ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 200
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
Нико е непоносим Sick

# 661
Да, Силвия също. Направо истерични са им крясъците.

# 662
Този ми е типичен лигав пияница  Sick

# 663
  • От Луната
Силвия и Нико си показаха явната неприязън и това доста ги злепоставя в очите на зрителя.

# 664
Осъдиха Михо миналия път и вместо да се поучат му подражават. Срещу нашите не може, срещу чуждите може. ooooh!
Въобще не ми харесва тази игра. Според мен няма смисъл да зачитат мястото, на което си, а най-дългото разстояние, което си изминал, иначе е чист късмет.

# 665
И на мен тази с балите не ми харесва, а още повече се ядосах, че Ади можеше да седи и да я търкаля всякак, сега вече не може... нали

# 666
Дали пак ще подарят играта на Краси, както се случи в двубоя м/у Мария и Надя и абсолютно си я подариха на Надя?
Очаквам Стоян как ще се представи, тази игра е супер тежка.

# 667
  • София
Втръсна ми вече от едни и същи игри, как пък не измислиха нещо ново.  ooooh!

# 668
Сега като видях промото за играта и се зачудих как Стоян забива пирони с липсващите пръсти.

# 669
...
Прощавай, че не съм на твоето мнение. Това съм видяла, така съм го усетила, така съм го определила
...

То не е просто мнение, а обида - да наречеш някого "мижитурка"   Naughty

Taка мисли, не виждам проблем. Същия схемаджия като Митко миналата година...

Как така го определяш като схемаджия, при условие че играе сам? Митко правеше схеми с другите, а Стоян с кого ги прави? Или за теб схема е да кажеш, че играеш за парите и не да дишаш чист въздух и ядеш полезни храни, както лъжат другите?

# 670
  • София
А какво палят, пропуснах?  newsm78

# 671
А какво палят, пропуснах?  newsm78
Надпис Фермата.

# 672
Браво на Стоян  Party

# 673
Браво! Дано победи в състезанието!

# 674
  • Вестерос
Стоян и схемаджия, моля ви се  Joy Стоян е простоват човек , какви ви схеми. От началото си казва, че е там за парите , даже жена му му казала да страни от другите, за да не го вкарат в схеми. Да, беше се сприятелил с известните донякъде, но чак пък схеми  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт