Пазаруване от H&M ➤ 8

• 79 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за съветите момичета.  bouquet Сега говорих със служител и ми отговори, че мога да го върна. Само да си дам данните за банковата сметка, тъй като плащах с наложен платеж. Като отвориха онлайн магазина веднъж пробвах да платя с дебитна Мастъркард, но не успях и от тогава не съм пробвала.   Simple Smile

Супер Simple Smile добре е да се знае Simple Smile

# 91
То се знае Laughing
Я кажи ще ти удържат ли такса?
Колежка вчера е поръчала,но кода не се е отразил. Ще звъни да се разправя. В 23ч. тел. не работи,не е отказала съответно поръчката.

# 92
И аз получих списания и код за 10 % отстъпка и БД , и се възползвах снощи. Поръчах на девойката една парка, че ми се видя много евтина, излезе ми 35,09 лв с кода, дано ни хареса. Пуснах я 134, че имаме дълго черно яке ХМ 140 и ни е голямо, има и друго от Спорт директ, улях се тази година с тези якета, но да има. Embarassed Ето това поръчах:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0389447001.html
Надявам се да е хубаво, че Милото вече ще ми прибере картите да не пазарувам онлайн. ooooh!

# 93
  • Бургас
Имате ли проблем с влизането в профила си? Аз от сутринта опитвам и не мога да вляза. Това ми изписва:

IT'S NOT YOU, IT'S US!

For some technical reason the page cannot be viewed. Please try later.

# 94
Мария, аз съм така от няколко дни. Сменях паролата, компютрите и е все същото.
Напълно недостъпен е профила ми от миналата седмица още.  newsm78
Чудя се да им пиша ли, какво ли да правя?
Или да се радвам, че ще спестя едни пари, че тия кодове.... Mr. Green Crazy

# 95
  • Бургас
Моя до вчера работеше, пуснах си поръчката нормално.
Сега реших да видя има ли движение по нея и цял ден това излиза. Rolling Eyes
Според мен е добре да им пишеш, щом цяла седмица нямаш достъп. Аз ще изчакам малко и ако до понеделник не се оправи ще се свържа да питам какъв е проблема.

# 96
Моят профил си работи

# 97
  • Карлово
+1

# 98
  • Варна
Сега пробвах и аз. Влизам без проблем.

# 99
Здравейте,ходих тези дни да връщам в еконт от две пратки неща и не искаха да ги изпратят в една пратка, а в две отделни т.е. ще платя два пъти по 4,90лв. Някой пращал ли е от отделни пратки в една обща,това което връща,защото в еконт ми обясниха,че били пристигнали в отделни пратки и не можело да се пратят в една !  newsm78

# 100
Да, аз съм пращала две пратки в една. Писах за това. И не само аз-и други така са процедирали, аз от темата разбрах за този вариант.
Не е трябвало да ги носиш отделно в Еконт, а ти да си ги опаковаш - едната да пъхнеш в пакета с другата Peace

# 101
Да, аз съм пращала две пратки в една. Писах за това. И не само аз-и други така са процедирали, аз от темата разбрах за този вариант.
Не е трябвало да ги носиш отделно в Еконт, а ти да си ги опаковаш - едната да пъхнеш в пакета с другата Peace
Аз ги бях опаковала в една и там ми ги отвориха .....не трябваше да нося тези за връщане бележките!

# 102
Вярно ли...те пък Crossing Arms
Освен ако има промяна, да са се усетили и затова така да процедират и от еконт Thinking До преди месец нямаше, аз не съм обяснявала в еконт какво и колко поръчки връщам. Странна работа Rolling Eyes

Замислих се - имат ли право да отварят пратката ? Нали се декларира, че не се праща нещо забранено. Чак пък да ми ровят из нещата?

# 103
Здравейте Simple Smile
Не знам дали тук е точното място за въпроса ми, но някоя от вас да е виждала тази рокля в магазините? На снимките изглежда добре, но не ми се рискува с поръчка без да съм я видяла на живо.

# 104
  • Бургас
Аз си влизам вече в профила.
И поръчката ми я изпратиха вчера. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт