ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 154
  • 794
  •   1
Отговори
# 735
Селския хитрец Стоян какви ги приказваше на Галка, а? Ако Мара иска да се докаже, да избере силен дуелист, а не Галя щото била по-стара Joy
За другите принципа е "избери по силния", а за него си - по слабия , че да се промъкне напред.
Щом ще има гласуване от фермерите , бат Стоьо няма да спечели.
За прабългарското изживяване дали няма да поканят  школата за оцеляване Бага-Тур ???
Ако са те ще е много интересно, тук-там съм ги гледала и са впечатляващи. А дано !

# 736
  • София

И после знаем какво следва.  Rolling Eyes

# 737
  • До сърцето...
За другите принципа е "избери по силния", а за него си - по слабия , че да се промъкне напред.

Аз наистина не разбирам, защо се счита, че Краси е слаб (млад, физически издържлив, от село човек)? А Финци - силен?

Апропо, помните ли, когато Стоян беше за първи път фермер и разбра, че може да покани някого във фермерската къща, той покани точно Краси. Спомняте ли си?

# 738
Жените защо нямаха Руска вечер?

# 739
Ами то се видя два пъти, че Краси не е физически силен. След двубоя с Михо беше като разбит. На втория дуел се отказа...
За Финци самите фермери не веднъж са казвали, че е "здрав", а на дуела с Тодор се видя и колко е пъргав. За изненада на всички, зад усмихнатото лице и топчестия вид се крие истински боец.
Стоян иззлобя към всички,  близо е и "златото" го изгаря  Joy А обръщението към 'коравите селяни'  ...... преиграва , та дрънка.

# 740
Eх Стоянее, как казваш на другите да избират по-силните, а ти самия избираш по-слабите. Гадина селянска! Дано Финци си спечели, от началото на Фермата до сега съм за него!  Peace Peace

# 741
Eх Стоянее, как казваш на другите да избират по-силните, а ти самия избираш по-слабите. Гадина селянска!

Не го обижда човека. Той има толкова положителни черти, а ти сега... Гадина. Тази блага душица...

# 742
Eх Стоянее, как казваш на другите да избират по-силните, а ти самия избираш по-слабите. Гадина селянска!

Не го обижда човека. Той има толкова положителни черти, а ти сега... Гадина. Тази блага душица...

Цялата благост в него... Ще се самоизяде за тия 100 000 лева. Аз лично бих влязъл за адреналина и приключението, и за приятелства, от колкото за едните пари, които по принцип развалят хората. Честно казано се поддържам на тази теза, която си е направо тезата на Нико.  Mr. Green Mr. Green Не разбирам за какво ви е виновен Финци, че Андрей го натиска да си разкаже тъжните истории, в крайна сметка Финци не може в това предаване да каже НЕ! аз няма да си разказвам историите.

# 743
  • София
Обръщението на Стоян към селяните наистина беше преиграно, в крайна сметка не е сам вътре, разбира се и с Мария и с Галя.

Финци ми идва малко празнодумен обаче в цинизмите си. Цинизмите не ми пречат, когато са казвани право в целта, в точния момент, при него обаче често са просто изливане на глупости. Малко ми идва шумен, иначе днес ми хареса по време на руската баня, надявам се и двамата да са искрени.

# 744
  • out of space
Не виждам и една лоша черта в Стоян.

Мамка Галка няма ли най-сетне да иде на дуел, че май само тя ме дразни.  Tired

Жалко за Краси, но Стоян си е машина!

Искам да видя Финци срещу Нико. С кеф ще чета 2-3 коментара после.

# 745
  • somewhere near the sea
Не виждам и една лоша черта в Стоян.
Чак лоша черта и аз не виждам, но е чудак и малко ми бие на Андрешко, усети се да си събере таргет. Не редял схеми...Нищо друго не прави от 1-2 седмици насам. Мара да изберяла млад и силен противник...Галя била стара... Иска да си остави Галя за себе си на финал.
 И е прекалено фиксиран в парите. Погледът му е втренчен- само това мисли. Не умее да се забавлява, сякаш е на война.
Мисля, че не може да се анализира ситуацията "Оцеляването на Нико на село". Мисля, че би се справил. По-трагично би било "Оцеляването на Стойо в IT офис". (така де, не ми напомняйте, че това е фермерско предаване, но анонсите са некоректни.)

Забравих как беше миналата година. Помня, че отпадналите даваха точки, но как останаха трима накрая- това не си спомням.

# 746
  • София
Абсолютна съгласна с Marsia.  bouquet
Стоян вчера се усети и почна "на следващия дуел и Финци изхвърча", тъй като му е главната конкуренция за финала. Ама късно вече, сега голяма част от гласовете ще бъдат разделени.
Предполагам че последната седмица ще вкарат пак всички за някакво време като миналата година, защото и фермерите ще гласуват да се запознаят с финалистите.

# 747
Не съм сигурна, че ако и Нико го оставят в една ферма, ама сам, без никой да му обясни кое - как ще се справи по-добре, отколкото Стоян в офис  Rolling Eyes
По въпроса за заплатата на Нико - все се каня да питам някой някъде, та да питам вас - колко аджеба е една добра заплата в София? И колко хора я взимат? Като чета за хиляди и акъла не ми го побира с нашите "високи" заплати от максимум 700-800 лв.  Rolling Eyes
Слушах някакви момчета в един басейн в Хисаря, които си говореха как не са доволни от заплатата си, защото взимали по 2500 лв. и щели да си търсят по-добра работа. А работели в кол център  Rolling Eyes Сестра ми работи в кол център в Плевен и заплатата й е 5 пъти по ниска  Rolling Eyes

# 748
Сестра ми работи в кол център в Плевен и заплатата й е 5 пъти по ниска  Rolling Eyes

И все пак като за Плевен, заплатите във въпросния кол център са добри (и аз съм работила там). Една позната работеше като продавачка в китайски магазин в София и взимаше доста повече от мен.

# 749
  • Вестерос

Аз наистина не разбирам, защо се счита, че Краси е слаб (млад, физически издържлив, от село човек)? А Финци - силен?

Апропо, помните ли, когато Стоян беше за първи път фермер и разбра, че може да покани някого във фермерската къща, той покани точно Краси. Спомняте ли си?
Да и после Михото, никой друг не е канил след това или поне аз не помня!

Ето това е смотаното , че се преценява в кой град си, а реално вършиш същата работа, но за по-малко пари от в София. Ами не може всички да се изсипем там   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт