Египет 2017

• 149 731
  • 844
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и ние сме в очакване на нашата екскурзия в Египет. Резервацията ни е към Тез тур за 31.03. с една нощувка в Кайро и 6 в Хургада- Hilton long beach. Надявам се на топло море и поносими горещини. Мислим основно да наблегнем на екскурзиите. След като разгледах възможните екскурзии предлагани допълнително от ТА, никъде не срещнах възможност за посещение на Абу Симбел и с това е свързан въпросът ми: Някой посещавал ли го е с този вид екскурзия/1+6 н./, как я заявихте и къде?
Здравейте, ще пътуваме заедно предполагам.
Момиче от друг форум ми даде този линк. Агенцията била проверена. Цените са много ниски. Мислим да се организираме на място.
http://hurghada-exkurs.com/?page_id=1136
[/quote
Много благодаря, цените са наистина много добри, поне за стандартноте екскурзии. Вие в същия хотел ли ще сте и тази агенция къде предлага екскурзиите си-в хоъела или има туристически центрове?
В Samra bay ще бъдем. Нямам идея къде се намира тази агенция. Но имало и много други. На място ще видим.

# 376
Здравей, да ти отговоря . Преди 3 години бяхме края на март в Хургада /20-27 март/ и с изключение на първите 2-3 дни температурите бяха около 25-28 градуса с подухване на вятър. От третия ден някъде , спря вятъра и температурите скочиха над 30 градуса . Последните два дена си бе направо наше лято. И това е края на март. Какво ли ще е времето през април не знам , но още по - топло а за май ---да не е много топло .

# 377
  • София
Ние бяхме в Хургада през ноември и температурата беше 28-30 градуса. Водата обаче беше студеничка в морето.

# 378
Здравейте! Има ли някой,  който ще пътува на17.03 чрез Травел хъб. Имат изгодна оферта за 1 нощувка в Кайро + 6 нощувки в Хургада + пирамидите за 750 лв.  на човек.  Та се чудя... Струва ми се нереално ниска цената и се притеснявам, че има нещо нередно.  Моля за мнения!?
Намерих същата оферта и чрез Абакс         http://www.abax.bg/?p=41262
Те по-надеждни ли са? Извинявайте за може би тъпите въпроси, но вече съм недоверчива, тъй като вече веднъж горях.
Благодаря!

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 20:45 от *moli*

# 379
Здравейте, офертата изглежда добра, може би цената е такава заради ранния период. Аз съм била с Абакс, само че в Италия и бях доволна от тях. Най-добре се обадете и питайте в агенциите за подробности относно офертата.

# 380
Какво означава ранен период, тоест времето не е подходящо, хладно и неставащо за плажуване или нещо друго имате предвид?

# 381
Ходилите по това време споделят че е ветровито и не много топла водата. Прочетете темата от начало. Има много полезни неща и за агенции и за времето.

# 382
Офертата е по- евтина, защото това са последни места. И след резервация ще искат да платите цялата сума до 24 часа. Времето ще си е ок.

# 383
Здравейте! Има ли някой,  който ще пътува на17.03 чрез Травел хъб. Имат изгодна оферта за 1 нощувка в Кайро + 6 нощувки в Хургада + пирамидите за 750 лв.  на човек.  Та се чудя... Струва ми се нереално ниска цената и се притеснявам, че има нещо нередно.  Моля за мнения!?
Те по-надеждни ли са? Извинявайте за може би тъпите въпроси, но вече съм недоверчива, тъй като вече веднъж горях.
Благодаря!
Здравейте, ние ще сме същите дати и нощувки както вас: 1+6 / Кайро + Хургада. Вероятно ще пътуваме заедно, но ще сме настанени в различни хотели. Аз също много се изкушавах за по-евтините варианти, но не посмях, тъй като организирах почивка за 4 човека и не ми се носи отговорност за толкова пари. В крайна сметка резервирах чрез Тес тур за 150 лв. отгоре на човек. Пожелавам Ви приятно изкарване, на Вас и всички ентусиасти, които планират своето приключение.

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 10:18 от inche89

# 384
Благодаря на всички за мненията! Grinning

# 385
Здравейте! Има ли някой,  който ще пътува на17.03 чрез Травел хъб. Имат изгодна оферта за 1 нощувка в Кайро + 6 нощувки в Хургада + пирамидите за 750 лв.  на човек.  Та се чудя... Струва ми се нереално ниска цената и се притеснявам, че има нещо нередно.  Моля за мнения!?
Благодаря!
Здравейте, ние ще сме същите дати и нощувки както вас: 1+6 / Кайро + Хургада. Вероятно ще пътуваме заедно, но ще сме настанени в различни хотели. Аз също много се изкушавах за по-евтините варианти, но не посмях, тъй като организирах почивка за 4 човека и не ми се носи отговорност за толкова пари. В крайна сметка резервирах чрез Тес тур за 150 лв. отгоре на човек. Пожелавам Ви приятно изкарване, на Вас и всички ентусиасти, които планират своето приключение.

А вие в кой хотел ще бъдете и в цената/доколкото разбирам - около 900 лв. на човек/ включено ли е посещението на пирамидите, тъй като ако не е това допълнително оскъпява с около 150 лв на човек.
Офертата, която цитирах включва и това посещение, което е допълнителен +

# 386
Здравейте! Някой пътувал ли е с програмите на Абакс с круиз по Нил? Интересува ме доплаща ли се допалнително вход за гробниците?

# 387
Аз да питам, за зареждане на телефони и др. ще ни трябва ли някакъв допълнителен преходник и ако да, то какъв?

# 388
Аз да питам, за зареждане на телефони и др. ще ни трябва ли някакъв допълнителен преходник и ако да, то какъв?
Не контактите им са като нашите.

# 389
Благодаря!

А вие в кой хотел ще бъдете и в цената/доколкото разбирам - около 900 лв. на човек/ включено ли е посещението на пирамидите, тъй като ако не е това допълнително оскъпява с около 150 лв на човек.
Офертата, която цитирах включва и това посещение, което е допълнителен +
Ако трябва да бъда точна цената е точно 903 лв. с посещение на пирамидите и националния музей в Кайро, както и някаква допълнителна такса гориво в размер на 9 евро на човек,която стана известна при подписването на договора. Ние ще сме в хотел Албатрос аква парк 4*. Други екскурзии мислим да си запазим на място, тъй като са значително по-евтини в местните агенции.

Общи условия

Активация на акаунт