Египет 2017

• 149 559
  • 844
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! На 2 май ще пътуваме за Египет. Някой може ли да даде инфо за Sunny Days Palma De Mirette в Хургада? Резервирах през немския Tui, цената за 2 седмици ол инклузив плюс за 2-ма е към 2300 лв., доста е ниска, затова, ако някой е бил там, нека сподели впечатления от хотела, най-вече чистотата, плажа и храната. 
И още един въпрос - и двамата с мъжа ми "пушим" IQOS, ако някой има идея, колко стека HEETS може да вземем от БГ?

Писах преди 10 дни някъде за този хотел ....

Извинявам се, ако вече е писано за хотела, но изчетох почти всички теми и не видях нищо за този хотел, може и да съм пропуснала. Интересува ме най-вече как е плажа, може ли да се влиза в морето, защото от снимките ми се стори, че е доста дълбоко, а не съм най-добрия плувец Simple Smile. Басейните в хотела изглеждат супер, но все пак отивам заради морето (и палмите Simple Smile).
Ако има някой, който ползва IQOS и е бил в Египет, ще ми е от полза да разбера как стоят нещата с пренасянето на HEETS, те не са цигари, но не е и само тютюн.

# 511
Ако има пътуващи от Бургас,предлагам карта за интернет/подарявам я/не мога да кажа колко гб има в нея,но ни остана и смятам,че ще свърши работа на някой!!!

# 512
Здравейте на всички, Египет ни е отдавна мечта, и се надявам тази година най-сетне да се сбъдне.
Доста изчетох по темата, като Тез тур явно са най-добрите като организация за там,но не  ми стана ясно може ли през тях да се резервира или чрез агенции, които работят с тях.
За хотел все още се чудя, кой бихте препоръчали като съотношение цена- качество? Ние сме само 2 възрастни,но държим да е близо до плажа- все пак искаме и плаж да направим:),нищо че всички хотели са с басейни.
Приемам всякакви съвети:metal:

# 513
Обмисляме круиз по Нил за есента. Виждам оферти на Абакс, Онекс и Марбро. Разбирам, че не е една и съща оферта, а три различни продукта. Моля , ако някой е ходил вече , да сподели впечатления за кораб, хотели, и всичко каквото му хрумне. Благодаря предварително!

# 514
  • Beyond the Frontiers
Обмисляме круиз по Нил за есента. Виждам оферти на Абакс, Онекс и Марбро. Разбирам, че не е една и съща оферта, а три различни продукта. Моля , ако някой е ходил вече , да сподели впечатления за кораб, хотели, и всичко каквото му хрумне. Благодаря предварително!
Абакс, Марбро, Аполо, Екзотик...Абакс имат верига по много дати. Другите имат малко по-различни варианти. Разлика има и в това, което посещавате като допълнителни екскурзии.

# 515
Момичета, тук е райско. Като се върна ще кача снимки. Единственото, което не ми хареса е че 6,30 се е стъмнило. Водата топла и чиста, храната добра, тихо, красиво... Гмурках се за първи път... Препоръчвам АМС роял хотел

# 516
Здравейте! На 2 май ще пътуваме за Египет. Някой може ли да даде инфо за Sunny Days Palma De Mirette в Хургада? Резервирах през немския Tui, цената за 2 седмици ол инклузив плюс за 2-ма е към 2300 лв., доста е ниска, затова, ако някой е бил там, нека сподели впечатления от хотела, най-вече чистотата, плажа и храната. 
И още един въпрос - и двамата с мъжа ми "пушим" IQOS, ако някой има идея, колко стека HEETS може да вземем от БГ?

Здравейте, ние се върнахме преди няколко седмици от Египет и мъжа ми пушише и там IQOS. Вземете си стекове от тук, тъй като там не са и чували все още за това устройство. Аз съм непушач и бяхме разпределили кутиите от 1 стек в двата багажа. Весело!

# 517
Тук на летището цигарите са 17$ стека.
За хотел Меркурий отзивите са още по-хубави. В нашия хотел интернет има само около рецепция, и то слаб. Има опция на летището да се закупи интернет.

# 518
  • тук-там
Тук на летището цигарите са 17$ стека.
За хотел Меркурий отзивите са още по-хубави. В нашия хотел интернет има само около рецепция, и то слаб. Има опция на летището да се закупи интернет.

Ако има въпроси за Меркюр - питайте.

# 519
Доволна ли си? От няколко човека чухме, че е по-добър от нашия и е топ хотел, въпреки, че е 4 звезди. Храната и плажа били по-хубави от нашите, а интернет имало навсякъде и то добър.

# 520
  • тук-там
Доволна ли си? От няколко човека чухме, че е по-добър от нашия и е топ хотел, въпреки, че е 4 звезди. Храната и плажа били по-хубави от нашите, а интернет имало навсякъде и то добър.

Първо да кажа, че е единственият ми хотел в Египет - та нямам база за сравнение.
Изключително доволни сме, за цената, която платихме.
Няма аквапарк, няма малки деца - на първо място това търсехме. Перфектен пясъчен плаж + малък собствен риф за ентусиаст гмуркачите.
Ниски отделни сгради - много пространство и страхотни басейни. Място за всички има навсякъде - и на басейните и на плажа. Относно храната - ние не сме претенциозни - щом има яйца и палачинки на закуска - всичко е наред. Основните "манджи" бяха с телешко - много вкусно и крехко. Пилета на грил - пици, паста, супи. Плодовете им са зле - но май навсякъде е така. Десерти - предимно торти, но много вкусни + всичките им ориенталски сладкиши.  Пържени картофи - нон стоп. Бургери - също. Сладолед- от канти и от машина.
Имат бар на плажа - а плажа е буквално пред хотела. Магазинчета - цигари, сувенири и т.н. Банкомат. Таксита. Кафето е супер - дори и това от машините. Кока колата - също. Страхотна бира, не толкова добро вино.
Интернета не сме ползвали - купихме от летището карта за смешна сума и ползвахме нея.
А, да - анимацията и активитата са сведени до минимум. Това също ми беше важно. Музиката и около басейните, и на плажа беше перфектна - не натрапчива и лежерна.
Почивката беше перфектна - тук е мястото да благодаря на Калея - нашата съфорумка за разкошното "размазване"! bouquet

P.S - Тази есен ни е заета, но догодина живот и здраве пак сме там, но поне за 2 седмици - не ми се тръгваше, а рядко изкарвам повече от седмица на едно място.

# 521
Благодаря ти, кой туроператор показвахте?

# 522
  • тук-там
Благодаря ти, кой туроператор показвахте?

Тез - но през Калея.

# 523
Благодаря отново

# 524
Здравейте, ние сме е Sunny days Palma de Mirette, много ни харесва хотела, храната е супер, обслужването (с няколко бакшиша) е перфектно. Няма руснаци, много е спокойно и тихо. В единия от басейните съм си почти винаги сама. В ресторанта няма блъсканица, не е шумно. Имаме още 10 дни да се наслаждаваме на рая Simple Smile.
И понеже питах за IQOS - пренесохме 6 стека HEETS без никакъв проблем, нито в Германия, нито в Египет.
Ако някой се колебае дали да пътува до Египет - не се чудете, резервирайте и стягайте багажа!

Общи условия

Активация на акаунт