ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 12 [228]

• 50 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
# 451

Ани love001, не се сърди, ама си е баш за тия човечета Laughing

Mr. Green Mr. Green

Stop  Ще видим кви човечета шЪ турните като ни покажат приемането  Crazy Crazy Crazy на истинските Благодарности на Мелек..................    Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
точно ТЪЙ  Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ама-ха  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

вече да не искам благодарности от Мелека  Stop  УмрЕ ми желанието  Mr. Green
То бива екшън, то бива мъжка гледна точка, ама тоя жанр без луд, див секс не струва, пък тук караме на една цАлувка вече 10 серии / по 2.30ч  Shockedhahaha hahaha hahaha
Баси постите  Sick Sick

hahaha hahaha hahaha ама то верно пости, бе  Joy Joy Joy

Ашк нЕма видим - Байрактарина такава поза не знае как се снима  Laughing Laughing Laughing

# 452
  • близо до брега на морето

Ани love001, не се сърди, ама си е баш за тия човечета Laughing

Mr. Green Mr. Green

Stop  Ще видим кви човечета шЪ турните като ни покажат приемането  Crazy Crazy Crazy на истинските Благодарности на Мелек..................    Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
точно ТЪЙ  Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ама-ха  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ма нали все сме от мъжката страна и искаме да не ни посрами Joy Joy Joy...ще я обърне,ама не заман бен билмиорум Laughing
Толкова работа имам,ма кат не моа стана-не стнах вечИ hahaha hahaha hahaha

# 453

оххх яяяя  newsm03 newsm03

Ашк нЕма видим - Байрактарина такава поза не знае как се снима  Laughing Laughing Laughing

ами да се научи   Crossing Arms Crossing Arms
В Езел нали снима  Thinking

# 454
  • София

Ашк нЕма видим - Байрактарина такава поза не знае как се снима  Laughing Laughing Laughing

И малката надежда за 13 еп. умря  Laughing Laughing Laughing Laughing

Галче, преди не беше ли пускала едни клипчета на Батю с Берги  newsm78 горещи-горещи. Може и да се прежали Байрактарина по някое време  Whistling

И Езел ли е негов  Thinking  значи знае  Joy Joy Joy Joy  Галче, не го оправдавай  Naughty

# 455
Майстора на съджак сцените в КД беше Джемката - он ги наместваше безупречно  Peace същия снима сцената на Бенсу в предния й сериал, дето се прочу с някаква гореща целувка.
И Байрактарина го бива,  Peace ама през неговия поглед виждаме предимно театро на сенки  - я на тъмно, я зад пердета  Laughing Laughing Laughing

# 456
Майстора на съджак сцените в КД беше Джемката - он ги наместваше безупречно  Peace същия снима сцената на Бенсу в предния й сериал, дето се прочу с някаква гореща целувка.
И Байрактарина го бива,  Peace ама през неговия поглед виждаме предимно театро на сенки  - я на тъмно, я зад пердета  Laughing Laughing Laughing

Бенсула вярно много се прочу с онази сцена  Joy Joy ами този Джем няма ли го сега в екипа на Байрактарина?  Thinking

Джадъъъ, нЕма серии по по 2.30 часа  Naughty Naughty Naughty Може само първата да е била толкова.  Peace

# 457

Да идва Джемката за 13- ти еп  Crossing Arms

hahaha hahaha

# 458

Бенсула вярно много се прочу с онази сцена  Joy Joy ами този Джем няма ли го сега в екипа на Байрактарина?  Thinking

Не, Ани.

В КД бяха двама оператори Улуч и Джем.
След него беше дизито с Бенсула, а сега снима 2 сезон на "Песента на живота"  Чуден рейтинг за първи сезон и не толкова за 2  Laughing Laughing  

не мога да му напиша заглавието  Whistling ей го Джемката https://www.instagram.com/movier/

# 459
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден! Grinning Hug Hug Hug Hug Hug

# 460

Джадъъъ, нЕма серии по по 2.30 часа  Naughty Naughty Naughty Може само първата да е била толкова.  Peace

така ли,  newsm78   на мен ми се видАт по 4 часа  Mr. Green Mr. Green  ама рекох да намаля  hahaha hahaha hahaha

# 461
  • София

така ли,  newsm78   на мен ми се видАт по 4 часа  Mr. Green Mr. Green  ама рекох да намаля  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да поканят Джемката за гост-режисьор за 13 серия

# 462
# 463
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да поканят Джемката за гост-режисьор за 13 серия

Започвам да се притеснявам за 13-тата серия...  Thinking Да не ме прецакат сценаристите, че и без това хич ме няма с кристалната топка ooooh! hahaha

А този Джемката е леко съмнителен Rolling Eyes

# 464

А този Джемката е леко съмнителен Rolling Eyes

На мен ми се струва повече от леко, Ренко  Laughing Laughing Laughing еле с оная рокля де последно беше на пепердудите  hahaha hahaha hahaha

Туй си го слагам за мене... за избистряне на погледа  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт