Египет 2017

• 149 578
  • 844
  •   1
Отговори
# 420
  • София
  Египетската карта за интернет изглежда така. Снимах нашата карта, за да ти я покажа. Като кацнете на летището, на изхода има гише на Orange Fox, към което се насочват всички туристи. Там можеш да си купиш карта срещу 10 долара, но не помня колко интернет има в нея. Не очаквай перфектен нет обаче, на моменти хич го няма, но все пак отвреме навреме се появява.

# 421
  Египетската карта за интернет изглежда така. Снимах нашата карта, за да ти я покажа. Като кацнете на летището, на изхода има гише на Orange Fox, към което се насочват всички туристи. Там можеш да си купиш карта срещу 10 долара, но не помня колко интернет има в нея. Не очаквай перфектен нет обаче, на моменти хич го няма, но все пак отвреме навреме се появява.

Понеже от снимката не успявам да видя, това си е сим карта, нали? Дали предлагат микро и нано размер?

# 422
  • София
Стандартна сим карта, да. Можеш да я отчупиш според вида на гнездото в твоя телефон. В нашият случай, а предполагам и във вашия, се използва малката карта.

# 423
Здравейте, двете карти, които купихме на летището не работеха, обясниха ни че често се случвало. Че имало вероятност дори да са източени. Навсякъде в Хургада може да се купи карта в магазинчета.

# 424
  • София
Здравейте, двете карти, които купихме на летището не работеха, обясниха ни че често се случвало. Че имало вероятност дори да са източени. Навсякъде в Хургада може да се купи карта в магазинчета.
И нашата карта не работеше и в хотела ни направиха някакви настройки, след което проработи. Ако не тръгне сама, трябва да се обадите на местния оператор, за да я активира. И ние видяхме бая зор, докато установим защо не работи картата. Просто намерете някой по-грамотен местен и той ще ви съдества, след което му дайте бакшиш. В нашият случай ни помогна служител от рецепцията.

# 425
Здравейте, пиша до тези на които им предстои нощувка в Кайро х-л Piramids park resort. Не отивайте с големи очаквания. Аз толкова бях разочарована от старата и мръсна, мръсна стая ме неможах да заспя доста време.

# 426
За съжаление днес е станал инцидент с българи има и пострадали .

https://www.marica.bg/izvynredno-avtobus-s-bylgari-katastrofira- … ticle-113980.html

# 427
Лошо,много лошо.Потвърдена ли е информацията? Знаем,че има новини и ...новини.Някой чул ли е това от друг източник? Тръгвам след няколко дни и се притеснявам

# 428
Лошо,много лошо.Потвърдена ли е информацията? Знаем,че има новини и ...новини.Някой чул ли е това от друг източник? Тръгвам след няколко дни и се притеснявам
Не се притеснявайте, катастрофи се случват постоянно навсякъде по света.

# 429
Аз също не виждам повод за притеснение. Мислете позитивно Simple Smile

# 430
Здравейте на всички. Записвам се да следя темата. Предстои ни пътуване до Египет с АБАКС в края на септември, т.к. само те предлагат директни полети от Варна. Програмата ни е с 1 нощувка в Кайро и 6 в Хургада, което ми хареса най-много, понеже си спестяваме едни 500км, т.к. кацаме директно в Кайро, а навръщане летим от Хургада. Избрали сме хотел Континентал, някой ако има впечетления от него ще се радвам да ги сподели. А също някой използвал ли е  услугите на местните агенции за екскурзии до Луксор, Райския остров, пустинята и т.н.?

# 431
  • София
Ние ползвахме екскурзиите на Тез тур, които ни предложиха на място. Сафарито в пустинята беше едно от най-страхотните преживявания в живота ми.

# 432
Някой може ли да сподели от къде е най- добре  да си купиш папирус? Настанени сме в Хургада,  утре тръгваме за Луксор,  а после и за Кайро.

# 433
Някой може ли да сподели от къде е най- добре  да си купиш папирус? Настанени сме в Хургада,  утре тръгваме за Луксор,  а после и за Кайро.

В кой хотел сте и какви са ви отзивите от хотела?

# 434
Здравеите, аз ще пътувам на 21 04 2018 г. до Кайро, Хургада и лук. круиз по р. Нил с Абакс. Ако има пътуващи от темата ще ми е приятно да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт