Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~163

• 35 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
             Обръщам се към всички вас, мили дами, ако някоя намери превода на руски на 80-та серия, моля ви дайте знак - много е  важна тази  серия-
             Трябва колкото си може да я преведем  по-рано на български.
             Много ви  благодаря.

# 46
Сиси много благодаря за статията за Алина Боз - Хазал...Бях забравила, че и тя има "българска следа"...Че баща й е българин.
На мен момичето много ми харесва, макар към героинята й в Парченцата да съм настроена скептично...В началото на сериала имах големи надежди, че Хазал ще се промени...Сега тези надежди се изпариха. Дори сценаристите да направят така, че да ни покажат една нова и отговорна Хазал, няма да повярвам.
А като човек Алина Боз коренно се различава от Хазал. Така съм чела. И Еркан в едно интервю беше се изказал, че била много отговорен млад човек...
Днес проверявах  при Вюсал, все още няма превод на 80-ти епизод. И аз го очаквам с нетърпение.
Организирай се така нещата, че неделята ти да е свободна - да имаш време да направиш превода...

# 47
Сиси много благодаря за статията за Алина Боз - Хазал...Бях забравила, че и тя има "българска следа"...Че баща й е българин.
На мен момичето много ми харесва, макар към героинята й в Парченцата да съм настроена скептично...В началото на сериала имах големи надежди, че Хазал ще се промени...Сега тези надежди се изпариха. Дори сценаристите да направят така, че да ни покажат една нова и отговорна Хазал, няма да повярвам.
А като човек Алина Боз коренно се различава от Хазал. Така съм чела. И Еркан в едно интервю беше се изказал, че била много отговорен млад човек...
Днес проверявах  при Вюсал, все още няма превод на 80-ти епизод. И аз го очаквам с нетърпение.
Организирай се така нещата, че неделята ти да е свободна - да имаш време да направиш превода...

Скъпа, сигурно в  неделя ще го излъчат на руски.  Имам свободно време утре след обед. Дано да имам късмет.

Ани, Злати, Боби, Лу, Бризчето
- ако ви падне  серията на руски моля ви дайте сигнал. В събота ще гледаме ВО, не  е  удобно. Остава само една неделя.
Дано имаме късмет.

Алина Боз  е пилот.  Управлява самолет.  Рускините са много организирани. Велики музиканти, певци,  балерини, художници, танцьорки, особено на кънки, художествена гимнастика - много са добри.
Имам книжката на нашия  цигулар-виртуоз  Васко  Василев.  Той  е  от тази руска  школа, разказва колко упорити до безумие са  били учителките му по цигулка в  Москва.
И Алина още от  малка   на  всичко се учи - танци, рисуване, балет, кънки, художество от  всякакъв  вид и род.  Може би още от 4-5 годишни дечица  опитват от  всичко, за да разберат къде е таланта им, ако са талантливи и тогава започват да  насочват децата си в  тази  посока. А ние като че ли искаме да насочваме децата си там, където ни се иска......има голяма разлика във възпитанието още от  родителите на дечицата.
             Това интервю си го  спомням.  Отзивите за Алина бяха много добри. И Лейля също е кадърна, но в първи и втори  сезон тя беше в  сянка, Алина я  засенчваше, защото такава й беше  ролята.  Лейля беше все добрата, а  Алина  лошата.  Сега вече  в   трети  сезон и  Лейля се  разгъна драматично.
Тепърва тези момичета ще растат. И  така е - годините  летят и  сегашните ще останат  назад, а  младите ще  са  звезди.
             За това и възнагражденията на  двете увеличиха за трети сезон с по  10 000 лири за една серия, т.е. за една  седмица.
             Много искам през декември да приключат с  финална серия. Стига вече  драми, трагедии, непреодолими конфликти  между героите,  мистерии, тайнства, трудно  обясними  отношения между  членовете на   семействата, сблъсък  на  интереси, противоположни  разбирания и така до кая на света.....до кога....Стига вече.
           А и самите актьори са  толкова  изморени, всяка следваща серия   неминуемо е много по-трудна за изпълнение от  предната. Не  могат да издържат на това  темпо и на такива катаклизми.
          Всички ще  започнат  да  грешат.
          Аз чакам с  нетърпение  да излъчат  финалната серия.
          Приятна  вечер.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 21:36 от sisi55

# 48
Сиси след като и ти чакаш с нетърпение да излъчат финалния епизод на Парченцата, няма защо да се изненадваме от рейтинга  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Шегувам се...Но трети сезон на един сериал вече е много. Макар, че на мен май най-много ми харесват епизодите от този трети сезон  newsm10 smile3521

Не виждам рускините да са превели озета за 21 еизод на ВО....
След като са пуснали снимките, се надявам скоро да излезе и озета...

# 49
Ани, Злати, Боби,  Лу, , има го преведен с руска озвучка 80-ти епизод.
Но отдолу пише - Телеканал  Хабър - превклювателя на 80-та серия се намира под плеъра.
Не мога да го намеря.  Моля за помощ.

# 50
Но отдолу пише - Телеканал  Хабър - превклювателя на 80-та серия се намира под плеъра.
Сиси Hug,аз видях пуснат 79 еп. озвучен,а не 80 еп.! Thinking
https://vk.com/studiyaperevoda

# 51
Сиси и аз като Злати видях 79 епизод...но има оплаквания, че няма звук - нито на турски нито на руски...
Изчакай Вюсал да пусне епизода със субтитри. Ще го гледаме с руски превод този път...

# 52
Добро петъчно утро  Hug

Да започнем деня с глътка ароматно кафе, за да е приятен и успешен  smile3521
Днес отново ще чакаме - снимките и озета на Парченцата и озета за 21 епизод на ВО....
Отговор - категоричен -  на Йозджан Дениз относно последната партенка за новата му любов....

Цитат
#NEWS: Ответ от Озджана!

Недавно вышли слухи о том, что Озджан Дениз встречается с молодой актрисой, которая снялась в его новом фильме «Второй шанс» -Афра Сарачоглу.

Журналист:
"Правда, что вы встречаетесь с Афрой?"

Озджан:
"Не несите бред! Разве такое возможно? Это пишут и обсуждают лишь недоброжелатели. Афра нам как дочь! Стыдно должно быть, не задавайте такие вопросы!"

# 53
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и инфото за Йозджан! bouquet

След обяд ще пътувам,така че няма да имам възможност да пусна новите снимки! Peace

Честит рожден ден на Ебру Йозкан Сабан!Здраве,семейно щастие и нови роли! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Приятен ден на всички! bouquet

# 54
  • Стара Загора
Привет и от,мен,момичета Hug Hug Hug
Нека денят ви бъде прекрасен Peaceмоят ден започна зле Sad

Скрит текст:
Снощи след като си написах поста,интернета спря!Обадих се на техниците и днес сутринта дойдоха...
Поискаха ми лаптопа да го включат,за да установят повредата...И аз нали все бързам,тръгнах да го нося и го изтървах ooooh!
Като го включихме-не тръгна Cry
Гаранцията му изтече миналия месец...Както и да е,занесох го на сервиз,и сега със свито сърце чакам да ми се обадят,да ми кажат какво е положението Confused
Взех лаптопа на сина...
Дано да тръгне моя Praynig
Направо ми се плаче smile3518

Ани Hugмерси за кафето и хабера за Ози Heart Eyes

Злати Hugлек път и приятно прекарване с внучката Peace

Сиси Hugи аз не видях 80 серия с озвучка Thinking

# 55
Злати приятно пътуване и много щастливи моменти с внучката - много игри и забавления  1swing
Тук съм и когато пуснат снимките ще ги кача. Дано да има кой та пише, че да не нарушавам правилата.

Честит рожден ден на Ебру - Дилара  baloni
Пожелавам й здраве, семейно щастие, още нови роли и скоро да стане майка  Hug

ПП

Боби дано да имаш късмет  Praynig
Скрит текст:
И аз много се страхувам, когато разнасям лаптопа да не го изтърва...А когато ходя в софия винаги го нося с мен, защото може да се наложи да върша нещо служебно, а там са ми програмите.
Дано да е нещо не много сложно  Praynig

# 56
  • Стара Загора
Ани  wavey
Скрит текст:
От миналата седмица ми е тръгнало на чупене...

Като бях при децата им счупих дръжката на крана ooooh!(Делимано,от тези дето се слагат в кухнята и веднага тече топла вода)
На село като бях счупих 1чиния и 2чаши...
Дано не си счупя някъде главата от бързане... Crossing Arms

Цитат
Рожу своего сына в Турции!

Супруги Хатидже Шендиль и Бурак Сагяшяр были замечены в районе Арнавуткёй. Супруга актёра немного побеседовала с журналистами и немного рассказала о своей беременности: "Я немного поправилась. Так как я решила стать мамой, временно ухожу из своей профессии. На счёт родов, своего сына я роду в Турции. Каким способом я рожу тоже пока не знаю, как захочет ребёнок так и будет. Имя пока мы не выбрали."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов

# 57
Боби днес четох..
Скрит текст:
Луната била не знам каква и трябвало да внимаваме за аварии, и изобщо да бъдем бдителни, да не започваме днес нищо ново...
Имах излизане и една кола ми напомни за прочетеното.
Всеки човек има такива дни. Ще отминат, но счупеното е счупено...Дано бързо да ти оправят компа и ремонта да не струва много пари. Радвай се, че аварии се случват с вещите - винаги се намира колай, колкото и да струва. Важно е вие да сте живи и здрави. Хайде успокой се и кажи майната му както казва Сиси  Peace

И аз четох, но през преводача, че Хати ще роди бебето в Турция. Но сега виждам и други подробности, благодаря, че ги сподели  Hug

Нова снимка на Хати и Бурак....Трябва да посмали малко токчетата вече....

# 58
Дорогие мои и любимые
вы сами знаете, что я временно нахожусь в России на лечении отца. 16 ноября я лечу обратно в Азербайджан и буду в пути 2 дня. Поэтому 80 серия выйдет только в конце недели, а точнее в субботу или в воскресенье. Прошу прощение за беспокойство и благодарю всех за понимание.
С Уважением Вюсал Мамедов

# 59
Ани  wavey
Скрит текст:
От миналата седмица ми е тръгнало на чупене...

Като бях при децата им счупих дръжката на крана ooooh!(Делимано,от тези дето се слагат в кухнята и веднага тече топла вода)
На село като бях счупих 1чиния и 2чаши...
Дано не си счупя някъде главата от бързане... Crossing Arms

Цитат
Рожу своего сына в Турции!

Супруги Хатидже Шендиль и Бурак Сагяшяр были замечены в районе Арнавуткёй. Супруга актёра немного побеседовала с журналистами и немного рассказала о своей беременности: "Я немного поправилась. Так как я решила стать мамой, временно ухожу из своей профессии. На счёт родов, своего сына я роду в Турции. Каким способом я рожу тоже пока не знаю, как захочет ребёнок так и будет. Имя пока мы не выбрали."

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов

Скрит текст:
Божи, не с лошото! Сега направи една питка и раздай за здраве! Просто е трябвало да се счупят! И при мен е така: или губя, или чупя. В първия момент ме е яд, но после махвам ръка и правя парти с приятелки! И вече имам прекрасно настроение!

Общи условия

Активация на акаунт