*В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 41

• 77 747
  • 733
  •   2
Отговори
# 75
  • При децата ми
За пиано бар - Play. Скоро ходих, много се забавлявахме. Обстановката е приятна, музиката - уникална и алкохолът не е гаражно производство (защото ми се е случвало от едно малко да ми става зле).

Подкрепям за "Play"! В петък след банкета отидохме там. Много приятно място с още по-приятна музика.

# 76
  • В.Търново
Трябва ни спешно много добър майстор на дизелови двигатели, специално за Мазда, ако това има звачение.Вече при двама, уж добри карахме колата и не могат да открият проблема.

# 77
  • Велико Търново
Наско Дизела?

# 78
Здравейте, моля да ми препоръчате добър адвокат, за представляване на пострадал при ПТП. Съжалявам, нямам време да дефинирам правилно терминологията.В случаят е за пострадал пешеходец. Ще съм благодарна и на съвети.
Предварително благодаря

Здравей, имам приятел, който работи в тази сфера.  Работи с добри адвокати и помага на пострадалите и на техните семейства да получат обещетение от гражданската отговорност на виновния. Със сигурност ще може да помогне.  Пиши ми на лично съобщение.

# 79
Момичета, можете ли да ме ориентирате в цените на металокерамичните коронки и цени за имплантиране на зъб?

# 80
Момичета, можете ли да ме ориентирате в цените на металокерамичните коронки и цени за имплантиране на зъб?
Зависи от зъболекаря.Цената на коронките варира от 130 до 160 за зъб, а имплантите са с още по - големи вариации.

# 81
  • В.Търново
Има коронки и по 70лв от смесен тип, а имплантите към 1000 лв, че и нагоре.

# 82
  • Велико Търново
Весела Коледа на всички!  Heart Eyes
Може ли някой да ми каже има ли днес читав зъболекар дежурен в града?

# 83
Весела Коледа!
В стоматологията би трябвало да има дежурен.

# 84
  • Велико Търново
Благодаря!

# 85
Здравейте, момичета, препоръчайте ми детски доктор с частен кабинет. Бебето ми е на 3 месеца и има хрипове в гърлото, педиатъра ни претупва на консултациите и казва, че всичко е нормално, но искам още едно мнение. Благодаря предварително.
Весели празници!

# 86
  • Велико Търново
Здравейте, момичета, препоръчайте ми детски доктор с частен кабинет. Бебето ми е на 3 месеца и има хрипове в гърлото, педиатъра ни претупва на консултациите и казва, че всичко е нормално, но искам още едно мнение. Благодаря предварително.
Весели празници!

д-р Точков, д-р Кьорчева - и за двамата в нета има информация

# 87
Къде има оптики, в които сте предлагат рамки в различни ценови диапазони, т.е. и по-бюджетни и по-скъпи, освен по центъра /там съм разглеждала/?
Сещам се за Лилия на тригълника и Ваня на Габровски. Изпускам ли още някоя?

# 88
  • Beyond the stars
Къде има оптики, в които сте предлагат рамки в различни ценови диапазони, т.е. и по-бюджетни и по-скъпи, освен по центъра /там съм разглеждала/?

Цвета оптик срещу Елена  Wink

# 89
  • Велико Търново

Цвета оптик срещу Елена  Wink

Леонардо от страната на пощата към ГУМ, Оптика Ирис - в новия блок на Стадиона

Общи условия

Активация на акаунт