

Още колко дуела остават до края?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт