Перилни препарати и омекотители – 43

• 85 820
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Вчера пуснах една черна пералня и една тениска беше цялата на бели  мъхчета. Извадих една по-голяма дреха и пуснах още едно изплакване, но нямаше резултат. Може би са останали в пералнята от предното пране някакви частици. Прах с прах Дали за цветно. Не ми изглаждаше да е от неразтворена прах. И само тази тениска беше така. Най-вероятно мъх от предишното пране. Как се чистят такива мъхове?
Мнение за прах Сано за черно?

# 556
  • Пловдив
Благодаря ви много за отговорите!

# 557
Вчера пуснах една черна пералня и една тениска беше цялата на бели  мъхчета. Извадих една по-голяма дреха и пуснах още едно изплакване, но нямаше резултат. Може би са останали в пералнята от предното пране някакви частици. Прах с прах Дали за цветно. Не ми изглаждаше да е от неразтворена прах. И само тази тениска беше така. Най-вероятно мъх от предишното пране. Как се чистят такива мъхове?

Не е от праха това. Някоя дреха пуска мъхчета просто. Пусни само дрехата, по която са полепнали мъхчета, на допълнително изплакване Peace

Вчера мушнах едно тъмно синьо долнище на детето при друго пране и излезе така-с полепнали бели неща по него. Пуснах го само на изплакване и се оправи Peace

# 558
  • София
Благодаря, teta! Аз я изплакнах на ръка,ще видим резултата по-късно. Но за в бъдеще ще знам.

# 559
Изнервящо е, да...аз пък не обърнах внимание при мен кое пусна, че бързо действах снощи Rolling Eyes
Същото това детско долнище го въртя с една камара детски дрехи заедно, и на 60 градуса, и нищо не полепва. Но вчера инцидентно само него бухнах в не-детска пералня Crazy

Що се мориш на ръка, врътвай го там за 20 минути в пералнята, нали е за улеснение Whistling

# 560
  • София
За по-бързо, че беше късно. А за Саното за черно нямате ли мнение?

# 561
  • Русе
... А за Саното за черно нямате ли мнение?
Нищо особено. Прах, като прах. Изпира, но не бих казала, че дрехите запазват цвета си. Peace

# 562
Аз имам мнение за Максима за черно и то е силно отрицателно. Нищо не изпира (писала съм май някога по-подробно) така че според мен по-добре е да не си даваш парите за него, а да си вземеш някой хубав прах за цветно.

# 563
  • София
Благодаря ви за отговорите!

# 564
  • София
С лепяща ролка.

# 565
Сдобих се и аз най-после с така хваления тук Формил ултра сензитив   Peace
Скрит текст:
За тези от Враца - има го в ЛИДЛ в Сениче, на цена 3.99.

# 566
Аз да попитам някой знае ли дали в лидл в Ринг мол го има Формил ултрасенситив и ако го има къде стои. Аз от две седмици не мога да го открия Sad

# 567
Срещу фризерите стои по принцип...на рафтовете към хладилните витрини...

# 568
Аз да попитам някой знае ли дали в лидл в Ринг мол го има Формил ултрасенситив и ако го има къде стои. Аз от две седмици не мога да го открия Sad

До хладилните витрини, където е сиренето и млякото. На един рафт за стари намалени неща. Не е при перилните препарати.

# 569
Тоя Формил е отпреди един месец. Примерно в един от бургаските магазини, които посещавам, се изчерпа отдавна. Само един омекотител се мотаеше на -30%. Късно се сетихте. Сега опцията е Денкмит на нова, по-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт