Египет 2017

• 149 573
  • 844
  •   1
Отговори
# 450
Дали някой от вас е доплащал за горивна такса?
да, ние платихме по 9 евро на човек. Бяхме с тез тур, но в сайта си пишеше че може да има допълнително такава.

# 451
Здравейте, двоумим се все още за хотел. Някой има ли отзиви от Magawish Village & Resort или Hawaii riviera aqua park resort? Или да ми препоръчате хотел в не много висок ценови клас, ще съм благодарна Simple Smile
Здравейте, ние се върнахме вчера от Хургада. Бяхме в Албатрос аква парк, но говорихме с  човек в самолета, които беше в Магауиш. Каза че храната била ужасна, мебелите много вехти и имало много кумари. Сущите отзиви имаше и за Роял лагуна.

# 452
  • Пловдив
Здравейте, обмислям пътуване до Египет в края на м.април, моля за мнения за хотел ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5 *, Хургада.

# 453
При ранни записвания трябва ли да се плати цялата сума? Програмата е на Тез Тур?

# 454
Здравейте, двоумим се все още за хотел. Някой има ли отзиви от Magawish Village & Resort или Hawaii riviera aqua park resort? Или да ми препоръчате хотел в не много висок ценови клас, ще съм благодарна Simple Smile
Здравейте, ние се върнахме вчера от Хургада. Бяхме в Албатрос аква парк, но говорихме с  човек в самолета, които беше в Магауиш. Каза че храната била ужасна, мебелите много вехти и имало много кумари. Сущите отзиви имаше и за Роял лагуна.

Благодаря за мнението, и аз се натъкнах главно на такива отзиви. Бихте ли споделили как беше в Албатрос аква парк, и като цяло как мина почивката? Simple Smile

# 455
  • София
Magawish е идеален за цената, на която се предлага, но не е хотел, а огромна площ с бунгала. Има най-прекрасния плаж в Хургада, обаче е вехт и мърляв, с доста ретро обзавеждане на бунгалата. Ако не ви притеснява скромното и захабено обзавеждане, ще си имате приказен плаж. Храната не е кой знае какво, но има голям избор на салати, месо, риба, плодове, сладкиши. Ако търсите ниска цена, може да преглътнете минусите..

# 456
няма как да е хем евтино хем хубаво.
а относно храната в египет по принцип е зле,особено където има масово руски туристи,поне от 10тина години  e такава теденцията, те нямат претенции към това какво има в ресторанта,важното е количеството.
сравненo с ол инкл на други места -турция особено,канарските или карибски о.ви бих казала че египет е идеалното място за диета.

# 457
  • София

# 458
  • София
  Плажният бар на Магауиш и гледка към плажа.

# 459
Здравейте,
моля някой от пътувалите с Абакс да сподели впечатления от круиза по Нил.

# 460
Здравейте отново, имате ли отзиви за Корал бийч в Хургада ?

# 461
  • Пловдив
Колебая се между този

https://www.onextour.bg/content/kruiz-po-reka-nil-i-pochivka-na- … -na-cherveno-more

и този вариант за есента

http://www.abax.bg/?p=37182

Коя програма е по -добра според вас ?

# 462
  • Beyond the Frontiers
Колебая се между този

https://www.onextour.bg/content/kruiz-po-reka-nil-i-pochivka-na- … -na-cherveno-more

и този вариант за есента

http://www.abax.bg/?p=37182

Коя програма е по -добра според вас ?

Абакс предлагат една идея по-изгодни програми. Ако тъсите програми с посещение на повече забележителности погледнете - Аполо, Уелкъм травел. Имат круизи, който са малко по-дълги, но са само отделни дати, а не всяка седмица.

# 463
  • Пловдив
Много благодаря . Разгледах ги , но ми се струва че идват доста по-скъпо като обща цена (ще пътуваме с мъжа и детето ), а трябва да се вместим общо за всичко до към 3500-4000 лв

# 464
  • Beyond the Frontiers
Много благодаря . Разгледах ги , но ми се струва че идват доста по-скъпо като обща цена (ще пътуваме с мъжа и детето ), а трябва да се вместим общо за всичко до към 3500-4000 лв
Ако ще е круиз тогава по-добре Абакс. Ако е почивка с екскурзии Тез тур или Абакс.

Общи условия

Активация на акаунт